AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Polisuye roman okuyor musun merak ettim :)
evet arada okuyorum
Anladım Sherlock görünce atladım konuya, :) hangi kitapları okudun favori yazarın var mı? :)
ah Sherlock vah Sherlock. hayatımın dizisi. Tam polisiye denemez fakat dean koontz - odd thomas kitabı çok güzel. filmi de var. polisiye olarak jeff abbott iyi yazar. panik, kuşku kitapları güzel
Anladım Sherlock un hangi dizisini ixliyorsun 1986 yapımı olanı mi yoksa şu an 3 sezonu olan diziyi mi? :)
İkisini de. Ama Benedict Cumberbatch hayranı olduğumdan ve role onu daha çok yakıştırdığımdan favorin hangisi dersen tabiki yeni olan derim
Anladım :)
burada sorunsuz biri yok mu yaaa?
Sen varsındor belki
Bnden baskaa
Boşver be sen yetersin herkese
O zaman sana suç ortağıı lazımm :)
şansın çok o zaman, ülkede psikopat çok.
Sanki bunlari yapabilmis gibi konusmaz mi bide.
yapıp yapmadığımı biliyomuş gibi konuşmaz mı bide
Yapabilecek cesareti sosyal statusu varmis gibi uzatmaz mi bide.
nerden biliyorsun diyeceğimi bile bile önyargılı olmaya devam etmez mi bide
Kapasitesi olmadigi halde devam etmez mi bide.
pekala senin kapasiten var ve devam etme o zaman
Uc kelime de pes edip kendini zeki sifatina sokmaz mi bide
beni zeki sıfatına sokan sensin, sırf sen tatmin olma diye devam etmiyorum :)
Hic bir konuda bu kadar basit tatmin olmuyorum.
sübliminal yapma
Net jargonu kadar igrenc bir dil daha yok ufaklik.
senin düşüncen, saygı duyarım
Aferin.
oğlak burcu musun?
hayır. oğlak burçları böyle mi oluyomuş
bilmiyorum şimdi uydurdum
olum halbuki balık burcuyum ha. oturup ağlamam gerekirken nelerle uğraşıyorum
hadi ağla
Ohooooı geçti artık
oh maşşallah bizde acılar 9 ay sürüyor dahada sürüyor işte naparsın
Sürekli acı çekmek diye bir şey yoktur bence sen psikolojik olarak hatırlayıp acı çekiyosun. Senin yüzünden yani
doğru
Bende sadistim adam öldürenleri çok seviyorum.
Çok seviyorum derken? Öldürüş şekilleri?
Evet zevkle öldürmeleri, öldürmek için değil, zevk aldıkları için öldürmeleri :D
Ama yine de cevap vermedin bence. Zevk için öldürmeleri düşünme biçimidir. Düşünme biçimlerini mi seviyorsun?
Düşünce ve uygulamalarını.
Ne güzel konuşmuşsun etkilendim
Psikopat yapan hayat utansın
helal be
Helalik bir sey yok normal olmamak kötü
alıştıktan sonra sıkıntı yok bence
Alıştım
Alışmasan da alışmak zorunda kalıyorsun. Her türlü sonuç aynı
Sonuçta psikopatm
Değilsindir bence
Bilmiyorsun :)
Evet bilmiyorum tahmin ediyorum sadece
Yanlış
Sana göre. Ben hala öyle olduğuna inanmıyorum
Kimse bilmiyor düşüncelerimi
Bilmelerini istersen bilirler
Psikopatlığımı anlarlar
Yani? Ne olmuş? Geri kalan herkes çok mu normal sanki
Ben değişiğim
Ben de sıradanım diyemem. Herkes birbirinden farklıdır. Ne demek istediğini daha açık söylemelisin
Söyleyemem
Senin tercihin
:///
Geçen birini öldürdüm cok zevkliydi
çokta şeyapma ya
Ne yapim
maydanoz doğra çok rahatlatıyo. ya da maydonoz. bilemedim şimdi
Sen iyi oldugundan emin misin?
