1 yılBilmiyorum. Evlenmek için evlenilmez. Hali hazırda onunla iyi bağlar kurabildiğin, karşılık gördüğün ve göreceğin karşılığın hep sürdürülebilir olduğundan emin olduğun için evlenilir. Saman alevleriyle evlenilmez mesela. Bir insanı tanımak sanattır. Yanlışta tanıyabilirsin, doğruda tanıyabilirsin. Eğer kendine hiç yatırım yapmayan, psikoloji alanında kitap okumayan, ilişki ve bağ kurmayı hep başkalarından hazır gelmesini bekleyen biriysen genelde diğerlerini her zaman yanlış anlar ve hep yanlış kararlar alarak birini tanırsın. Sorun daima bizdedir. Bizim tercihlerimizde ve seçimlerimizdedir. Karşı tarafı sonradan suçlamak, onu değiştirmeye çalışmak, eskisi gibi olmasına zorlamak kendimizin; beklentilerimizin ve seçimlerimizin henüz bilincinde olmadığımızı gösterir. Birini doğru tanımanın farkındalığı, becerisi, sorumluluğu daima bize aittir.
Karşında ki insan belli ki bir zamanlar çok ilgili ve aktifti. Sizi de bu etkiledi. Sonrasında ise artık sizi görmez ve umursamaz oldu. Çünkü karşınızda ki insanın başta gösterdiği eylemlerin size olan sevgiden değil sizi kaybetme korkusundan geldiğini fark etmediniz. Onunla gerçek samimi ve kalıcı bağlar inşa ederek değil; yoğun istekler, psikolojik ihtiyaçlar ve beklentiler çerçevesinde bir araya geldiniz. Her ihtiyacın, isteğin bir doyumu ve sonu vardır. İlk doyan, sofradan ilk kalkan olur. Karşınızda ki insanla ilişkilerinizi beklenti, istek ve ihtiyaçlar üzerine değil hayatı beraber paylaşmak ve ortaklıklar kurmak üzerine inşa ederek evlenseydiniz bu gün yalnız kalmıyor olurdunuz.
Önerim kendinize yatırım yapın. Kendinizi dinleyin, kendinizi anlayın, psikoloji alanında kitaplar okuyun ve destek alın. Hayatınızı başkaların becerileri üzerinden değil; kendi içinizden, kendi isteklerinizi fark ederek karşılayarak yaşayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıllık güzel sevgi dolu ailelerin tanıştığı ilişki nişan az gecikti diye bazı saçma sebepten gitti ayrılığın 1 ay sonrası babasının arkadaşının oğlu ile nişanlanmış benim için gece 3 te uyanıp sevginden uyuyamıyorum dıyerek gözleri dolan kız inatla mı sinirle mi bu kararı aldı evlenmek ailesi de onun içinde her şeyden önce geliyordu nişan günü bile annesi ile konuştum senden nefret ediyor kandırdın dedi yemin et nişan yapacak mıydın dedi şimdi nişanlısının fotosunu görüyorum kendi de instasına kalp baş harf koymuş görmek istemiyorum içim acıyor bunu bana nasıl yaptı bari insan biraz bekler ya bunu ona yakıştıramadım iyi olmaya çalışıyorum ama anılarımız bana yaşattığı mutluluklar geliyor hala inanamıyorum geçen yolda gördüm ağlayarak gitti yanımdan konuşmak istedim hayır hayır dedi Evlilik isteyen kuzenlerim herkes evlendi artık bende evlenmeliyim deyip duruyordu bana yaptıkları ne denir ki
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstisnasız hemen herkes evlilikten bunalıyor. Ayrılanların oranı yadsınamaz boyutta. Ekonomik koşullar, genç yaşta evlenip bir müddet sonra sıkılmalar had safhada. Güzel - Yakışıklı olmak yetmiyor. Ama inatla güzel ve yakışıklı arıyor insanlar. İç dünyaları ortaya çıkınca işin aslı da ortaya çıkıyor!
01 Yorumla- 1 yıl
Yakışıklı güzel elbette olucak ama bence zaten kadın erkek tek eşli değil. Ben insanlarin ömür boyu bir insana bağlı duracağına ve sevecegine hiç bir zamn inanmoyorum.. tek sorun ayrılmayı bilmemek.
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilikten çok şey beklersen bunaliyosun... ben ilk ikide bekledim olmadı.. gittim üçüncüyü evlendim bundan zerre bir şey beklemiyorum.. ama evlilikten çok sıkıldım.. bı insanla aynı evi paylaşmaktan sıkıldım. dir dir etmesinden sıkıldım.. ayaklarım g*tume vura vura koşarak kaçmak istiyorum yaaa ben.. valla.. Allah sana da kolaylık versin. gitmiyosa boşan... çalışıyormussunda.. çocukta yokken ayrilman daha doğru bence.. emin ol kimse ilerde değişmiyor.. aklın başına geldiğinde çok geç olabilir.. ortada çocukla adama katlanmak zorunda kalırsın..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal değil demek ki sevgi bitmiş demektir
00 Yorumla
1 yılRutinler aynı ve monotonlaştıysa evet normal. Eğer çalışıyorsan biraz da olsa kafan dağılır. Ama bir işte çalışmıyorsan evlilik üzerinde düşündükçe daha çok sıkılır bunalırsın.
20 Yorumla
1 yılGenelde kadınlar eğlenmek istiyor erkekler yanaşmıyor, yorgunum diyor. Kadın yorgun olsa bile yüzde 80 hadi gel şunu yapalım dediğinde hemen kalkıp geliyor açıkçası, burada genelde problem erkekte oluyor
57 Yorumla
Soran1 yılCidden böyle. Ben çay bahçesi işletiyorum daha eve gitmedim, gittiğimde bana bişey yapalım dese hayır demem. Ama evlendiğimizden beri hiçbir şey yapmadık birlikte her yere tek başıma gidiyorum herşeyi tek yapıyorum. Sıkılıyorum böyle de
Soran1 yılEvet, sen çok güzelsin bu arada: )
- 1 yıl
Evli olmak zorunda mısın abla ozmn. Tek başına gezeceksen niye bosayip baskasiyla bu hayatı guzelce yasamiyorsun. Turna kuşu değiliz gidin kedninze yenilerini bulun ben 21 yıl sonra aklım başıma geldi.
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 1 senelik, evliyim bezdim şimdiden birde hamileyim seksi kestim hovarda biri çıktı içinden ben hamile kalınca kadın kız aşıkloğı cıktı telefonlarda bakmış gördüm söyledim o benim özelim neden karıştırdın dedi birde özelse madem telefondakiler le o işi gör yok bundna sonra dedim sataşsada yapmıyorum zaten cocuk için devam edicem nereyebkadae edebilceksem
45 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGenelde evlenince oldugu gibi gözüküyor bu erkekler başta cok iyi gibi ler iki Yüzlüler
Cevap sahibi1 yılAllah yardımcın olsun
Soran1 yıl🥺🥺
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu doğru kişi safsatasıni yazanlar bekar mutlaka, doğru kişi diye bir şey yok, evlilik erkeklere yarıyor kadınlara değil, evlilere söylüyorum 5 yıldan önce çocuk düşünmeyin yoksa zaten bitiyor evlilikler birde çocukla kalakalirsiniz, erkek sultan oluyor evlilikte kadın değil bunu ancak imzadan sonra anlıyor bizim akılsız kızlar şu yorumu bilmiyorum burada da kaç kez yazdım ama kime diyorum ki, iki canım cicime kanıp evleniyor millet
55 Yorumla- 1 yıl
Hayir oyle degil. Ben 2 senedir evliyim ve ayni sevgili oldugumuzdaki gibi. Ayni ask ayni heyecan. Sadece evde kahkalar atiyoruz oyunlar oynuyoruz hafta sonlari sinemaya ve ya restorana gidiyoruz. Dans ediyoruz. Iste. Ir birimize ne kadar ozledigimizi yaziyoruz aksam saat 5 i iple cdkiyoruz. Hersey dogru kiside
Cevap sahibi1 yıl@sama_huseynova yurtdışından konuşmak kolay, sen konu dışısin ayrıca 5 yıl sonra konuşalım daha 2 yıl olmuş
- 1 yıl
Sence sorun turk erkegi mi? Yurt disindakiler farkli mi?
- 1 yıl
@sama_huseynova bitmeyecek gibi konuşuyorsun hcndbd açıkçası hiç bitmeyen bir ilişki yoktur. Her ilişki bitiyor. En kötüsü kadınların bu ilişkilere geri dönüşü olmayacak şekilde bağlanması. erkekler gönül eğlendirme dini evliyken bile eşlerine karşı yapabiliyorlar. Aldatilmayan evli kadın yok denilecek kadar az canım bunu bir kenara yaz. ben de senin gibiydim. sonra erkeklere yarıyor evlilik bizlere degil başkasının evinde sığıntı aileden uzak sorumluluk kime yararlı?
- 1 yıl
Hayir iste her iliski oyle degil. 30 40 yillik hala birbirlerine asik ciftler var. Ki benim esimin anne ve babasi oyle. Surekli bir birlerine sariliyor isten sonra beraber birlikte vakit geciriyorlar. Yani eline kumanda alip tvnin karsisina gecmek yerine uzun uzun konusup birlikte yemek yapiyorlar. Tatlim, askim diye surekli hitap ediyor. Surekli kocasi gelip sariliyor. Bu arada kadinin saclari bile yok ve kilolu. Ask bir sure sonra oyle bir sevgiye donusyor ki gercekten oyle asik ciftler bir sure sonra bir birinden uzak dusunemiyorlar bile. Benim annem babam da oyle. Babam annemle ev isleri yapiyor bulasik yikiyor cayini kahvesini yapiyor annemin.
1 yılHani bilemiyorum Ama evlenmek Ya bir düşünsene kadının koynuna giriyorsun ya ben hasretim öyle hasretim ki bazen dışarıda güzel bir kadın görüyorum ya da kız görüyorum eşim olsa diyorum hangi tapıyorum sen evlisin ne işin var ki yani gir koca kocanı al koy yanına sabaha kadar seviş birlikte ol Yani sahip olsun sana Düşünsene sıcacık telin var senin sıcacık Bir telin var senin düşünsene koca bulmuşsun daha ne istiyorsun ki Ben bazen ağlıyorum böyle içim için
02 Yorumla- 1 yıl
Düşünüyorum şimdi kimse yok anne Yok baba yok sevgili yok kadınım yok bir kere düşünsene bir kere ya sıcacık sarılıyorum yatıyor başka bir şey gerek yok ki yani bilmiyorum ya ben bazen Yalnızlıktan İntiharı düşünüyorum artık canıma tak diyor canım acıyor artık gel Evde misin Daha ne istiyorsun ya
1 yılTek taraflı mücadele ediyorsan, eşin seninle iletişimi zayıfsa, eşinle sosyallesemiyorsan, eşinle birlikte eglenemiyorsan yanlış kişiyle evlenmişsin demektir
Ve böyle biri de varsa bunalmak çok normal16 Yorumla
Soran1 yıl🥹 ağlamak istiyorum
- 1 yıl
Ağlayarak bir çözüm olmaz
O yüzden bundan sonrası için çözüm odaklı düşünmelisiniz. Bu şekilde bir ömür geçmez farkındasınız değil mi
Soran1 yılFarkındayım ama nasıl toparlanacağım bilmiyorum. Çözüm boşanmak mı düzelir mi hiç bilmiyorum. Konuşamıyorum çünkü karşımda duvar gibi duruyor sinirleniyorum ben de kendi kendime bağırıp çağırıp kendi kendime susuyorum. Bok gibi bi hayat
- 1 yıl
İletişime kapalı birisi ise düzelmez. Hatta şuna emin ol kimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapar
Bir süre düzelmiş gibi yapıp cocuk yapar ve iyice elin kolun bağlanır
Ayrıca sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler.
Ekonomik özgürlügunuzde var o yüzden bitirmek en mantıklı olan çözüm
Soran1 yılÇok haklısınız zaten evliliğimizde sekste bitti yaklaşık 2 aydır yok. Kalbimi kırdığı için artık onu istemiyorum. Yani zaten bitti bu evlilik. Bugün kendisiyle boşanmayı konuşacağım bakalım
- 1 yıl
Bu süreçte dedigim gibi düzelmek için söz verip, rol yapabilir. Sakın hamile kalmayın olursa bir ilişki falan
Zaten seks hayatı da yoksa onu istemiyorsanjz bu şekilde bir görev olarak devam ederek kendi sağlığınızi kaybedersiniz
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlilikten bunalmak mı 🙄 madem böyle bir şey yaşayacaktın niye eşine evet dedin o zaman masa da, aşk dediğin bir ömür boyu beraber mutlu huzurlu yaşamaktır bıkmak değil
24 Yorumla- 1 yıl
Böyle bisey yasayacağını hesab edememiş demek ki
Soran1 yılMadem böyle bişey yaşayacaktın niye evet dedin ne ya ben isteyerek tükendim sanki
Gizli Üye(36-45)1 yılSende onu yok say. Enerjin gidiyorsa narsist bencil bir adamdır. Bu arada ne kadar evli olursan ol eninde sonunda o enerjini sömürüyor birlikte yaşamak sonunda mutsuz oluyorsun netice değişmiyor senin şansın bunu çok erkenden farketmez. Eğer çocuk yoksa def et gitsin hiç uğraşma jebdine bak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılLütfen kötü yorumlara aldanıp boşanmayın. Evlilikte böyle şeyler yaşanıyor ve hissediliyor. Ara ara olbilir. Ama sizde küsüp ayrılmayın kestirip atmayın lütfen. Allah muhabbetinizi artırsın. Ya Erhamerrahimin
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce yorulmuşsundur. Evlilikle bir şeylerin değişeceğini düşünüp aynı tas aynı hamam giden düzeni görünce bütün hevesin kaçmıştır. Diye düşünüyorum olmayadabilir.
02 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeyi Yeni gördüm. Sürekli ilgi bekleme ilgi alacak alanlar yarat. Eğlenmeye bakın biraz.
Soran1 yılİlgi alacak alan nasıl yaratılır? Orayı anlamadım kusura bakmayın
Aile & Toplum konusunda 923 cevap paylaştı. Evlilikten ne bekliyorsunuz ki? İki insanın aynı evde oturması. Tek farkı cinsellik yaşanması. Onun dışında ise her şey aynıdır. Çok büyük beklentilerle evleniyorsanız bir süre sonra sıkılmanız gayet doğal.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılEvliliklerde ve her tür yaşamsal ilişkide her şey rutine dönerse bunalmak ve tadını kaybetmek normaldir. Bunu değiştirmek için eşinizle karşılıklı olarak konuşun veya bir aile terapistine gidin.
00 Yorumla
1 yılEvlilikten bunalmak normal değil eğer sen kendini hazır hissederek, acele karar vermeden ya da baskı altında olmadan evlendiysen zira bu dediklerimin tersi ise bunalman son derece normal çünkü evlilik demek büyük sorumluluk bunu maalesef çoğu çift kaldıramıyor. Evlilik terapistine gitmenizi öneriyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakıyorum da birçok kadın evli ve ilgisiz erkeklerden muzdarip.
İlgili ve saygılı erkekler ise bekar geziyor evlilikten çekiniyor hayat çok garip12 Yorumla- 1 yıl
Hayır tek sorun kendini ilgili sanan erkkelerin evli olması.
1 yılDogru es seciminde bunalmak normal degil. Esin ev islerine yardim etmiyorsa, senden habire hizmet ve yemek bekliyorsa bunalirsin tabi.
