Arkadaşım ondan hoşlandığımı anladı ve arkadaşlığımızı bitirdi. Şimdi ise çok garip davranıyor. Amacı ne sizce?

Herkese merhaba. Çok sevdiğim değer verdiğim arkadaşım dediğim kişiden sevgilisi olduğu halde ondan hoşlandım fakat o bunu anladı. Bana söyledi hatta ama benim duygularım öyle ona kör kütük aşık derecesine değildi. Neyse beni hayatından çıkartmak istediğini bana söyledi o günden sonra telefon numaramı silmedi, instagramdan beni takipten çıkmamış sizce ne yapmaya çalışıyor? Benden bir atak bekliyor olabilir ama ben silemiyorum benim elim gitmiyor. Nolursunuz yardım edin ya aynı sınıftayız her gün beraberiz neredeyse sınıfta suratıma bakmıyor tabi doğal olarak. Sizce pişman olacak mı? Ha bide instagram da ortak sayfamız vardı benim beğendiğim postu beğenmiş geçen. Denk geldi diye düşünürken üst üste bunu yaptığını fark ediyorum. Allah aşkına yardım edin kafam çok ama çok karışık...
Arkadaşım ondan hoşlandığımı anladı ve arkadaşlığımızı bitirdi. Şimdi ise çok garip davranıyor. Amacı ne sizce?