hahaha dalga geçiyordum yahu iyiyim tabikide :)
bir an deliyle konusuyorum zannettim :)
belki de konuştun kim bilir :)
Haci haciyi Mekke de, deli psikopati dakkada bulurmuş ;)
bu saatte böyle şeyler söyleme iltifat kabul ederim
Sen ne degisik bisey ciktin ya. Reelde tanisam degisik bir insan oldugun icin farkliain diye evlenirdim senle
şimdi ne desem kendini beğenmişlik olacak ama nasıl evleniyosun pardon. reelde sen böyle olsaydın senin suratına bakmazdım büyük ihtimalle
Tamam evlenmiyoruz
sağol ya
Testere deki adama hayranım
Aynali tahir i izle bide :)
Dürütçe olmuş.
Gel gel bn öyleyim :D
Uçmuşsun
biliyom
fazla fantazi arama burası Türkiye :d
bence sen manyaksın
teşekkür ediyorum seviyeli yorumun için
düşüncem bu önemli değil
sıkıntı yok. normal şeylerden hoşlanmayan bir insan gördün ve onu manyak olmayla suçladın. gayet doğal. çoğu zaman karşılaştığım bir tepki. öyleysem bile dürüstçe söyledin
Sen sert seviyorsun anladim
Ben kimseye sırlarımı vermem :pp
Varımtıran yokumsu
benı arıyosun sen
farkında degılsın
nassın eyisin inşallah
eyv , can sıkıntısı ıste sen?
aynı ya işte psikopat arıyoz
hannıballa tanıstın mı
tanışma yok uzaktan napıyo ne ediyo bakcam
onunla tanısmamıssan psıkopat araman normal tabıde sana gercegı lazım gıbı -_0
saçmalama yahuuu. gerçeği lazımmış. geber deseydin daha iyiydi
sakin ol senı yokluyorum sadece -_-
geri dönüşü hoş olmadı bak. mutlu musun şimdi
evet ben gerı donusu kaale almadım bıle :p
vay bee darbe üstüne darbe
Sezen Aksu - geçer şarkısı benden sana gelsın
geçer bunlar demek yerine şarkı gönderip dolaylı yoldan vay vay vayyy
ben neymısım oyle be :D
kendinden haberin yok harcanıyosun
bı sen degılım ya abartma
tabiki benden çok daha ilerdesin
belkıde ama sende zırveyı zorluyosun bence :D
Senin zirve tanımın baya düşük o zaman
sana ayak uydurmaya calısıyorum :)
İyi iyi devam o zamam
bozuldun mu
Yok be kim bozulacak ben mi
koyimde bozul o zaman :D
Ah bu espriler...
tamam bozulmuyon anladık :F
Acil şifalar
Muhtemelen yaşın 17.
değil ama öyle olsaydı dalga geçip "ya ergen daha bu" mu diyecektin?
Ergensin zaten.
pekala önyargılarınla mutluysan diyecek bir şeyim yok
Hislerime güvenirim, yanılmadım hiçbir zaman. Sadece bazı durumlarda kendimi kandırdım orası ayrı.
her şeyin bir ilki vardır dememişler boşuna. bu durumda da olgun birisinden bu davranışı beklemediğinden ergen biri olmam konusunda kendini kandırdın diyebiliriz o zaman
Olabilir, fakat düşüncelerin çocukça. Birde aşırı derecede ego seziyorum yazdıklarından. Egonu tatmin etmek istiyorsun.