15 Yorumla- 1 yıl
Gercek mi profil
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ksde böyle biri inanasaim pek yok
- 1 yıl
Inanma🤷♀️
- 1 yıl
İnanmak istiyorum ama efsane çünkü
1 yılNormal, evlenince hevesini alınca eşinden bıkabilirsin, eşin senden bıkmış, ayrıl hayatını yaşa
00 Yorumla
1 yılKimseyi bir kalıba sokamayız. İnsan olduğu yerden mutlu değilse orada hiç bir başarı gösteremez.
00 YorumlaSevmiyorsanız işiniz çok zor, insan sevince katlanıyor. Umarım severek evlendiniz? Özellikle eşinizin en güzel özelliklerini görmeye çalışın.
00 Yorumla
1 yılAyrılıp kurtulmalısın. Özellikle çocuk yoksa bitir hemen. Seninle ilgilenmeyen bir eşe ihtiyacın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence evlenen çoğu kadın bir süre sonra bu şekilde bunalma ve sorgulama yaşıyor, mutlu musun değil misin, bekarken daha mı iyi bi hayatın olurdu vs bunları düşün tart, evliliğini nasıl daha iyi hâle getirebilirsin bunları düşün
00 Yorumla
1 yılKafası evlilik müessesesinin ağırlığını kaldırmaktan aciz yaratıklar evlenmemeli. Sadece bu kadarını söylerim
01 Yorumla- 1 yıl
Psikolojik terapi alın bence
Sizin iletişim kuramama sıkıntınız var
Anladığım kadarıyla
Terapi alın derim
Olursa olur
Olmuyorsa da herkes yoluna bakar
Dünyanın sonu değil ya
1 yılay kiz valla yalniz degilsin :) bende oyle hisedyorum
02 Yorumla
Soran1 yılYaşın 24 mü?
- 1 yıl
evet 24 yasindaym
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılAnlaşamıyorsan, hayal ettiğin gibi gitmiyorsa normal.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evlilikten bunalmak normaldir ancak sevenin, sevdiğinden bunalması anormaldir!10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBen de evlenmek istiyorum ama bu tarz durumlar da yaşamak kstemiyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğru bir partner ile birlikte değilsin demek ki 💁♀️
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılbunalmak normal değil tabi eş seçiminiz yanlışsa bunalım kaçınılmaz olur.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Daha çok küçüksün alışırsın bence biraz zamana bırakmayı dene
02 Yorumla
1 yılSana ilgi göster ilmiyor, sadece hizmetleri için evlenmiş gibi
00 Yorumla
1 yılnormal kanka ben mesela 3 er sene deniyorum olmuyor sıkılıyorum 4 ü bulursam evlenecem
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk, güven ve tutku yoksa evlilikten bunalmak en fazla beklenen tepki.
00 Yorumlacidden sevdiğin birisiyle pek normal degil davranisa gore degisir
00 YorumlaAdi bile bunaltıyor bi de el alem eyleme geçiriyor ayyy aşırı korkunç saka maka
00 Yorumla
1 yılGülüm, kocanla bunu konuştun mu? İlla ki konuşmuşsundur. Ne dedi bu konu hakkında?
00 Yorumla
1 yılhayatta en çok korktuğum şeylerden birisi de bu
00 Yorumla
1 yılNormal her ilişki bazen çıkmaza girebiliyor. Zamanla düzelir.
00 YorumlaButarz buyuk kucuk sikayetleri cekmemek icin ve duymamak icin evlilik tarzim degil
00 Yorumla
1 yılNormal hayatta da bunaiyoruz normal bı durum Bekarken de çok oluyor...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılEnteresan tam tersine insan mutlu olmak için evlenir sen mutsuzsun
00 Yorumla
1 yılNormal arada kız kıza arkadaşlarınla tatile gitsene
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıl gitsin kanka
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. walla bi cok insanda kırılıyor evlenemiyorum diye. sen ise tüketmişssin:D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNormaldir. Herkesin başına geliyor. Evlenmeye heves edenler senin halini görsünler.
00 Yorumla
1 yılEğer sevmediğiniz biriyle evliyseniz, mutsuzsanız gayet normal.
