Evlilikte bu durum normal mi?

2 senelik evliyim işimizi kaybettik 3-4 aydan beri issisiz eşim ben sana artık ne verebilirim beni bırak git dedi defalarca ama insan zora girince birkalirmi dedim hep yılbaşından berii huzursuz araya aailem girdi babam git nerde calisiyosan çalış kızım bizim yanımızda kalsın durumunu toplayınca gel ev tut dedi eşimde tamam dedi ama 3-4 ay 6 ay ne zaman olursa diyo zaten evlenmeden uzak mesafe ikiakisiydi öyle düşün yine diyo 3-4 ay issiz kaldığımız sürede birbirimizi çok yıprattık ben kabul etmiştim boşanmayı ikna edemedim ama araya aile girince tamam dedi tek hatanda biter dedi yani zoraki kabul gibi bisye oldu kabul etmeyip bosansamıydım yoksa araya zaman girince biraz iyi gelirmi boşanmaktansa böylesi dahamı iyi ailen için kabul ettim diyip soğuk davranıyor oturduğumuz evden cıkacaz yarın kirayı falan veremiyoruz ben ailem yanına gidecem oda nere gidcek bilmiyorum ailesiyle küstü sanırım gidip onlarla barışacak her şey çok tuhaf çok yıprandım düzelir mi yoksa boşanıp bitirmelimiydim

Evlilikte bu durum normal mi?