Ben daha 18 yaşında iken içime kapanık biri olduğum için bir tane kıza açılmamıştım. Şimdi 24 yaşındayım öpülmemiş ilişki yaşamamış kız kalmadı. (Kimse namus ayağı yapmasın gerçekler her zaman gerçektir.)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben yapmadım okuduğum okul kız okuluydu ister inan ister inanma yalan söyleyecek değilim bu bana bişey kazandırmaz
Kız meslek lisesi mi kız okulundan kastın?
Yok imam hatip
Ben sana yalan söylüyorsun demedim zaten? Sürekli sormuşum gibi neden hemen atik davrandın? Daha yeni sorduk dur Bismillah😨.
Zaten hemen atik davrandıysan yaran var ki gocundun hemen.
Yo normal konuştum bundan bunu anladıysan problem sende bence
Geçmişine bakma dürüst bul evlen
Yok kaldı mı hani ilişkilerde sadakat dürüstlük diye bir şey kalmadı. Evlilik diye bir şey de kalmadı.
Bekarete bakma dürüstlük önemli
Neden bakmayım? Öyle saçmalık mı olur?
Sen bakirmisin ki bakcan
Ayrıca daha bekaret demedim sen nereden çıkardın bu konuyu? Dürüstlük sadakat dedim.
Bakır olmasaydım istemezdim sen rahat ol. Bakir olmasam bu soruyu sormama gerek kalmazdı.
Öpülmemiş sevişmemiş diyosun
Evet
Ne o dilini mi yuttun? Daha az önce soruyordun cevabını verdim işte?
Senle baş edilmez
Sabit at gözlüğü takmışsın
At gözlüğü ne alaka ya? Ne dedim ben şimdi yani insanca konuşuyorum yani neden yardımcı olmuyorsun?
Bekaret önemli ama nasıl kaybetti belki
Sevdiğine verdi ilki olsun istedi olabilir başkaı olmadıysa ya da tacize uğradı rızası yoktu
E ilki olsun istediyse canı sağolsun reddi basarım yani bu kadar basittir. Senin gibi düşünmek zorunda mı herkes?
Tacize uğradıysa bilemiyorum çok zor bir karar hayır da diyemiyorum evet te.
Ben sarılırdım sarılıp kabul etmek
Ben sarılmazdım işte sıkıntı orada. Ya sen? İlkini yaptın mı ne zaman nasıl yaptın anlatsana? Tabi özele kaçmayacaksa sana bırakıyorum.
25 de oldu evlendim boşandım bi daha da olmadı evlilik fobim var evlenemiyorum yapmıyorumda öyle işte
Neden boşandın? İlk öpüşmen de mi bu yaşlarda oldu?
Yok ilk öpücüğümü arkadaş gördüğüm biri bi anda aldı bende üstelemedim
O da mı 25 yaşında oldu?
Gereksiz insanlara gereksiz değer vermek.
Ne konuda? Kime atıfta bulundun ya da?
Erkek arkadaşıma. Her sorununda üzüntüsünde mutluluğunda yanında oldum. O benim hiçbişeyimi umursamıyo. Sadece geçiştiriyo. Bi saat önce üzgündüm kızgındım arim dedim üff ne oldu dedi maç izliyorum dedi kapattı. Maçı benden daha değerli. Etmeyen birine etmeyen değerler veriyorum işte
Ayrıldınız yani😔.
Çok şükür ki
İlişki yaşamamış diyosun algı yapma bunu kast ettin
@Şekerşambali ne algısı yapacağım ya? Gizli pembeli dostum adına sevindiğim gibi üzüldüm de bir taraftan ben de uzaktan bir ilişki yürüttüm bir şekilde bir ay geleceğimiz konusunda bana olan desteğini görmeyince triplere de girdi bir de (gerçi bir ilişkide trip olması yine doğal diye biliyorum) öyle olunca ilişkinin bitmesini istedim böylelikle de bitmiş oldu.
Kardeşim ego manyağı mısınız zekanızda mi problem var? Hani bir şey konuşuldu bari cevap verin.
@Şekerşambali valla ben üstüme alınmadım ben yorumumu yaptım konuşuldu bitti sana söyledi bence
Cevap vermeyen herkese dedim. Hani insanca konuşuyoruz ya ortada bir şey yok.
Ben kimseyle bir şey yasamadim
Kanıtlayabilir misin kanıtlayamazsın.
Evleneceğim diye namus ayağı yapıp ta gururunuzu daha da dibe batırmayı kesin artık herkesin kendine göre bir eşi vardır. Gerçekler her zaman gerçektir.
Nasıl kanitliyabilirim
Kanıtlayamazsın işte onu diyorum.
Sen ünv okuyor musun ne okuyorsun.
Yok ünv okuyor isen zaten imkansız. O bakımdan sordum.
Hayır lise 2 terkim
Neden lise okumadın?
En azından liseyi bitirip te okulu bıraksaydınız?
Calismak istedim
Anladım