12 gü

Evlilikte eşim hala bekar gibi takılıyor, evliliğimizin ilk yılında bu tavır normal mi?

Arkadaşlar eşimle evleneli henüz yeni 1 sene oldu. Evliliğimizin başından beri sürekli eşim dışarıda kahvede ya da esnaf arkadaşının dükkanında. İşten çıktığı gibi arkadaşlarının yanına gidiyor. Takip uygulamasından birbirimizi görebiliyoruz. Akşamları tek başıma yemek yiyorum, bazen ben yattığımda bile daha gelmemiş oluyor, evde olduğu akşamlar sürekli sosyal medyada reels vs izliyor ya da uyuyor. Beraber TV izleme falan da binde bir oluyor. Geç geldiği için ve sabah işe erken gittiği için 2 gün onu görmediğim bile oluyor. Ben dışarı çıkalım yürüyelim dediğimde ya da gezmeye gidelim dediğimde hep yorgunum diyerek beni geçiştiriyor.

Benim için bardağı taşıran son damla geçen hafta oldu. Evlilik yıldönümümüzdü bir gün önceden kutlama yaparız diye pasta yaptırdım. Sabah da ona güzel bir kahvaltı hazırladım, eşime pasta aldığımı ve akşam evde olmasını istediğimi söyledim hemen modu düştü, evde durdu ama gün boyu surat astı ve uyudu. Saat geç olup uyanmadığından da zaten benim özenerek aldığım pasta hayal oldu. Ben de o kadar kırıldım ve ağladım ki 2 gündür konuşmuyorum bu olayda sizce haksız mıyım?

Evlilikte eşim hala bekar gibi takılıyor, evliliğimizin ilk yılında bu tavır normal mi?