00 YorumlaEvlilik hayatımı kararmıştı boşandım 10 yil gençleştim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl14yillik evliyim. hayattan soğudum. gayet normal. bir çok evlide aynı dusuncede evlilik zor bir sanat.
09 Yorumla
Soran1 yıl14 yıl bu şekilde mi geçti ben daha 1,5 yıldır evliyim
Cevap sahibi1 yılGit gide kötüye gidiyor. sen daha yenisin. eşin ilgisiz birimi ya da anlayışsız.
Soran1 yılGörmüyor beni. Yani cidden hayatında ben yokmuşum gibi. Her yere tek başıma gidiyorum herşeyi tek yapıyorum yabancı gibi
Cevap sahibi1 yılAnladım. degismiyor bu tür durumlar maalesef. bendede var aynı sorunlar. daha beterini gördüm. zaten yaşamıyorum aklı dengem bile bozuk.
Cevap sahibi1 yılPeki cinsel ilişkiye geldiğinde nasıl davranıyor. ilgilimi orada senden üstün bir ilgi bekliyormu.
Soran1 yılNeden bırakamadınız ki
Soran1 yılBi tek o zaman ilgili onda da işi bitene kadar zaten nerdeyse 2 aydır o da yok istemiyorum artık hormonlarımı bile bozdu
Cevap sahibi1 yılAnladım. sadece cinsellik olsun diye evlenen tiplerden. çabuk tükenmiş her şey. odun maalesef on yılda ugrassan adam olmuyor. ben yıllarımı verdim degistermek için olmuyor. neden ayrilamiyorum. çocuklarım var kıyamıyorum ve maddi durum meselesi.. zamanını bekliyorum illa ki bu durumdan kurtulucam. birdaha asla aama asla birini hayatıma almayida dusunmuyorum.
Soran1 yılSizin durumunuz çok daha üzücü. Size kocaman sarılmak geldi içimden cidden. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz. 🥹
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEğer iyi gitmeyen durumlar varsa tabiki normal.
Monotonlaşması da buna dahil, renk katmalısınız.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv işleri mi yordu acaba ya da ilgilenmiyor mu seninle çok mu misafir geliyor
17 Yorumla
Soran1 yılMisafir pek gelmiyor da ev işlerini de zaten oldum olası sevmem çok titiz değilim yılda 2 3 kez komple köşe bucak temizlik yapıyorum ayda bir kere de temizlikçi geliyor. Kocam umrunda değilmişim gibi davranıyor ondan heralde
Cevap sahibi1 yılEvet ondan sanırım severek evlenmediniz mi
Soran1 yılSeverek evlendikte ne bileyim böyle oldu yani beni mi beğenmedi, nasıl olsa burada duruyor diye görmüyor mu anlamadım. Bi iki kez konuşmaya çalıştım da hiç oralı olmuyor ben de bıraktım artık
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyorsun
Soran1 yılKimya mezunuyum ama mesleğimi yapmıyorum ailemin kafeleri ve çay bahçesi var çay bahçesini ben işletiyorum şu an
Cevap sahibi1 yılSüper ne güzel eve hapissin sandım sıkma canını lütfen kafanı dağıtırsın en azından orada kendi haline bırak onu
Soran1 yılSen çok iyi bi insansın🥹 teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılKocam eğlenceli değilse ve gezmeyi sevmiyorsa bunalırım hatta öyle biriyle bastan direkt evlenmeyi tercih etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKocani iyice tanımadan evlenmemeliydin böyle oluyor sonu:( galiba mantık evliliği:(
02 Yorumla
Soran1 yılMantık evliliği değildi 6 yıl oldu tanışalı 19 yaşında sevgili olmuştuk, üniversiteyi bitirdikten 1 yıl kadar sonra evlendik. Ama hiç böyle değildi ki cidden değildi yani benim için geberiyordu şimdi ise görmezden geliyor. Bişey anlamadım ben bundan konuşulmuyor da hiçbir şey demeden sadece öyle duruyor konuşunca kendi kendime kavga ediyorum ben de sonra kendi kendime susuyorum. Ama neden anlamıyorum cidden insan gibi davransan da mutlu olsak ne olur yani
Cevap sahibi1 yılDerdi ne bunun sen onun için bir hevestin ve bitti öyle mi bu ne ya al karşına ciddi ciddi konus ama baya ciddi ol bu böyle gitmez iki yabancı bir evde noldu aşkına uçtu mu falan de?
Gizli Üye(36-45)1 yılGezin bol bol eşinin durumu iyiyse yurt dışına çıkın zaman ayırın kendinize eve tıkılıp bebek yapmayı düşünme sakın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çalışıyormusun senin durumun normal değil seni çok yormuslar demek
08 Yorumla
Soran1 yılÇalışıyorum
Soran1 yılİlgilenmiyor benimle umrunda değilmişim gibi davranıyor ben hiç yokmuşum gibi. Ev işlerine kafayı çok takmam her yer tertemiz olsun gibi bi takıntım yok zaten sevmiyorum da ayda bi iki kez temizlikçi gelip yapıyor ben de gündelik bulaşık çamaşır falan evi topluyorum bide başka bişey yapmıyorum
- 1 yıl
İşte ilgilenmiyor dedinya o hepsine yeter kızlar çok hassas olur ilgi bekler Güleryüz bekler hal hatır sorulmasini ister yani bir çiçek gibi gül gibi ilgilenmek gerekir anlaşılan eşin tam tersini yapmış bir gülle çiçekle ilgilenmez sen o solar boynunu büker o toprağı istemez artık sizinki bu durum olmuş senin kafanı dagitacak sana bir dost arkadaş lazım yokmu çevrende iyi anlaştığın bir arkadaşın güvendiğin dostun
Soran1 yılCidden evlendiğimizden beri bi kere bile dışarı çıkalım bişey yapalım demedi, bi tane çiçek almadı, hiç saçımı bile okşamadı, soldum cidden. Arkadaşım var da onlar da iyi gelmiyor ben hiç ilişkilerim hakkında kimseyle konuşmadım bide sevmiyorum erkek çekiştirmeyi
- 1 yıl
Seni anlıyorum seni tekrar hayata döndürmek eşinin elinde olan bir şey yani başka bir sorunlar varsa sohbet edebiliriz sormak ve öğrenmek isteğin veya şöyle yapsam böyle yapsam diye eşinin ilgisini çekmek gibi şeyler de de yardımcı olurum dediğin gibi cekistirmek değilde fikir vermek için istersen istek atabilirsin yani
Soran1 yılTeşekkür ederim 🥹
Gizli Üye(30-35)1 yıltüm Evli arkadaşların herkes öyle diyor sakın evlenme
neden peki
00 YorumlaSüresine göre değişir ama evlenmeden önce şunu düşünmek lazım ben bu adamla bir ömür yapabilir miyim maalesef evlilik bekarlık kadar kolay değil bunalman normal geçeceğinide bilmende fayda var
01 Yorumla- 1 yıl
Gercek mi profil
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal tabi.
Her gün kuru fasülye yemek gibi bir şey bu. Ben hayatta evlenmem, kesin kararlıyım bu konuda
01 Yorumla- 1 yıl
Sen tamam daha iyi
Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Doğru insan ile evli değilsen normal bende çok bunalmıştım eskiden
00 Yorumla
1 yılBir süre birbirinizden uzak kalın sonra tekrar buluşunca liseli aşıklar gibi olacaksınız ha en baştan zaten sevgi olmadan evlendiyseniz o ayrı
10 Yorumla
1 yılBu sıralar da bu "evlilik bıktırır" lafları çıktı. Gerçekten seviyorsanız her gün bir daha aşık olursunuz evlendiğiniz insana.
00 Yorumla
1 yılDüzenli cinsel hayatınız yok. Arzulan miyorsun. İlgi yok. Sen yokmuş gibi yaşıyor kocan. Elinde telefon
00 Yorumla
1 yılAşk evliliği mi? Çoğu kadının derdi ilgisizlik. Evlilikten soğudum
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler