Bence evlenmek. Ben dahil evli tanıdıklarımın neredeyse hepsi pişman
12 gü
Bence evlenmek. Ben dahil evli tanıdıklarımın neredeyse hepsi pişman
Evlenmek kadar boşanmakta var. Asıl soru evlilikte mağdur olan taraf kim? Herkes ben mağdurum der. Kimse suçunu kabul etmez. Ama gördüğüm kadarıyla evlilikler bir süre sonra monotonlaşıyor. Heyecan denen bir şey kalmıyor. Balayına tatile giden çiftler daha sonra mangala bile gitmiyorlar. Kadın evde 4 duvar arasında kafayı yerken, erkek sadece ev geçindirmekle ilişki yürüyeceğini zannediyor. Düşüncesizlikler ilişkiyi bitiriyor. İki tarafında birbirini kırmadan üzmeden taktik yapmadan gurur inat göstermeden sorun neyse sakince çözüme kavuşturmaları gerekiyor. O zaman evliliklerde saygı artar sevgi de artar. Bizim ülkemizde insanlar ilişki yapmasını bilmiyorlar.
Evlilikte mesele birini bulmakta değil birbirini bulmakta. Son yıllarda evlilikten kimse memnun değil ancak sevgi, saygı, ilgi, anlayış ve sadakatin bulunduğu evlilikler sorunsuz şekilde devam ediyor.
Canım, evlilik konusunda böyle hissetmen gayet anlaşılır. Çevremizdeki deneyimler bizi çok etkiliyor. Bence bir insanın yapabileceği en büyük hata, kendi iç sesini yok saymak ve gerçekten ne istediğini keşfetmemek. Bu durum, bizi pişmanlıklara sürükleyebilir. Kendine karşı dürüst olmak en güzeli. Unutma, her deneyim bir öğrenme fırsatıdır. 💖✨🌿
Cevap
9Cevap
Yoo mutlu insan sayısı daha fazla evlilikte. Üstelik bir insanın en büyük hatası kendi hakkını yedirrtmesidir bence.
Yine de her yerde söylemeyin 😂 şey diyor ya ben mutsuzsam kimsenin mutlu olmaya hakkı yok evlenin
Evet evlilik. Tatmış bulunduk 1 kere 😂
Hadi ya neden peki?
Siz neden pişman oldunuz
Neden peki
her kelimesine katılıyorum..
Kesinlikle çyle haklısın ki ama artık çok geç
Ümitsizlik
Daha onceden vermemek
Hep korkmustum
Neden pismansin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?