10 gü

Sevgilimin ailesi beni bu kadar sahiplenince bunalmam normal mi, sinir koymadan mesafeyi nasil ayarlayabilirim?

Arkadaşlar 4 sene beraberiz ciddiyiz, sınavımı bekliyoruz nişan için 22 yaşındayız sevgilim işinde gücünde çok güzel sevgi saygı dolu bir ilişkimiz var. Sevgilim 18 yaşındayken ailesi ile tanıştırmıştı o günden bu yana ailesi inanılmaz bir şekilde beni çok seviyor ve değer veriyor özellikle anne ve anneannesi evet bu benim de çok hoşuma gidiyor ama bazen bunaltıcı oluyor. Mesela sevgilimle evdeyiz, annesi de bazen evde oluyor, sürekli anneannesini arayıp benle konuşturuyor ya da anneannesi gelince işte anneannesi "sen de bize gel seni özlemişler" diyor. Ne bileyim çok seviyorum onları saygılı bir ilişkimiz var aşırı samimiyiz diyemem ama aramızda saf temiz saygılı bir durum var. İşte geçen annesi basit bir ameliyat oldu, sevgilime "neden gelmedi" demiş beni kastedip.. Ben telefondan geçmiş olsun demiştim ama sınava çalışıyorum vs her zaman böyle bir şansım yok. Bu durum garip mi sizce nasıl devam etmeliyim? Evet çok değer görüyorum hoşuma gidiyor ama bir noktada bunaltıcı oluyor, beklenti yüksek oluyor ve sanki evli geliniyim gibi olmaya başlıyor. Annesini çok seviyorum bizim için ağlamıştı bize hep güzel öğütler verir geleceğimiz için güzel şeyler söyler emek verir bana özel günlerimde hediye alır vs ama sizce nasıl yapmalıyım?

Sevgilimin ailesi beni bu kadar sahiplenince bunalmam normal mi, sinir koymadan mesafeyi nasil ayarlayabilirim?