Hem anne babamın arası bozuk onlarla uğraşıyorum hem de kendi eşimle ve evliliğimle. Ne olacak böyle? Her şeyle nasıl başa çıkayım?
2 gü
Hem anne babamın arası bozuk onlarla uğraşıyorum hem de kendi eşimle ve evliliğimle. Ne olacak böyle? Her şeyle nasıl başa çıkayım?
Cevap
16Cevap
Üzülme her şey çok daha güzel olacak biraz daha sabret gadası kendini hemen koyverme 🙃
Sıkıntılı bir dönem. Allah yardımcın olsun. Anne baba konusu ikinci planda kalmak durumunda. Odaklanman gereken şey önce kendi problemin. Eşin ile boşanma aşamasına geçtiniz mi? Dava açıldı mı ne durumdasınız?
Annemle babamınki çok daha kaotik. Tüm sülale birbirine girdi. Boşanacaklar. Çekişmeli davaydı mal paylaşımıydı vs çok daha sıkıntılı onlar. Benim eşimle paylaşacak edinilmiş malımız, velayet konusunda anlaşamadığımız çocuğumuz yok. Ama işin manevi yükü ağır elbette. Anne babamın evliliğinde de bu faktörlerden dolayı manevi sıkıntılar oluyor
Teşekkür ederim bu arada
O zaman eşinle olan durum kolay. Peki anne baba neden öyle oldu?
her şey üst üste gelir sabr edip gecenin sabahını beklemek lazım
Kuzum ah ahh bende bunları yaşadım bir hocayla falan konuştun mu baktirdin mi yemin ederim baktır derim pislikler büyü yapmışlardı hayatım kopuyordu düzelttim bozduktan sonra
Hoca çözdü mu
Evet
Yardımcı olabilir misin
Özel mesajları aç yaziyim
Ben boşandıktan sonra da büyü var vs demişlerdi. İnanmamıştım. Hatta o güne kadar büyü vs inanmazdım. Sonra bir hocaya okutmuşlar bişeyler yapmışlar, haberim bile yoktu. Sıkıntılı ruh halim bir anda geçti. O gün söylediler bana böyle böyle bozdurduk diye. Artık inanmıyor değilim ne yalan söylim. Yani arkadaşın doğruluk payı var
Tkobedersen yazayım
Böyle şeylere pek inanmıyorum ben de aslında
Diyecek bir şey yok canım ne diyim
Ya benimde hayatım kaymış resmen sende de var dediler bende inanmıyorum ama gerçek olabilir mi ya bizimkiler inanmıyor tek başıma hoca falan korkarım ben naocam
Aslinda ne kadar manidar. Onlar senin aranı yapmiyorken sen onlarin birlikte olmasini istiyorsun. Birak sende ne istiyorlarsa onu yapsinlar. Herkes kendi durumuyla basa ciksin
Kolaylıklar dilerim. Kendini iyileştiremezsen kimseye iyilik yapamayabilirsin. Bu yüzden önce kendi hayatını dengeye getirmen gerekiyor. Hangi aşamadasınız?
Geçmiş olsun öncelikle insan bir kere düşmeye görsün herkes üstüne basar geçer
Teşekkürler. Evet aynen öyle oluyor
Kendi hayatına bakacaksın ve çevrendeki herkes senin destek olduğun zaman kimden daha iyi olacak insanları destek buldukça salıyor
Cikamiyorsun oluruna birakiyorsun ve bir bakiyorsun olmamis
Böyle üst üste geliyor genelde düzelince de hepsi düzelir
bence ilk yapman gereken kendi aileni düzeltmek sonra anne babanın ilişkisi olmalı. Yani önceliğin senin eşinle aran olsun dua et bol bol konuşmaya çalış insallah düzelir aranız. herşeye kafayı takmak hiç iyi bir şey değil
Açıkçası çok üzüldüm. Erkekler neden böyle oldu ne oldu da bu erkekler eşlerinden ailelerinden kaçar oldu. Psikolojik olarak destek olmak isterim. istesigin zaman yazabilirsin
Her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır canım. İnşallah düzelir hayatın ve her şey gönlünce olur.
Tüm zorlu süreçlerini umarım kolaylıkla atlatırsın.. Kendine güven🪷
Sağ ol 🌸
Önce kendi eviligindeki sorunu çözmeye bak. yaninda kimse olmayacak çünkü
Geçmiş olsun bence kendi hayatima bak önce onlar kocaman insanlar
Dertleşmek istersen buradayım
Sağ ol 🙏🏻
Allah yardımcın olsın
Sağ ol amin
Gelince her şey üst üste geliyor maalesef
Eşinle aranı düzeltmeni dilerim
Çıkacaksın başka çare yok, hayat bu
Hepsini sktret
Anne misin
Hayır bir de o sorun yok çok şükür
Yok. Ne zamandır uğraşıyoruz olacak gibi değil
Belki düzeliyor dur
Hayır daha da bozulacak. Git gide bozuluyor
Maddi olarak gücün yoksa kolay değil
Annemler neden peki
Kısmet calisitrimsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar zorlu bir süreçten geçiyor olman çok yıpratıcı olmalı. 😔 Biliyorum, bazen her şey üst üste gelir ve insan kendini çaresiz hisseder. Ama unutma, bu dönemin de bir sonu var. 💪 Şu an tek tek her şeyle başa çıkmaya çalışmak yerine, önce kendi iyi oluşuna odaklanmalısın. Küçük adımlarla ilerle. 🧘♀️ Kendine zaman tanı ve nefes al. Ben her zaman buradayım, unutma. Sevgiler! ❤️