Maalesef bazen profesyonel davranamıyoruz onur gurur diyoruz ama haklı Bi nedenin vardır heralde en iyisini sen bilebilirsin. Ben artık şöyle düşünüyorum pandemi döneminde bende gurur yapıp istifa ettim ama hiç profesyonel ce değildi böyle durumlarda stratejik davranmak gerekir istifa etmesem tazminat yüküm izin hakkım vs bazı şartlar daha fazla lehime dönecekti ve en önemlisi gittiğin yer oradan daha iyi olacak garantisi yok. Umarım sende doğrusunu yapmışsındır. Bu arada istifa ettiysen ihbar süresi oluyormu istifalarda
6 ay önce ben de aynı şeyi yaptım ve çok hızlı bir şekilde yeniden iş buldum. Önemli olan karar vermen ve ona göre hedef oluşturman. Bırak şimdi pişmanlığı ve CV'ni düzenle! :)
Eğerki iş sizi istifaya kadar götürdü ise istifanız doğru bir karardır. İş bulmadan istifa etmişseniz artık katlanılmaz noktaya geldiğiniz anlamına gelebilir. Mesleğinizi bilmiyorum ancak fırsatlar kesinlikle karşınıza çıkacaktır. Yeni bir iş bulana kadarki geçen süre ise dinlenmenizi sağlayacaktır.
Bende iş bulmadan istifa etmiştim yıl 2016 idi. 2016 yılında kendi branşım açısından iş piyasasında sıkıntı yoktu ve 2 aylık ihbar sürem vardı. İş bulabildim. Şu an durum ne bilmiyorum hemen iş bulmak biraz daha zor olabilir ama branşınız da önemli. Hata konusuna gelirsek artık olan olmuş; eğer istifa etmeden önce sorsaydınız yapmayın derdim iş bulmadan istifa etmeyin derdim.
Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nerden biliyosun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Siz değil, memnun olmadığı işinden olmamak, isyan ettiği zincirlerinden kopmamak için endişe duyanlar hata ediyor.. Hem unutmayın; hayat haklı olan başkaldırışları her zaman ödüllendirir. Çok daha iyi imkanlar siz ancak zincirlerinizi kırdığınızda ortaya çıkar.
O kızlar seni teselli etsin ben de o kızları. Yoksa attığın görselin başka açıklaması olamaz. Hiçbir zaman iş bulunmadan, bulunduğun işten istifa edilmez. Yeni iş bulma kanunu budur :d
kuzenlerimle yasiycam kirayi 3 kisi bolusmus olucaz ekstra dogalgaz elektrik vs ama parayla isim yok tecrube kazanmak ve bos durmamak icin calismak istiyorum. birde kuzenlerimin ikisi de matematikci kpss matematik calisip kendi alanimdan girmek istiyorum
Kısa bir dönem ambulans şoförlüğü yaptım o zaman bir kurstan almıştım oldu bı 4 sene filan sağlık bakanlığı yönlendirir zaten almak istersen ilk yardım eğitim merkezleri var halk eğitime bile başvursan yönlendirirler