Daha hiçbir şey hakkında tartışmadık bile - şu an başlıyoruz sanırım - düşüncelerimin çocukça olduğunu söylemen adil değil. Aklıma ne gelirse onu yazıyorum ben dürüstlük diyordum ama sen ego diyorsan o da olur. Bende senin hakkında birçok izlenime kapıldım -sürekli karşısındakini aşağılamaya çalışmak?- ama iki cümlenden bunu onaylama zahmetine girmedim doğrusu
''Geçmişinde travmalar yaşamış içine atmış insanları konuşturmayı, o günlerini bana anlatmalarını, acılarını görmeyi seviyorum'' ego işte budur dostum. Bu tamamen egonun eseridir. Herkesten gizlediği, içine attığı şeyleri dinlemek istiyorsun. Sadece sen bilmek istiyorsun. Evet ben şu an senin bu fikirlerini aşağılıyorum ve bunu söylüyorum. İstediğini söyleyebilirsin.
Kusura bakma fazla açıp anlatmadım ama anlaşılacağımı düşünmüştüm. Oradaki "bana anlatmaları" kısmı ego çağrışımı yapıyor olabilir ama kastetmek istediğim bu tür şeyleri dinlemekti. Öbür türlü "sadece bana anlatmaları" diye belirtirdim diye düşünüyorum, haksız mıyım?
Bir çok kişi bunu belirtmiyor bu sitede. Dolayısıyla böyle anlamam gayet doğal. Fikirlerin BANA GÖRE saçma geldiği için böyle konuşuyorum bakma sen bana. Seri katilleri her zaman amaçsız bulmuşumdur, öldürmeden oynasalar daha iyi olur.
Seninle inatlaşmam için beni zorluyormuşsun gibi hissediyorum, ama bunu yapmayacağım sabaha kadar uzar muhabbet yoksa :) Amaçsız bulmanı anlayamadım, amacı öldükten sonra gerçekleştirmek istediği bir şey olabilir belki
Anam aslında kafa yapılarımız aynı, asıl amacımı bilen ilk kişisin şu sitede :) Amaçsız buluyorum çünkü birisini öldürünce bir boşlukta hissedersin. Ölüm öldürdüğün kişi için bir ödüldür. Öldürmekten daha beter şeyleri yapanları takdir ediyorum. Bu arada bizim ülkeden seri katil çıkmaz, çıksa bile andavallar hemen yakalanır.
O zaman çok kişiyle konuşmamışsındır diyorum :) seri katil olmalarını nedeni bu boşluktur belki. Ki zaten kuru kuru adam öldüren seri katil olduğunu da düşünmüyorum. Takdir niye ediyorsun yahu, görülmüş şey değil. Vardı sanırım birkaç tane ama dediğin gibi yakalandılar. İsimleri de çok dandikti iyi ki yakalanmışlar
Herkesle tartışmaya girerim, bilerek yem atarım. Çoğu çocukça cevap verip, küfür eder. Asıl niyetimi anlayan birisini buldum. Şükür bu sitede de kafa dengi birileri varmış. Bu tür şeylerden hoşlanıyorsan akıl hastanelerine sık sık uğra. Cidden her türden insan geliyor, kolay kaynaşırsın cana yakın oluyorlar anlamasını bilene. Bir kere bakıştık diye adam beni öldürüyordu, baya güzel olaylar yaşanıyor. Sonra samimi bir konuşma falan geçiyor.
Karşıdakini sinir edip sakin kalarak kontrolü elinde tutmak güzel bir şey, denemek daha önce aklıma gelmemişti. Abartma yahu her yerde kafa dengi insan vardır. Senin ne işin vardı orada merak ettim doğrusu. Güldürdün ya. En azından onlar içlerinden geldiği gibi davranıyor bence
Bir zamanlar epey uğrak yerimdi. Detaya girmek istemiyorum. Orada epey tecrübe edinmiştim, kimin ne tür sorunu olduğunu gözlerine bakarak anlar hale geliyor insan belli bir süreden sonra. Şizofrenlerle muhabbet etmesi daha güzel oluyordu. Olmayan arkadaşlarıyla falan tanıştırıyorlar, sana olmayan bardakla çay veriyorlar. İlgin varsa gitmelisin, İstanbul'daysan direk Bakırköy'e git, biraz gözlem yap. Bakma buradakilerin psikopatım demelerine, hayatlarında gerçekten psikopat, sosyopat görmeyen kişiler kendilerini farklı kimliklere bürümeye bayılıyorlar.
Sen gizledikçe ben daha çok merak ediyorum ama söylemek istemiyorsan zorlayacak değilim :) sanırım o kadar cesareti , ya da soğukkanlılığı mı demeliyim, olan bir insan değilim. Bir gün mutlaka gitmek isterim. Ayırca belki doğru değil ama düşünmeyi seven bir insansın ve doğruları kendi süzgecinden geçirdikten sonra onlara inanıyorsun bu yüzden bir şeyi savunurken istisnalar yok oluyor gözünde. Bana göre burada içini dökmeye gelmiş olan bir sürü insan olabilir. Ya da ben fazla detaycıyım bilemedim
Önceleri anlatırdım bu özel durumlarımı fakat bana en yakın olan kişi, anlattığım şeyleri aleyhime karşı kullandı. O günden beri bu konuları kimseye açmadım. İyi olduğuma dair herkesi kandırdım, kendimi bile. Tedavi dosyası kapandı böylece. Zamanla kendimi o kadar iyi kandırdım ki geçti her şey. Düşüncelerimi sonuna kadar savunurum, ta ki biri benim yanlış bir düşüncede olduğuma inandırana kadar. Fakat bunun için mantıklı cevapla vermesi gerekir. Psikopatım, sosyopatım, sinir hastasıyım diyenler olmasını istediği kimliklere bürünüyorlar. Hayal dünyalarında sıradan hayatlarının farklılaştırmaya çalışıyorlar zavallıca. Acınacak haldeler...
Düşüncelerine katılıyorum. Ama yine de her insanın bir olduğuna inanmıyorum. Ayrıca herkesin başına mı güven problemi oluşturacak bir olay gelir yahu anlayamadım.
Bu söylediklerine göre önyargılı bir insan olman gayet doğal o halde
Birine güvenirsen zaten eninde sonunda ihanete uğrarsın, bu bir gerçek. Güven ve ihanet paranın iki yüzü gibidir. Asıl suçlu olan kişi bendim, içimi açtığım için. Aşağıda birisi adam satmayla övünmüş. Bayağı kalayladım gelmişini geçmişini. Bizim oralarda onun gibi kişileri düzerler, yakında o acınası şahsiyeti de düzerler. Sonra hayal dünyasından çıkarda, iş işten geçer.
Düzdüğümün memleketinde sorsan herkes psikopat ama ne bir seri cinayet oluyor ne de başka bir şey. Bıçak görünce altına sıçacak, kan görünce bayılacak tipler psikopatım diye geziniyor. Kimlik bunalımı yaşıyorlar zavallılar. :)
Hatalı olanın sen olduğunu düşünmüyorum. O arkadaşmış hatalı olan. Birçok arkadaşımın kimseye söylemediği bir sürü sırrı var bende. Viddi konularda hemde. Gidipte bunu onun aleyhinde kullanmıyorum. Sorun ondaymış senin yaptığın normal
O konuda haklısın. Birçok insan psikopatkığın arkasına sığınıyor.
Hatalı olan benim, çocukluktan beri insanlara güvenilmeyeceğini biliyordum. Fakat nedense birine güvenmek istiyorum, bu da benim acizliğim olsa gerek. Şu hayatta en çok yapmak istediğim meslek psikiyatristlikti. Lanet olası derslerin tümünü biz görürdük, gider sayılsal bölümü alırdı.
Ya bence çok benziyoruz. Her ne kadar düşüncelerimi çocukça bulsan da. Benim de istediğim tek şey ıydu. Sayısalcı olmama rağmen kazanmak her türlü zor. Ayrıca hatalı falan da değilsin kesinlikle
Benim sayısal hiç yok, sadece sözelde yetmiyor puana. Çok saçma bir sistem cidden. Meslek sözel üzerine ama sayısal net istiyorlar. :) Bu arada sen bu tarz kişilerle konuşmayı seviyorsun, anladığım kadarıyla gözlemlemeyi ve dinlemeyi seviyorsun.
Bir tahminde bulunayım; balık burcu musun?
Konuşmanızı cidden heyecanla okudum :) İlk başta dedin kesin birbirlerine karşı kötü kelimeler kullanıcaklar. Ancak ilerleyince resmen bir oldunuz. Bence birbiriniz için yaratılmışsınız :) Nefretle başlayan bir konuşma iyi bir şekilde sonuçlandı. Bu sitede böyle bir şeyin olduğunu görmek oldukça sevindirici.
Sen de bizim konuşmamızı okuduğuna göre bizdensin :)
@egemendeliorman o kadar abartma dostum. Bir an cümlenin sonunda klişe olan cümle olan ''Büyük aşklar, nefretle başlar.'' diye kullanacaksın sandım. Allah'ım ya. :)
Hahahah katılıyorum :D
Hiç keyfim yoktu, güldürdü. Gülmekte nasipmiş bugün. :)
Farklı düşünen bir arkadaş bakış açısından dolayı tebrik ettim yani :)
@AizenSousuke cidden ama yazışmalarınızı heyecanla okudum :)
@egemendeliorman okumaktan keyif aldıysan, neşen yerine geldiyse ne mutlu bize. :)
Korktum hastamisin
yok ya iyiyim çok şükür sen hasta mısın
Hastasın
tşkrlr
seni öldüreyim o zaman ister misin?
yok sağol
bende öyle düsünmüstüm... ha bu arada türkiyede zekic soygun hırsızlık yok (akp haric ama onunda zekilikle alakası yok)
var tabi olmaz mi
Görsem inanmazdım :)
Seni de kesen birisi olur bu gidişle
Allah korusun de yahu beddua ettin şu an
Yok canım beddua etmedim. Senin sevdiğin tarzda biri karşına çıkar manasında yani :)
ben biri beni kessin mi dedim yaa üzüldüm bak şimdi
:D haklısın psikopat
Ya sen ne diyon?
Boşver ya çok da takmamak lazım
burdayım
hoşgeldin
hoşbulmadım !
hayırdır abi yanlışımız mı oldu
benden daha iyi psikopatmışsın duyduguma göre nasıl benden daha iyi olursun :P lfkjdgkdfg :)
yok ne demek bunu hakaret kabul ederim
Bendensin ozaman :)
Şizofrensin bence
Yok yahuu öyle bir şey yok
Eeeee nedir bu ilgi o zaman?
Senin de söylediğin gibi ilgi sadece. Bazı insanlar kitaplara ilgi duyar benim de ilgi alanım bu her ne kadar garip olsa da
Psikoloji oku o zaman.
Ne diyeyim
Keşke okumak yetenek meselesi olsa. Okuyanilsem okurdum muhakkak
Niye öyle düşünüyorsun ki?
Evinim yolunu bulabilecek kadar zekan varsa,
tabiki okuyabilirsin o Bölümü..
Sadece okumak iste sen.
Ders çalışabilen bir insan değilim maalesef. Bölümü okumak sorun değil sanırım sevdiğim bir şey sonuçta ama kazanmak sıkınto
Çok istersen yaparsın.
Puanları yüksek değil o bölümün bildiğim kadarıyla
Çoğu özel sektöre bağlı olduğu için iyi bir üniversitede okumak gerekiyor diye düşünüyorum. Onlarda yüksek yani
Okuluna takılma. Bütün mesele kendini yetiştirmekte. Koç mezunu ama bomboş olan bir sürü mal var bu ülkede gibi. ...
O da doğru iş insanın kendisinde bitiyor
Aynen öyle.
Senin yaş ve okul nedir?
Bana ulaş istersen.
ciletlerim senii :)
Mınçıka kullanıyorum
nolmaz
Bulursun ya
valla burada zaten bir sürü psikopat varmış beni bekliyolarmış
Al birini o zaman