11 gü

Kariyeri için çabalamayan erkekten ayrıldım paragöz mu oldum?

7 aydır beraberiz asgari ücret alıyor garson ve kendisi 27 yaşında ben 24 yaşındayım atandım çalışıyorum sınava beraber çalışalım dedim kaç kez kendisi kabul etmedi ve sürekli ağzından aynı laf çıkıyor asgari ücretliysen kızlar sana bakmaz tarzı ben yanındayım hâlâ başka kızları düşünüyor arkadaş grubu var hepsi 26 27 yaşlarında hepsi de kızlar asgari ücretli çalışan erkeğe bakmaz diyorlar ben nasıl baktım? 3 katını alıyorum ama onun maaşı önemli değil benim için çabalasın diyorum garsonluk nereye kadar fabrika işi buldum çok güzel bir yer babamın arkadaşının yeri ben fabrikada çalışamam sosyal iş seviyorum diyor ve o fabrika çok avantajlı yükselme şansı var o fabrikaya da herkes giremiyor maaşı çok iyi ağır iş değil gelen eşyaları kâğıda geçirecek üstüne yazıları yazacak bu iş yani sosyal iş seviyorum dedi ben de kendini geliştir dedim ciddi ilişki olacak evleneceksek para lazım dedim düğün vs gerek yok küçük nikah yeterli dedim bana diyor ki ailem düğün yapmamı ister diyor eee sen düğün istiyorsun para? Aynı bunu dedim paragözmüşsün dedi bana ne alaka düğün isteyen sensin dedim ben de vereceğim zaten o tarz bir şey olsa tek başına yapmayacak o düğünü ama birikimi yok ve sürekli garson olarak nereye kadar çalışacak

Güncellemeler
11 gü
+ ben işten çık dedim bu yıl kpss çalış dedim kitap vs bende var dedim destek olurum dedim bana ben ders çalışmam diyor fabrika kalıyor geriye ona da girmem sosyal iş seviyorum diyor Antalya Kıbrıs'a gidip orada çalıscam diyor tanışalı 1 yıl oldu 6 aydır beraberiz hep ağzından Kıbrıs'a gidicem kuzenler var diyor gitmiyor kadınlar paragöz diyor sürekli beni kadın olarak görmüyor musun dedim sne ayrısın diyor arkadaşlarıyla hep aynı konu ve o arkadaşları da aynı tip cabalamiyorlar laf yapıyorlar
Kariyeri için çabalamayan erkekten ayrıldım paragöz mu oldum?