Arkadaşım sevgilisi olduğundan beri değişti davranışları?

Üniversitedeyken herşeyi birlikte paylaşırdik. sevincimizi üzüntümüz birlikte yaşardık ama üniversite bittikten sonra birisiyle tanıştı Instagramdan sevgili oldu. sevgilisi olması benim için sorun teşkil etmiyor herkesin olabilir bu. Benimde hayatımda biri vardı ama ben ona mesafemi hiçbir zaman acmadim birşeyler paylaştım yanlız kalmasın diye de birşeyler yapıyordum sevgilim varken ama aynısını ondan göremiyorum bu beni kırıyor açıkçasi. Eskisi gibi görüşemiyoruz vardiyalı işte çalıştığı için Pazar günü de mesai koyuyorlar diyor ama kimi pazarları çalışmıyor ve erken çıktığı da oluyor işten. Eskiden daha sık görüşürken şimdi aynı şehirdeyiz 6 ayda 1 görüşüyoruz oda doğum günlerinde sadece sevgilisine vakit ayırabiliyor onunlada pek görüşemiyoruz diyor bana ama daha çok görüşüyorlar görüşmelerine ben bir şey demiyorum ama kaç senelik arkadaşız sürekli bana bahane bulması görüşmemek için ve haftada bir watsabtan nabiyosun yazıyoruz kısa konuşup bitiyor konuşma oda devam ettirmiyor konuşmayı bende kapatıyorum olayi yani. islerimden sevgilimle zor görüşüyorum diyor ama kaç senelik arkadaşlığın da yeri ayrı olduğunu düşünüyorum yani sevgilinin yeri ayrı düşünüyorum sizce yanlış olan aramizin soğuk olmasının nedeni ne.2 senelik oldu sevgilisi nişan yapmayı düşünüyoruz dedi sevgilisi olduğunu da bana kaç ay sonradan söyledi sakladi. hic düzgün muhabbet edip görüşemiyoruz yanı

Arkadaşım sevgilisi olduğundan beri değişti davranışları?