Arkadaşım erkek ve aynı yaştayız. Bölümlerimiz farklı ve bir dil kursunda tanışmıştık. Başta bir anlaşmazlık yaşamıştık ardından arkadaş olmuştuk. 1 yıla yakın arkadaştık. Kursun son zamanlarında nedense davranışları değişmişti. Yanında oturduğumda dip dibe olmadığımız halde o sanki soba gibi yanıyordu. Yüzü kızardığı oluyordu. Ben havadandır diye düşünüyordum. Pasif agresif davrandığı oluyordu, eskiden yaptığım şakalara gülerken şimdi benzer şakaları yaptığımda alınganlaşıp duruyordu. Eskiden kapı tutardı şimdi kapıyı tutmuyordu. Arkadaş grubumuzda sadece bana bakıyordu. Bazen iki kişi kaldığımız oluyordu ve bazen sessizlik oluyordu ben de arkadaşlarımla konuşmayı sevdiğimi söylediğimde böyle de güzel derdi. Sınıftan çıktığımızda o hep beni aşağıda beklerdi. Yolda konuşa konuşa giderdik. Eskiden diğer arkadaşlarımla olduğu gibi akıcı mesajlaşırdık konu konuyu açardı ama son zamanlarda konuyu açıp ardından yazışmanın ortasında konuyu sonlandırmaya, arkadaş grubunda masaya oturur oturmaz telefonla ilgilenmeye ve konuşmanın ortasında ders başlayacak deyip ayağa kalkıp gitmeye başlamıştı. Arkadaşlarım onun benden hoşlandığını söyleyip durmaya kendilerini kanıtlamaya çalışıp durdular. Ben de kursun son gününden bir gün önce "beni arkadaşın olarak seviyor musun?" dedim. Önce belki dedi. Sonra ben "seni seviyorum zaten arkadaşım olmasan sevmezdim" dediğimde "hayır seni arkadaşım olarak sevmiyorum" dedi. Kalbim ilk defa kırılmış gibi hissettim. Kalbim acıdı bu söze... Kursun son günü arkadaşlarımın dayatmalarıyla o soruyu soracaktım. Çıkışta resmen koşarak çıktı ve ilk defa ara sokaklardan dolanarak durağa geç geldi. Ben ona seslendiğimde hemen döndü. Şaşırmıştım açıkçası daha dün seni arkadaşım olarak sevmiyorum demişti. Neyse ben buna benden hoşlanıyor musun dedim hayır dedi. Ben de ama herkes senin benden hoşlandığını söylüyor, bakışların deyince hemen akbiline bakıp çizmeye başladı. Ben de bana küs müsün dedim karta bakıyorum dedi? Otobüsüm gelince otobüse binip cam kenarına oturdum. O da bana baktı ilk defa. Normalde otobüse bindiğimde bakmazdı. Bu olaydan sonra Instagram'dan hem takipçilerinden hem de takipten çıkmış ben de onu her yerden engelledim. Telefondan numarasını silip oradan da engelledim. Ama arkadaşlığımızın böyle bitmesini istemiyorum. Gerçekten iyi bir arkadaştı. Sadıktı. Bazı düşüncelerimiz farklı olsa da anlayışlıydık. Mesela bir keresinde arkadaşlıktan sevgililiğe konusu geçmişti ben de bana göre arkadaşlıktan hoşlantıya geçişin iğrenç olduğunu söylemiştim, o ise hoşlantının olabileceği, duyguların değişebileceğini söylerdi.
Arkadaşımın daha öncesinde hiç sevgilisi olmamış. Çalışkan ve kendi halinde iyi biri. Benim de daha önce sevgilim olmadı gelen çıkma tekliflerini reddetmiştim hep.
Ben o mesajdan beri unutamamış. O 12 Hazirandaki ona attığım yanlışlıkla mesajdan sonra (kankama atacaktım yanlışlıkla ona attım) 12.27 *'de mesaj atmıştım 12.27 *'de gördü 1 *'de ise o gruptan ortak ilk kurumuzun grubundan çıktı. 5 Haziran 9.50 pm'de o son kurumuzun grubundan çıkmış 6 Haziran benim doğum günümdü. 16 Haziranda ise ben onun instada engelini kaldırdıktan 2 dk sonra beni WhatsApp'tan engellemiş... yani aradan 4 gün geçtikten sonra böyle yapmasını anlayamadım? Engelini kaldırarak egosunu mu yükselttim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer