Sherlock izlerken fark ettim Sherlock gibi olduğumu. Dalga geçmeyin o kadar zeki falan değilim tabiki de. Onun gibi zeki insanlara ayrı bir ilgim var. Zekice cinayet işlemiş katillerin zekasına hayranlık duyuyorum. Geçmişinde travmalar yaşamış içine atmış insanları konuşturmayı, o günlerini bana anlatmalarını, acılarını görmeyi seviyorum. Yok mu böyle olan? Bence bu da bir hastalık da adını bilmiyorum bak ben size diyeyim.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların acılarını görmeyi sevmiyorum bunun yerine seri katillerin neden masum insanları öldürdüklerini, nasıl bir çocukluk geçirdiklerini, nasıl o hale geldiklerini merak ediyorum. Bunun yanı sıra bende de psikopatlık mevcut zira aklımda ister istemez tarif edemeyeceğim, filmlerde göremeyeceğiniz işkence yöntemleri tasarlıyorum. Ben çok dengesiz biriyim hem çok merhametli hem çok acımasız, hem çok sakin hem çok öfkeli. Bende bir seri katilin soğukkanlılığı var ama çok sıcakkanlı, samimi biri de olabiliyorum. Sonra ted bundy, dahmer gibi birçok seri katilin hayatını okumuşumdur. Aklından ne geçirdiklerini, kafalarının nasıl çalıştıklarını merak ediyorum.
Her neyse benden psikopat olmaz ama kin dolu biriyim ama birini öldürmek bana göre değil.01 Yorumla
Soran+1 yılİştee zaten anlatmak istediğim tam olarak buydu. Akıllarından ne geçiyor çok merak ediyorum
En İyi Cevaplar
Hastalık değil ama cinsel tercih olabileceğine inanıyorum. "Sapioseksüel" deniyor bu tercihin de adına. Ayrıca kadın seçimimde, bundan bir kaç ay öncesine kadar "simple is better" diyip ne kadar beyin yoksunu varsa onlarla yatar kalkardım hem daha kolay hem de kolaylıkla uzaklaşabilirim diye. Ancak belli bir doygunluktan sonra bana da sendeki durum oldu açıkçası. Zeki kadınlardan hiç olmadığım kadar etkileniyorum. Ayrıca favori filmlerimden biri de "Natural Born Killers", eğer izlemediysen mutlaka izlemelisin.
027 Yorumla
Soran+1 yılizlememiştim, izleyeceğim. seninki farklı ama ilginç bir konu. benim demek istediğim bu benim için su içmek gibi sıradan bir şey. ama aynı zamanda temel ihtiyaç. yeni tanıştığım biri bana sadistim falan dese mesela ürkemem. tam tersine daha çok arkadaş olmak isterim. nasıl düşünüyor neden böyle hissediyor bunlar ilgimi çekiyor. ne düşündüğümü anlatamıyorum tam olarak şu an
Soran+1 yılEvet konusunu okudum buradan çıkınca izleyeceğim. Ve evet anlamışsın. Sanırım o zekayı kıskanıp öyle olmak istememden kaynaklanıyor bunlar. Gerçi kim zeki olmak istemez ki?
Soran+1 yılşu an yapabildiklerimi yapamazdım kısmında neyden bahsettiğini bilmiyorum ama nedense katılasım gelmedi. zeki olanlar zekalarının farkındadır senin gibi. ve bence de aşırı zeki olmak bir dezavantaj. cidden diğer insanlarla muhabbet bile edemezdim diye düşünüyorum. katlanılmaz bir şey olurdu tahminimce. zeka seviyesi arttıkça mutluluk da aynı oranda azalıyor
- +1 yıl
İşte tam olarak ondan bahsediyorum ben de. Şu an kendime en çok güvendiğim tarafta sosyal zekamın yüksek olması yer alıyor. Ve matematiksel/analiz tarafımda gerçekten iyidir. Sanatsal yönüm zayıftır öte yandan. Ve eğer hepsi fazla olsa dediğim gibi muhtemelen ne mutlu olurdum, ne de istediğim zaman arkadaş edinebilir, hayatımı yaşayabilirdim.
Soran+1 yılPekala zeka demeyelim de bakış açısı farklılığı olsun o zaman. Aslında bunlar için zekanın yüksek olması da gerekmiyor. İnsanların nasıl olduklarını çözdüğün zaman da arkadaş edinmek veya mutlu olmak istemiyorsun :)
Soran+1 yılO bende de var. Öyle güzel anlamıyorlar ki insan cidden şaşırıyor. Ayrıca bahsettiğim de bu sanırım. Çok kolay kandırılıyorlar bir zaman sonra hevesim kaçıyor
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Kendini eve kapatıp "insanlardan nefret ediyorum" diyen tipler de sakıncalı
Soran+1 yılİyi ya böyle düşünen insanlar görmek güzel. Benimde zamanında düşündüğüm şeyleri çok güzel şekilde açıklıyorsun. Zeka seviyesi yüksek olan yine de insanın insanlar içinde yaşaması gerektiğini bilir ve ona göre davranır diye düşünüyorum
Soran+1 yılYa işte budur. Tebrik ediyorum. işte bu yüzden zeki insanları seviyorum. her şeyin farkındalar. kontrol ellerinde sürekli
Soran+1 yılNe güzel işte, herkes bunu başarabilse bende böyle ortalıkalarda psikopat seviyorum diye dolanmayacaktım belki
Soran+1 yılYinede bunu ulu orta yerde belirtemediğinden bir faydası olmuyor. Eve gelip bilgisayar başından bunu araştırabiliyorsun anca. bir yandan seni asosyal yapmaya itiyor gibi bir şey
Soran+1 yılYok belirttiğim oldu zaten. Buradaki birçok insan gibi "manyaksın","saçma sapan şeylerle uğraşma", "ergen misin" tarzı şeyler duydum hep, e haliyle vazgeçiyor insan
- +1 yıl
Çok ilginç tepkiler almışsın. Bu açıkçası beni biraz üzdü, sanırım çok sığ insanlarla birlikte yaşıyorsun. Bunun seni asosyalliğe itmesini de anlıyorum. Ancak denemekten de vazgeçmeyecek kadar zeki olduğuna inanıyorum çünkü bizler hırslı insanlarız. İstediğimizi bulmalı, istediğimizi başarmalı ve istediğimize saygı duydurmalıyız. Biz böyleyiz
Soran+1 yılMaalesef zeki bir insan değilim ben. Benim gibi düşünen insanlar yok çevremde. Yeni birisiyle tanıştığımda da yokluyorum önce bazı sorular sorarak. Şu ana kadar bu konuyu böyle yüz yüze konuşabildiğim tek bir insan oldu
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz, sık görüşemiyoruz. Bir nevi yok gibi bir şey. Ama artık bu bir sorun olmaktan çıktı, alışıyor insan. Görüldüğü gibi bir şekilde konuşulabiliyor bu konu
Soran+1 yılAynen öyle :)
+1 yılBence sadist gibi biseydir bu hastaligin adi aklima ilk okudugumda o geldi enteresan farkli bir dusunce :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sadistten farklı. Duygusuz biri değilim acı konusunda öyle
Harley quinnlik sezdim sende..
media.dcentertainment.com/.../...1617.85489861.jpg14 Yorumla
Soran+1 yılişte beklediğim yorum. gururumu okşadınız bağyan
Soran+1 yılamin amin inşallah
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
71Cevap
+1 yılAslında gerçek bir psikopatın cinayet vs işlediğini bilmezsin. Çünkü genelde kusursuz işlerler. Cinayet veya suç üzerinde işlenen hataların %90'ı kişinin duyguğu kaygı, üzüntüden doğar. Oysa gerçek bir psikopat için cinayet işlemek veya su içmek arasında fark yoktur. Zevk almazlar ama bir insanı öldürürken, kaygı duymazlar. Örneğin bir tanıdığım toplum tarafından son derece itilen bir tiptir oysa psikopatlıkla ilgisi yoktur. Sadece fazla sinirli fazla duygusaldır Benimse psikopatlık düzeyim 19/25
012 Yorumla
Soran+1 yılAklıma "kusursuz cinayet yoktur" repliği gekdi ajhsksjs. Ama cidden öyle. Bu biraz da neden cinayet işlediğiyle alakalı. Birileriyle dalga geçmek içinse gerçekten yakalanması zor. Psikopatlık düzeyi derken şimdi?
- +1 yıl
Bu konuyla ilgili testler vs var. Ama türkçe internette gördüğün testlerden ziyade bir psikoloğun veya psikoloji ile uğraşan yabancı bir sitenin testini çözmelisin bunun için. Mesela sadece psikopatlık üzerine çalışmalar yapan bir site vardı 21/24 müydüm neydim orda. Ama sorular şu şekilde olmamalı. "Birilerini öldürmeyi arzuluyor musun? Sinirlenince vurup kırıyormusun?" Gerçek bir psikopat kolay kolay sinirlenmez zaten. Aslında toplumda algılanan şekilde kötü birşey değildir bana göre. İnsanın daha materyalist, daha başarılı olmasını ve toplumda daha iyi görülmesini sağlıyor. Gerçekten duygusal insanlar ise toplumda psikopat gibi damgalanıyor. Örneğin hayatımda birkaç kere kavga ettim. Birisi şu şekildeydi. Zamanımı çalan, iri yarı bir arkadaşım vardı ve onun yüzünden bir şeyi yetiştiremeyecektim. Bir daha yaparsan sonu kötü olucak dedim. Yaptı. Bende dövdüm. Sonra işime devam ettim. Dövmemin sebebi sinirlenmemden ziyade daha kısa süreceğini düşünmemdi.
Soran+1 yılGayet mantıklı bir şeymiş gibi bahsediyorsun. Psikopat olup olamadığına kendin de karara verebilirsin diye düşünüyorum testlere gerek yok. Tabi psikoğat değilsen. Bilemiyorum benim bakış açım seninkinden farklı zira yaptığın eylem olan arkadaşını dövmek gayer bencilce bir seçenek bana hiçte iyi bir insanmış gibi gözükmedin. Toplumda öyle görünmelerinin sebebi de saklamaları diye düşünüyorum
- +1 yıl
Zevk almazlar mı? Sen olayı çok yanlış anlamışsın be küçüğüm. Psikopat insanlara acı vermekten zevk alır, öldürmekten zevk alır. Açlığını doyurur böylece. Senin dediğin sosyopat, sosyopatlar da genel olarak cinayet işlemez, fakat biri ölse bile umurlarında olmaz. Duygusuzlardır, üzülmek, mutlu olmak gibi duygulardan bilhaberlerdir.
Soran+1 yılBen zevk almazlar diye bir şey söylemedim. Tam tersine onu savunacaktım hatta
- +1 yıl
Saklamaktan ziyade toplum görmüyor. Bu arada zamanımı çalan arkadaşımdan kurtulmamın tek yolu dövmemdi çünkü beni duvara doğru ittirip duruyordu. Kaçmaya çallışsam veya aynı şekilde karşılık versem daha çok zaman kaybı olacaktı. Bence kişiye zarar veren bir olgu değil dediğim gibi. Bu arada 20-25 arası gerçek psikopatlardır. Yani 19/25 dediğim birkaç verinin pay payda ortalamalarından oluşan veri. Karın deşen jack 21 falandı örneğin büyük ihtimal. Çünkü 25 olsaydı o cinayetlere karşı takıntısı olmazdı. Ancak o kadar kusursuz cinayetler işlediki 20 üzeri olması gerekir değerinin. Sherlock da yarı psikopattır kitaplardan anlayabilirsin.
- +1 yıl
Sosyopatlıkla psikopatlık psikolojide aynı şeydir.
Soran+1 yılArkadaşını dövmen konusunda zaten onu psikopatlıkla bağdaştıramıyorum bencilce yapılmış bir hareket bana göre. Bu psikopatlık konusu uzun bir konu temelden başlamak gerekiyor ki o da özel hayat yani
- +1 yıl
Soran kişi sana söylemedim zaten. Erdem'e söyledim.
- +1 yıl
Aynı şeyler mi? Harbiden ne içiyorsun, ne ediyorsun? Aralarında keskin ve net bir çizgi vardır. Biri acı verir, zevk alır. Diğeri hiçbir şey hissetmez, duyguları yoktur.
- +1 yıl
Yanlış bilgi. Konunun bilimsel terimsel kısmına inersen gerçek bir psikopat bundan zevk almaz. Sadece öldürmeye karşı bir duygu hissetmez. Çünkü bu iki terimde aynı olmakla birlikte normale döndürülemeyecek anti sosyal kişilik sendromları arasında yer alıyor. Eğer duygu hissetseydi düzeltilemez olmazdı. Ek olarak hakaret etmen veya bu tarz sözcükler kullanman seni üste çıkarmaz, bilgini doğrulamaz veya daha iyi bir insan yapmaz. Sadece kendi çapında bir tatmin oluşturuyor olmalı. Senin tanımına göre seni psikopat olarak mı tanımlamam gerekiyor? Benim tanımıma göre değilsin çünkü olsaydın buna ihtiyaç duymazdın.
- +1 yıl
Ek olarak Psikopatlığın normale dönemeyecek olmasının sebebi konuyla ilgili duygu hissetmemesidir. Sadece yarar, zarar kavramı vardır. İyi, kötü-doğru, yanlış yoktur. Eğer zevk alsaydı normale döndürülebilirdi çünkü zevki farklı konulara yönlendirilebilir iyinin öldürmemek olduğu gösterilebilirdi.
Pisikopat eylemler (bahsettiğin gibi olanlar millet yanlış anlamasın) yapan Şahıslar normal ya da anormal görünebilir bilemezsin ama çok bahsetmezler Planlı ince yapar. Ama bunlardan bahsedenler ise ufak Çaplı şov Peşinde olanlar bknz. Katil Doğan'lar gibi gittiği yerde şekilcilik Peşinde olanlar oluyor ama yaratıcı zeka ürünü çok olan eylemlere bayılırım. Hani derler ya düşmanın bile Zekisi olsun diyee
00 Yorumla" Geçmişinde travmalar yaşamış içine atmış insanları konuşturmayı, o günlerini bana anlatmalarını, acılarını görmeyi seviyorum."
bu benim11 Yorumla
Soran+1 yılSen de hoşgeldin o zaman
+1 yılseri katiller ve yaptıklarını araştırmayı kaç kişiyi öldürdükleri filan çoook ilgimi çekiyor :)
12 Yorumla
Soran+1 yılya işte yalnız olmadığımı biliyordum
- +1 yıl
yalnız değilsin zaten hiç şüphen olmasın :D
merakımdan soruyorum. peki için acımıyor mu hiç? bana biri anlatınca canım yanıyor. belki de ben sana anlatsam canın yanar yeterince büyük acı görmedin?
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzülürüm. Genelde karşımdakini empati yaparak dinlerim o yüzden o ne hissediyorsa hissetmeye çalışırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilim de psikopattır cinayet falan var mı bilmemde hiç hayal edildiği gibi değil. yan yanayken yanınızdan polis geçtiğinde kıçının nasıl tutuşacağını biliyor musun. isterse dünyanın en zekisi olsun o da korkuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılpsikopat derken? şiddete meyilli mi nasıl bir psikopat ben tam anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılbaya derin bir mevzu çete liderliği
Soran+1 yılama sende bunun farkındasın ve hala devam ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılaşk ulan aşkk :(
Soran+1 yılişte bu yüzden aşktan nefret ediyorum sanırım. Sonuçta insanı mantıklı düşünmekten uzaklaştırıyor. Bana göre değil fazla realist bir insanım
+1 yılBen de oyleyim bence o yuzden psikiyatrist olmak istiyiyorum psikopatlarla uğraşmak falan :)
10 Yorumlajeffry dahmer
abler fish
bunların hayatnı oku hayranydm bir aralar şahaneler13 Yorumla
Soran+1 yılokudum okumaz mıyım onlar bu hale getirdi beni
Soran+1 yıliyi bari sayımız artıyor
Normaldir bende bir ara John verdon kitabının David Gurney karakterine aşık olmuştum..
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim. Oyle insanlar bana farklı geliyor. Farkli olan seylere de ilgi duyuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAh dimi. Haklısın. Sanırım farklı olmalarından da kaynaklanıyor
Aaaa bende ne tesadüf. kankamsın. psikopatlara hemen aşık olurum. iyi ederim ama onları..
01 Yorumla
Soran+1 yılAma gel gör ki bizi anlamayan bir sürü insan var. Benim henüz iyi etmişliğim yok sensei bana da öğret
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hapishanaye gitmeni öneririm bolca psikopat bulursun
Veya dexter ile arkadaşlık kur :)05 Yorumla
Soran+1 yılaa Dexter canımdır ya. Onun kafayı çözsem yeter zaten
Soran+1 yılzaten amacım oydu ama hayat koşulları diyelim. nasip olmadı. iyi bir dinleyicimdir de. ders çalışmadık diye adamdan saymadılar
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ya hobi olarak çevremdekileri dinliyorum :D
psikopat biriyle olsan nefret edersin pişman olursun demedi deme
016 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle ya ben sadece incelemek isterim yani
Soran+1 yılhayırdır nasıl bir şey ki
Soran+1 yılona bu yaptıklarının seni rahatsız edip üzdüğünü söyledin mi. değer verdiklerinin üzülmesine dayanamazlar sonuçta. ya da bu kadar basit değil mi
Soran+1 yılilginçmiş gerçekten hayatı zehir eder ama
Soran+1 yılnasıl bulaştı sana dicem. sebebe gerek yok sanırım kafasında kurup kurup bulaşmıştır büyük ihtimalle
Soran+1 yılgerçekten mi şaşırdım şu an. sevmediğin halde birlikte değilsindir umarım
Soran+1 yılriskli ya. sürekli diken üstünde olursun
Soran+1 yılo da güzel. mutluluklar o zaman :)
+1 yılaha yabanci dizi bagimlilarinin ve genel Superwholockter fandom uyelerinin hazin sonu gel sis sarilalim
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi? insanlardan soyutlanıp dizilere bağlanınca böyle oluyormuş demekkisi
Ben de kucukken civci ezmistim o sayilirmi puhaha bunun adina asaglik kompleksi deniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılValla o kadar hastalık düşündüm de aşağılık kompleksi... Nerden geldi aklına ilginç yani
Nedense bu bende de var hikayelerini hep merak ederim
10 Yorumla
+1 yılaz once izledim bir bölümünü. sherlock kadar itici değilsen zekice hareket etmende sıkıntı yok. dizi süper ama adam tam bir kılkuyruk
035 Yorumla
Soran+1 yılniye öyle diyosun bence o iticilik onda güzel bile duruyor diyebilirim. bunun farkında çünkü
- +1 yıl
bilmiyorum belki de o adamı hiç sevmediğimendir. ya da rolunu cok ıyı yapıyosa gıcık etmeyı başarmıştır :D genelde kızlar hep aynı yorumları yapıyo adam hakkında. bence gerçekten çok sinir bozucu
Soran+1 yılilk seçeneğinin geçerli olduğuna inanıyorum ikinci seçenekten dolayı da oluşmuş bir antipati olabilir ama iyi bir oyuncu olduğunu ve Sherlock karakterine tam uygun olduğunu kabul etmelisin :)
- +1 yıl
evet tabii ki de güzel oynuyo. Sherloku da biraz Robert Downey ile sevdik biz. bu adama dedektif gadget daha çok giderdi bence. dizideki muzip alt müzik, şapşallıkları felan daha çok ona oturuyo
Soran+1 yılburada görüş ayrılığı yaşıyoruz o zaman çünkü bence Sherlock tam da dizideki gibi olmalı. Hem Beneditc'in de üstü kapalı laf sokmaları paha biçilemez :)
- +1 yıl
evet kesinlikle farklı görüşlerdeyiz :)) sonuç olarak ikimiz de izliyoruz. benım eleştrilerimin de gideceği yer ancak bu kadar. Sadece boyle düşünüyodum paylaşacağım birini buldum anlattım :D
Soran+1 yılİyi yaptın, farklı görüşte biriyle tartışmak daha güzel bence
- +1 yıl
evet. bilgi çakıştırcak bırını bulmak güzel. Hem de tam bölüm bittikten sonra denk gelmek daha hoş :)
Soran+1 yılDeğil mi? İnsanın sevdikçe sevesi geliyor :)
- +1 yıl
kesinlikle :D 10 bölüm az olmuş ama. başka izlediğin dizi var mı barı
Soran+1 yılTadında ama çok zekice. Arrow, Supernatural, Suits, Two Broke Girls şimdilik aklıma gelenler bunlar
- +1 yıl
süpernaturalı biraz izledim onu da cok beğenmedım arrow cok güzel. şimdi friendsle prison breakı da izliyorum. prison break de güzel ama başrol az daha kasılırsa altına kaçırcak çok sıkıyo adam kendını onun dışında konu felan güzel orda da çok piskopat var sana gider :D friens de how i met your mother havası var gerçi friends daha eski, atası gibi tatlı bir dizi o da
Soran+1 yılYaa dedinde hatırladım nasıl unuturum HIMYM ve TBBT de izliyorum. Friends'i de bitirdim, efsane ya. Supernatural sabır isteyen bir dizi ama ben seviyorum. Prison Break'ı çok önceden izlemiştim ama tespitin fena adamın yüzünü hayal ettiğimde kaşları falan çatık oluyor sürekli :D
- +1 yıl
himym tarzı dizilere bayılıyorum çok güzel oluyolar.. barneyin gerçek hayatta gay olduğunu duyduğumda 1 hafta çorba içememiştim şoktan :D yeni sezonları gelecekmiş prisonun. kasıntı açıklama yaptı resmi hesabından :D bendeki de hata. piskopata, piskopat dizi öneriyorum :D
Soran+1 yılsensin be psikopat :D HIMYM tarzı dizileri ben de seviyorum dikkatli izlendiği sürece sıkıntı olmuyor, birçok şeyi empoze etmeye çalışıyor çünkü. Ayrıca bilemiyorum takip eder miyim Prison Break'i yaşlandı yahu o adam. Hem psikopatça demişken Dexter'ı unutmamak lazım
- +1 yıl
Al işte bir de benmiyim piskopat diyosun:D yok benim. Kızdırsam kim bilir hangi fanteziyle doğruycan bizi :D dexter da efsanedir. Ee biraz da piskopat filmlerden bahsedelim :D
Soran+1 yılEvet o yüzden ayağını denk al ve psikopat demekten vazgeç :D filmler konusunda cahilim beni aydınlatabilirsin istediğin kadar
- +1 yıl
Eğer izliyceksen bikaç film önerebilirim izlemiyceksen uğraştırma gece gece :D
Soran+1 yılEğer bir yerleri açıp bakman gerekiyorsa şimdi boşver müsait olunca buraya yaz ben izlerim. Bu saatte izleyemem çünkü sen de boşuna uğraşmış olma :D
- +1 yıl
Trip atma bayan piskopat seven :D tamam akıl oyunları, zindan adası, sihirbazlar çetesi, leon, zamanda aşk diyelim o da neşeli bir film olsun bir de pk'yı izlerseniz beğenirsiniz bence. Saygılar :D
Soran+1 yılAaa ne tribi yahu? Trip atmadım ben psikopat seven bayanla psikopatça diziler ve filmler hakkında konuşma yapan ama psikopat olmadığını iddia eden bey :D yaa izledim hepsini ama ben :D
- +1 yıl
Hahha:D bu ünvanı nick yapmalıydım. Aran yok diye bilinenleri yazdım. Sen n'ap biliyo musun? Aç national geographic. Evrenin varoluşunu cosmosu felan izle çok fena sarıyo bayan psiko :D
Soran+1 yılBöyle de orijinal nick üretirim bu kıyağımı da unutma :D aslında cosmos falan değilde national geographic'in deneyleri falan oluyor çok ilginç, onların sıkı takipçisiyim :D
- +1 yıl
Aynen çoğunu izledim net geonun hem bildilendiğini hissediyosun hem de hiç sıkmıyo insanı. Cosmos da çok derin evrenin varoluşuna ben baya kaptırmıştım bir ara tavsiye ederim. bir de filmlerden izlemediysen wanted geldi şimdi aklıma onu izleyebilirsin
Soran+1 yılo filmi izlememiştim izlerim tamam. geographic hakkında dediklerine katılıyorum ama evren falan ya ne yalan söyliyeyim ben güven problemleri olan bir insanım ve sürekli yalan yanlış bilgi vericekleri diye tırstığımdan izlemiyorum o tür şeyleri :D
- +1 yıl
Yani yüzeysel teoriler zaten bunlar. Hiç kimse bilmem kaç milyar ışık yılı önceki hayatı bilemez ya da solucan deliklerinin kara deliklerin gerçekliğini sorgulayamaz ya da ispat edemez ama sallamasyon bile olsa tahminler bilim kurgu izletir gibi izletiyo kendini. Wantedi izlemeyi unutma bir de izlemediysen pinin yaşamı
Soran+1 yılbir şeyler anlatıyosun anlatıyosun sonuna film sıkıştırıyosun, çözemedim seni :D işte tüm bu açıklamaların yüzünden inanasım gelmiyo çok fazla soyut geliyor ve mantıksız. pinin yaşamını izledim
- +1 yıl
Aklıma geldikçe rar. lıyorum araya biyere :D tamam soyut tamamm seyretme aman :D sakın seyrediyim deme tamammı? Bak darılırım seyredersen :D geleceğe dönüş serisi de güzel ahahha
Soran+1 yılBak sırf darılıcaksın diye izlemicem böyle de düşünceli bir insanım görüyosun :D hey allahım ya tik gibi cümlenin sonunda film kaçıyo sankı ağzından :D
- +1 yıl
Teşekkürler bu erdemli davranışın için küsmiycem ben de sana
Soran+1 yılhahaha ne demek yahu her zaman :D
- +1 yıl
Sağol sohbet iyidi :)
Soran+1 yılAynen bence de iyiydi sağol film önerilerin için :)
- +1 yıl
Ne demek her zaman:) iyi sabahlar bayan piskopat çav
Soran+1 yılSağolasın bay psikopat sana da iyi sabahlar :)
+1 yılBide yabancıyı okuuu bak nasıl etkilenceksin piskopatıda oku :D
04 Yorumla
Soran+1 yılo ne o ne
Soran+1 yılçok güzelse okumam. deli gibi bağlanıyorum sonra depresyona giriyorum :D
- +1 yıl
Oku sen :D
şimdi 10 kişiden almışındır mesaj ama zeki olp olmadıklarına sen karar ver :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bir kişi bile atmadı
+1 yılSen beni ariyomussun :)
Neler yasadim neler, kpss de ilk20 yaptiktansonra hayatim tepe taklakgitti
ama anlatmam05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
benim bir karim yok cunku
belki kitabini yazarim - +1 yıl
Good will hunting
diye bir film var onu izle seversin
Soran+1 yılYazarsan okuruz
Soran+1 yılTamam izlicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayağı yiyincede kadın hakları diye zırlıyonuz nerde denyo ezilmiş halk var onunla takılırsanız sonuçlarına katlanırsınız efendi düzgün erkekleri boşverin dayak haktır senin zihniyetindeki kızlara...
06 Yorumla
Soran+1 yılDediklerimle alakalı tek bir cümleni bile bulamadım yani. Tamamen başka konuya girmişsin. Tamam beni dayaktan gebertsinler kardeşim sen de haklısın hem de anlamadan konuşarak
Cevap sahibi+1 yılDediklerini birdaha okudum sonra durdum bidaha bidaha okudum ama sonuç pek farklı değil bence aradığın tür zeki polat alemdar türü bişeyse o sadece filmlerde olur ve her adam öldürenede psikopat denmez sen psikopat seviyorum demişsin peki psikopatın ne olduğunu biliyomusun
Soran+1 yılBaşlık dikkat çeksin diye. İçerikte bahsetmek istediğim normalin dışında insanları seviyorum. Aşırı zeki, bakış açısı farklı olanlar mesela. Birileri gelip beni dövsün gibi saçma düşüncem olmadı. Bilmem anlatabildim mi
Cevap sahibi+1 yılZaten kimse beni dövsün diye düşünmez bende diyorumki psikopat kişilikli insanların şiddete başvurmalarına zaten sen karar veremezsin 2 gün sonra bağırır 3. Gün dayak tehdit peşinide bırakmaz kalırsın sonra çok üzülürsün iş işten geçer seçimlerinizde biraz daha gerçekçi biraz daha normal insanları tercih edin diyorum senin anlıyacağın , Anladın mı?
Cevap sahibi+1 yılYa arkadaşım hiçmi kafan basmıyo tek tekmi tercüme edeyim zekicr cinayet işlemiş katiller = TEHLİKELİ
geçmişte acı çekmiş insanlar = TEHLİKELİ acılarını duyururlar zaman içerisinde hemde çok ihi duyururlar psikopat kişiliklere özeniyosun seviyosun bir film izlemişsin ve belliki etkisinde kalmışsın 1 haftaya geçer hastalık falan değil bırak manyak insanlara özenmeyi dediklerimide tek tek oku anlamazsan başkada bişey yazmıcam zaten benimde psikolojimi bozdun
Soran+1 yılKendi kendine tribe girmişsin arkadaşım. Fikrine bir şey diyen olmadı zaten umrumda da değil. Demek istediğimi anlamamışsın gerek de yok fikrine saygı duyuyorum
Filmlerde çoğu kişi sever de gerçekde hiç bir çatışmanın ortasında kalmamıssındır heralde g*t korkusundan valla nabacağını bilemiyo insan: D
00 Yorumla
+1 yılSonra bana deli diyorlar. Prison break izlemişsindir ama tekrar izle
023 Yorumla
Soran+1 yılİzledim izledim
- +1 yıl
Fena gaza geldim hapisten birisini kurtarıcam bir yardım etsene =)
Soran+1 yılÖyle bir şeye yardım etmem. Hapisteki insan-hepsi olmasa da- orada olmayı hak etmiştir
- +1 yıl
Hak etmeyen sürüsüyle insan var
Soran+1 yılNasıl emin olacağım hak etmediğinden?
- +1 yıl
Farklı açıdan olaya bakarsan görür ve emin olursun
Soran+1 yılYok söz konusu bensem bir şeyden emin olamam
- +1 yıl
O kadarını bilemem. Ama şuna inan suçsuz yere yatan kişiler var
Soran+1 yılVardır elbet herkesi aynı kefeye koymuyorum
- +1 yıl
İnanmaya başlıyorsun demektir bu.
Soran+1 yılZaten inanıyorum öyle bir şey olduğuna. Sadece kimin suçsuz yere ırada olduğundan emin olamam
- +1 yıl
Ondan da ben emin olurum sıkma canını en yakın arkadaşımı suçsuz yere yatırmışlığım var
Soran+1 yılAmacın neydi
- +1 yıl
Uzun hikaye boşver =)
Soran+1 yılEvet uzun hikaye olduğu sonucundan belli :)
- +1 yıl
O kadar belli oluyor mu ya =)
Not= Cinayet falan değil yanlış anlaşılmasın
Soran+1 yılE yani her insanın yapmayı tercih ettiği bir şey değil sonuçta mutlaka bir hikayesi vardır
- +1 yıl
Kısacaç Ortaklığımız var hala da devam eden. Lise çağlarınca milletin hacker dediği işlere gönül verdik uğraştık bir iddaya girdik ya o beni içeri atıcaktı ya da ben onu kazanan ben oldum. Kısaca böyle =)
Soran+1 yılNormal bir dürtü. İnsan bencil bir varlıktır
- +1 yıl
Bencillikle alakası yok olayımız bir birimize kendimizi kanıtlamak değildi.
Soran+1 yılKendinş kanıtlamayla alakası yok asıl nereden çıktı? Kendin girmek yerine arkadışının girmesini tercih etmişsin bencillik bu
- +1 yıl
İşte biz ona zeka diyoruz canım benim kendini kenıtlaya bilirdi yapmamı engelleye bilirdi yapamadı. İddaya girdiğimizde her şeyi söyledik ve sonuçlarını biliyorduk zaten
Soran+1 yılPekala senin görüşün bu
''sherlock gibi olunmaz sherlock gibi doğulur'' Potatoe.
diyesim geldi.01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten ya
+1 yılTe si kopat olur mu?
Hıı, oluy mu abıla..
Uykum mu geldi benim ne oldum ben ya oofaa.014 Yorumla
Soran+1 yılŞşş geçecek bunlar
- +1 yıl
Geçmiyoy :(
Soran+1 yılçek bir çiğ köfte bak geçiyo mu geçmiyo mu
- +1 yıl
@Retrospektif hastaneye gidelimmi :D
- +1 yıl
Sevmiyorum çig köfte filan :/
@SessizveYalnızz Yahu size ne azizim..
Latife ediyoruz şurada. - +1 yıl
canım sıkılıyo bende muhabbete girmek istedim @Retrospektif
Soran+1 yılbence de ne giriyon araya
- +1 yıl
@SessizveYalnızz peki özür dilerim kırıcı olduysam..
Iyi geceler efenim.. - +1 yıl
Soran+1 yılyalnızsın ama sessiz değilsin hiçte
- +1 yıl
Ahahahah soran ya :D görüş yorumu artılama olsa artılardım.. Ahahahah :D
Soran+1 yılaaa ama lütfen düşünmüş olman yeter
- +1 yıl
😂😁😊💖👍
- +1 yıl
+1 yılsana işkence çektirmek isterdim :) sonra nasıl oluyomuş anlardın :)
marjinalimdir rahat ol :)014 Yorumla
Soran+1 yılyok başkasına yaptığın işkencelerle ilgilenirdim ben sağolasın
- +1 yıl
ahahha :)
bana yapılmamasını istediğim bişeyi başkasına yapmaya zevk duyarım ha :)
tabi yaaa :D
Soran+1 yılbana da yapılmasın başkasına da. ama başkasına yapılıyosa incelerim yani bu ne kim diye
- +1 yıl
kız git yat :D hahhahah
- +1 yıl
geliyom aha :D elm kabusu gibi :D
Soran+1 yılkız git yat nedir yaa hahaha. lütfen başka fikirlerle geliniz üretici olunuz
- +1 yıl
hayatında hiç kurban kestin mi bir gün ben keserken izle madem :)
Soran+1 yılAllah seni napmasın ya hahaha
- +1 yıl
hoşuna gdiyosa ahahhah aklıma ne geldi sevgili olsak el ele tutuşur derisini yüzerdik hığaaaasdşkjfhasdkjşhaskşjghaskjşghakjşsdhgaskşdjhg. dDDDDDD
Soran+1 yılo kadar soğuk kanlı bir insan değilim. zaten birilerine acı çektirme peşinde değilim. sadece sen birinin derisini yüzme dürtüsüne sahipsen neden buna sahipsin bunu merak eder araştırırım. psikopat yaptın sende beni
- +1 yıl
uğraşıyorum ya ::) piskoloji okumayı mı düşünüyosun var mı bölüm...
Soran+1 yılMaalesef düşünüyordum ama olmadı. Neyse çokta önemli değil hobi olarak devam
- +1 yıl
çok ilginçsin :) kahve içip sohbet etmek isterdim serin bir yerde :D
teklif sanma sadece aklımdan geçenler :D
Soran+1 yılYok sorun değil teklif olsa bile "olur" diyecek halim yok :)
Sitede bir psikopatımız eksikti o da oldu tam oldu.^^
01 Yorumla
Soran+1 yılboşlukları doldurmak lazım
+1 yılonlarin yasadigi ve yasattigi acilardan zevk aliyorsan pskiyatrste gitmen gerekir.
00 Yorumla
+1 yılInsanların zaafları ile dalga Geçmek, onları yalvartmak kadar keyif veren başka hiçbirşey yok hayatımda. basit objeler için bile kılıktan kılığa giriyorlar. Çok acınası.
00 Yorumla
+1 yılBnde cezaevindekilerle konuşuyorum enterasan şeyler var
00 Yorumladevletten bedava psikolog desteği alan bir insanım gel benle konuş o zaman ne diyeyim.
00 Yorumlavar ben sızrlarımı veririm sen bana ne vereceksin sır olarak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Arayan mevlasını da bulur belasını da
61 Yorumla
Soran+1 yılbence de
+1 yılben sana göre değilim o zaman. zekamı genelde insanlara zarar vermek için değil saf dışı bırakmak için kullanırım :))
02 Yorumla
Soran+1 yılO da güzel
- +1 yıl
aynen datlum :)
- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBide DEXTER i izlesene sen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİzledim izledim
vah canım... kaç aydır işsizsin? sana iş bulmamızı istermisin?
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
+1 yılhastalık olduğunu sanmıyorum bende de var aynısı
05 Yorumla
Soran+1 yılHastalık boyutunda bence ama ya tehlikleli sanki
- +1 yıl
seninkini bilmiyorum ama seri katiller hobim gibi kaç tanesinn hayatını ezbere bildiğimi bilmiyorum ki bu kadar da değil asıl dikkatimi çeken şey zihinsel rahatsızlıklar. Araştırdığm ya da bildiğm şeyleri gören manyaksın diyor. Annem kızdığı için aldığım psikolojiyle ilgili kitapları gizliyorum artık gibi gibi işte...
Soran+1 yılEvet evet o kısım bende de var. Psikolojik rahatsızlığı olan insanlara da ilgim var diyebilirim. Niye böyle karşılanıyor bilmiyorum. İlgi meselası halbuki
- +1 yıl
kesinlikle sorunlu olduğumz anlamına gelmiyor ilgi, tercih, zevk ne demek istenirse artık ama anlayan pek çıkmıyor maalesef...
Soran+1 yılAynen öyle. Ya gerçi biz bizi anlıyorsak sorun yoktur
Bence sen psikopatsın... :) içinde içinde
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya zararsızım
Soran+1 yılİnsan kendini bilmez mi? Başkalarına zarar verme dürtüm yok. Sadece bu tür insanların nasıl düşündüklerini merak ediyorum
Sosyopat olman lazımmış
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sosyopatlık bana göre değil
+1 yılPsikopat ama ucube sever misin? haha sevdim seni
071 Yorumla
Soran+1 yılcidden düşündüm ama psikopat ama ucube derken ne demek istediğini anlamadım. beni aydınlatır mısın
- +1 yıl
acayip böyle sıra dışıyım lakin bir tarafımda çirkin. Psikopat ve fevri eylemlerim mevcuttur ki bir şeyi farkına vardım ben ayrıntılarla çok ilgiliyimdir. Birini öldürmek ama mantıklı bir sebepten ve de neredeyse benim bile kimin öldürdüğünü bilemeyeceğim şekilde ölmüş olacak. Bununla ilgili düşünürüm bolca.
- +1 yıl
sadece öldürmek değil. Banka soymak mesela. İnsanların cidden beni eylemlerimden tanıması ve de benim yaptığım eylemlerden korkması gibi bir çok düşüncemde var.
Soran+1 yılbirini öldürmeyi düşünmekten ziyade katil neden birini öldürdü diye düşünmeyi severim. sen de sadece düşünüyosan sorun yok. hatta güzel. hoş
- +1 yıl
Öldürsem buraya mı yazacağım sanki :)
Soran+1 yılniye bence çok mantıklı kimse seni kale almıcak en temizi
- +1 yıl
Başak burcuyum ben plansız programsız amaçsız eylem yapmam :)
Soran+1 yıltamam amacın içini döküp rahatlamak. planın ise buraya işlediğin cinayeti yazıp kapatmak. programı da sen bul başak burcu bey. gece gece saçmalamaya itiyorsun beni :D
- +1 yıl
Yok kimseyi öldürmedim ki :) Melek gibi bir insanım (şeytan da melek derler). Başlığına baka beni çeken bir şey var başlıkta ve detayda fakat ben aklımdakini klavyeye dökemiyorum.
Soran+1 yıldök dök ben bekliyorum valla merak ettim
- +1 yıl
Yasa dışı işler yaptım fakat tek başıma değil bir kaç arkadaşla ve hepsini sattım, yani ilk fırsatta. Karakola 1 kez düştüm lakin boğulan bir kaç kişiyi kurtardığım için. İşlediğim suçlar için hiç karakola girmedim.
Soran+1 yılniye öyle bir şey yapma gereği duydun. yasa dışı iş yani
- +1 yıl
Çekiyor beni hoşuma gidiyor gerçek nefes alma hissi veriyor özgürlüğü tadıyorsun.
Soran+1 yılbu tamamen özgürlük tanımınla alakalı
- +1 yıl
Özgürlük benim için canım ne istiyorsa onu yaparım. Sadist tarafımla karar vermeye bayılırım. Adam satmayı severim. Can yakmayı da severim. Sen sütünden yararlana kadar ben etinden yararlanırım genelde.
Soran+1 yılGördüğün gibi tüm sorun tanımdan kaynaklanıyor. Olması gereken özgürlük tanımını kullanmıyorsun bu yüzden kaynaklanıyor. Ama yargılamıyorum yanlış anlama. Senin hayatın sonuçta. Nasıl mutluysan öyle yaşamalısın. Tabi diğer insanların sınırlarını geçmeye çalışmayarak. Tek dikkat etmen gereken bu
- +1 yıl
İşte sıkıntı o diğer insanlar özgürlüklerini korumayı bilmiyor. Özgürlüğünü koruyamayan bir insanın özgürlüğünün gasp edilmesi gayet hak bir durum ve bana zevk verir.
Soran+1 yılİnsanlar çoğunluğa uyar. Çoğunluğun özgürlük tanımı var. Belirli şart ve koşullarda canının istediğini yapabilme durumu diye kısaca özetleyebilirim. Sen olaya başka açıdan bakarak onların özgürlüklerini yargılıyorsun
- +1 yıl
Yargılamadan önce kandırmak tercihim.
Soran+1 yılAslında bu konu çok geniş. Öncelikle diğer insanlara nasıl baktığın tartışılmalı. Onları ne olarak görüyorsun. Açıkçası değer veriyormuşsun gibi hissettiğimi söyleyemem
- +1 yıl
"Herkesten eşit nefret ediyorum." sıkça kullandığım bir cümle
Soran+1 yılNeden? Cidden bu soruyu cevaplayabilecek misin
- +1 yıl
Bir zamanlar tüm insanları severdim bana kötü bir şey yapmadıkça. Hep iyi duygularla yaşadım. Bir erkek kalbinde yaralanırsa cidden canavara dönüşüyor. Sevgi yok şimdi kayıp. Bütün sevgilerim nefret öfke ile değişti :) bu da beni mutlu bir insan yaptı zamanla.
Soran+1 yılŞu an benden de nefret ediyorsun. Ama konuşmaya devam ediyorsun. Kendi içinde çelişiyorsun. Ayrıca insan mutlu olması gereken bir varlık değil yanlış anlamışsın. Ya da şöyle söyleyeyim. Herkesle uyumlu yaşamak istemiyorsun. Genel kuralları kendince yorumluyorsun
- +1 yıl
Aynı dünyada nefes alıyoruz aynı dünyada yaşamıyoruz. Mutluyum ve evet nefret ediyorum fakat çok iyi rol yaparım. Nefret etmiyormuş gibi davranırım. Sevmek zor bir şey.
Soran+1 yılSana dürüst olayım mı? Çevremde senin gibi insan olsun istemem. Hiç hem de. iki yüzlülük kadar beter bir şey yok. Sen böyle olmaktan memnunsun ona diyecek lafım yok. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil biliyorsun. Nefret yerine nötr olmayı denemelisin
- +1 yıl
:) denemek mi? nefret etmek kadar asil bir duygu yok. herkesten nefret ediyorsun ve ayaktasın ayakta olmak içinde güçlü olman gerekir
Soran+1 yılSen hayatı ne olarak görüyorsun? Sürekli güçlü olacaksın, mutlu olacaksın mı sanıyorsun? Seninle daha önce karşılaşmamış bir insandan nasıl nefret edebiliyorsun? Kim olduğunu bilmiyorsun. Her insan bencildir. Kendi çıkarları için uğraşır. Bende öyleyim. İnkar edecek halim yok. Bencilliğimi ve çıkarlarımı en aza indirgiyorum. Hatta bencilliğimi "ben olsam ne yapardım?" şeklinde kullanarak empati duygusunu keşfediyorum. Bencillik bazen kötü olmayabiliyor. Sana her gördüğün insana sonsuz güven demiyorum. Sadece mesafeni koru. Nefret bu seçenekler arasında en kolay olanı. Uğraşmadan en kolayını seçiyorsun
- +1 yıl
Bir insanı sevdim, tüm insanları sevdim. O insandan nefret etmeye başlayınca her şey ve herkesten nefret etmeye başladım. Eskiden bir insana istemeden zarar versem üzülürdüm. Bilerek zarar verecekken bir acıma gelirdi. Halbuki acıma duygusu kalıcı değilmiş üzüntüler bir işe yaramıyorum. Ben doğru demiyorum yaptıklarım. Tanrının bir kulu şeytanın sağ koluyum.
Soran+1 yılKendin doğrular uydurup onlara inanıyorsun. Bir kişi yüzünden tüm insanları aynı kefeye koymak mantıklı mı? Bir başkası seninle bu sitede bu saatte konuşmaz asla ama ben konuşuyorum. Her insan bir değildir. Sen hatayı en başta yapmışsın. Birisini sevip tüm insanları sevmek ne demek?
- +1 yıl
Mantık ne ki o? Ben sağlıklı bir birey miyim sence? Kendi doğrularım olacak ve sadece onlara inanacağım tabi ki.
Soran+1 yılGayet sağlıklı düşünebilen bir bireysin. Sadece kendini kandırmaktan zevk alıyorsun. Her şeyin en kolayını seçiyorsun
- +1 yıl
Beyin fonksiyonlarım sana katılmıyor :)
Soran+1 yılÇünkü yine kolay olanı seçiyorsun. Bana inanırsan değişmen gerekecek bunu biliyorsun. Ne yaparsan yap kötü biri olduğuna inanmam. Sadece çok pis bir yalancısın ve ben sana inanmıyorum
- +1 yıl
hahaaa :) peki madem haklı ol şimdilik.
Soran+1 yılÖyleyim zaten :)
- +1 yıl
benim için haklı değilsin. ben sabit fikirliyim.)
Soran+1 yılolsun en azından bu söylediklerim aklının bir köşesinde şu an bu dabir başarıdır :)
- +1 yıl
Ben bu şekilde anlatmayı ilk defa denedim ve beceremedim galiba. konuştuğum insanlar var fakat sevgi hissetmiyorum işte içimde koyu bir nefret var. arkadaşım var ama sevmiyorum ya çıkar arkadaşlığıdır ya da mecburi (bu da çıkar sayılır.) ve neşe saçan biri olarak tanınırım. Bir çok maskeye sahibim. yanlış tanır herkes beni.
Soran+1 yılTıpa tıp aynıyız diyebilirim. Ama senin gibi yaşamıyorum. İnsan yalnız yaşayabilen bir varlık değildir zaten. Bu konuda sıkıntı yok. Nefretinin kaynağı da belirttiğin kişi bence tüm insanlar değil. Asıl seni kimse bilmiyor. Dışarıda arkadaşlarınlayken farklısın tek başına farklısın?
- +1 yıl
Yani yalnız yaşamıyorum ama insanları kullanıyorum. Fakat işim düştüğünde kapısını çalarsam bir insanın başka zaman olumsuz sonuç alırım diye devamlılık sağlıyorum ama kendimi de sıkmıyorum arada bir naber nasılsın yeterli.
Soran+1 yıl:) gerçekten istersen bu durumdan kurtulabilirsin. Aynı şeyleri yaşıyoruz inan bana. Aynı şeyleri düşünüyoruz da. Sadece senin kadar katı değilim. Herkesi bir tutmuyorum
- +1 yıl
Değişmek istemiyorum. Bak şöyle dibe batıyorum ya bunu hissediyorum sadece daha da dibe daha da hızlı batmak istiyorum.
Soran+1 yılNiye bunu tercih ediyosun ki? Gerçekten sinir ediyosun beni
- +1 yıl
Açıklayamadığım bir haz duyuyorum
Soran+1 yılPekala hayat senin sonuçta, karışamam. Er ya da geç bunu bırakacaksın buna inanıyorum
- +1 yıl
Bence bu kafayla ben çok yaşamam zaten. İstediğim de bu sayılır.
Soran+1 yılKaramsar olup en kötü ihtimali düşünmen normal, hepimiz bunu yapıyoruz
- +1 yıl
Anlatamıyorum ama şimdi ben sinir oldum böyle yazarak beceremiyorum ki galiba ben. İlk defa kendimle ilgili açık açık konuşuyorum
Soran+1 yılAnlamaya çalışıyorum seni ama her cümlende kendini kandırıyormuşsun gibi hissediyorum
- +1 yıl
ya ben tam beceremem böyle konuşmayı falan ben genelde karşıdakinin duymak istediğini söylerim.
Soran+1 yılİyi, o genellemenin arasında olmadığıma sevindim. İstesen kendini açabiliyormuşsun biraz da olsa demekki
- +1 yıl
demiştim zaten ilk defa böyle ciddi anlamda içimdekini anlatmaya çalışıyorum ki sonuç olarak kimliğim belli değil bir şey belli değil
Soran+1 yılEvet anlatman daha kolay olur bu yüzden. Tanımadığın başka birine daha anlatmanı öneriyorum. İnsan rahatlıyor
- +1 yıl
Sabah sabah taze sıkılmış mermi suyu iyi gider :)
Soran+1 yılİşine gelmeyince konuyu değiştir tabi :)
- +1 yıl
:D evet yaparım öyle şeyler :D
Soran+1 yılBeni kandıramazsın ya. En fazla beni kandırdığına inandırırım seni o kadar :)
- +1 yıl
Belki inanırım :)
Soran+1 yılSenin tercihiiin
- +1 yıl
Ay neyse ben kahvaltı duş şeysi yapayım canım çok sıkkın :/
Soran+1 yılPekala görüşürüz o zaman ama sıkma canını sıkma
- +1 yıl
Seviyoruuuuuummm üleeeeeeeeen
Soran+1 yılHayırdır?
- +1 yıl
Ne hayırdır?
Soran+1 yıl2 hün önce seviyorumlu bir şey yazmışsın değişmeye mi karar verdin diyecektim :)
- +1 yıl
Evet de işte ohooo çok mutluyum çok güzel şeyler oldu :)
Soran+1 yılAaa ne güzel. Ama mutluluğunu kendin üzerine kur yine aynı şeyler olmasın :)
- +1 yıl
Yok ya ben şu an melek gibi bir adamım :) Geri döndü bana ya inanamıyorum :)
Soran+1 yılKonuyla ilgili yorum yapmayacağım fikrim başka ama çok sevindim iyi olmana :)
- +1 yıl
Hangimiz sevmedi çılgınlar gibi?
+1 yılÇocukluğuna inmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılee sonra?
+1 yılMillet deliye hasret biz akıllıya. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılakıllı insan mı olurmuş
+1 yılPsikopat mısn? :Dsasd
01 Yorumla
Soran+1 yılpsikopatlar çevresine zarar verme eğilimi gösterenlerdir. hayır, değilim
+1 yılSherlock izleyen insanların % 90 ı aptaldır bunu biliyormuydun
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin görüşün olduğundan bilmemem normal, öğrenmiş oldum sağol
+1 yılRahmetli yaşadaydı tam sana uygundu:):)
00 Yorumla
+1 yılYa senide kesersee :(
03 Yorumla
Soran+1 yıl"neden beni seçtin? neden ben?" derim. şaka bir yana o kadar yakın olmak değil. sadece zihinleri nasıl çalışıyor onu merak ediyor ve incelemek istiyorum ama mümkün değil tabi
- +1 yıl
Hahahah :D guzeldi.
Inceleme bosver iyileri gelsin pskopattan hayir gelmezz
Soran+1 yıltabiki hayır gelmez ama gönül işte :D
hakkariye git evlen biriyle.
063 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya
Soran+1 yılyok ya ben evlenip napcam onla. uzaktan izlemek istiyom sadece
Soran+1 yılayıp ediyosuuuuuuuuun
Soran+1 yılmaşallah hocam
Soran+1 yılya şimdi anladım ayıp ediyosun derken bildiğin ayıp ediyosun demek istedim adımız röntgenciye de çıkacaktı yav
Soran+1 yılkitlesen ne olacak canım kapıyı tıklarım "kim o?" dersin "ben" derim açarsın. bak gördün mü iki dakika sürmez
Soran+1 yıltek özenmediğim şey kafiyeydi gittin ona takıldın
Soran+1 yılgit ya git sen kapıyı falan da kitleme senin evinin önünden bile geçmem
Soran+1 yılfarkı tarzı olan bir insanın 10 dakika önce benim kurduğum cümleyle bana trip yapması da komik. nasıl bunun kafiyesi de güzel oldu mu. bence çok hoş
Soran+1 yılniye yapmayacakmışım kelime oyunundan güzel şey var mı yahu. eveet bana özel bir cümle değil ama senden kısa bir süre önce kullandığım için benden görüp özendiğin sonucunu çıkarabilirim ama böyle yaparsan üzülürüm yani farkın tarzın sonuçtaa
Soran+1 yılbiz resmimizi öyle her yere, herkese dağıtmayız sizin gibi
Soran+1 yılsiz olmadığımı bilin yeter
Soran+1 yılaslında herkes sen deyip bu saçma cümleyi felsefe konusuna şutlardım ama dua et acıma duygusu olan bir insanım ve bunu yapmıyorum
Soran+1 yılunutamadığım biri varsa senin niye için rahatlıyor ki. ya hem niye sen yani niye sen. bir kızdan korkup camı çerçeveyi örten sennn. malesef ben orada "hepimiz insanız hepimiz gardaşız" demek istedim ama sen beni anlamadın
Soran+1 yılYa saçmalama tabiki de seni unutamadım. senin yorum yapacağını bildiğimden bunu paylaştım salak numarası yapıyorum şu an
Soran+1 yılsen bir kere gayet normalsın. nolmaz
Soran+1 yılben fakir ama gururlu bir kızım. aynı zamanda da fabrikatör babam var. anladın mı neden nolamayacağını. ( PİSKO NEDİR YA KEDİ AĞIRIYO SANKİ GİT BU SAATTEN SONRA İNANMAM ASLA )
Soran+1 yılşu an bitti ya her şey. kapat kapat git yat. bundan sonra kazı ne kadar çevirirsem çevireyim yanacak. ağırıyo yazdım. artık eski ben değilim
Soran+1 yılnereye baksam bulamadım. nerdesin be. hem yalancı hem psikopat olduğunu iddia ediyo
Soran+1 yılnormalde döner bakardım sırf senin inadına bakmadım he. senin yüzünden reflekslerimin ayarını bile değiştirdim
Soran+1 yılego boydan büyük. hiç yakıştıramadım. buradaki ana karakter benim oysa. özür bekliyorum
Soran+1 yılnerden biliyosun belki okudum okumamış gibi yaptım niye tekrarlayıp gözüme sokuyosun. karşılığında sende iltifat bekliyosun dimii. yok öyle kolay kolay iltifat. evet özür dilersen sevinicem tabiki de ortada bir şey yokken özür diliyosun ne eğlenceli
Soran+1 yılbende özür dileyeceksin demedim zaten dilersen sevinirim dedim ay uykun gelmiş cidden. git kahve falan iç ne uyuması ya saat kaç daha uyuyamazsın
Soran+1 yılkim demiş öyle bir şey. ben snein iyiliğin için diye diyorum. bir daha bulamazsın benim gibisini yazık olur sana
Soran+1 yılözür dilemedinki
Soran+1 yılşimdi sensin küçükhanım dicem olmayacak. bir özür istedik çok mu yahu?
Soran+1 yılyordum değil mi? kendimi tebrik ediyorum. özür dilemek için neden gerekmez küçükbeyfendi. nezaket icabı özür dileyecek olsa idiniz keşke
Soran+1 yılinatçı biriyle inatlaşmak da deli cesareti ister yani - ehe ehe deli dedim - . Ya sorry falan dedin de ben mesaj atamıyorum zaten kasmasaydın keşke bu kadar. o kadar ısrar da etmemiştim hakbuki küçükbey niye böyle oldu ki :(
Soran+1 yılyaparım ben öyle şeyler. şöyle ki xper seviyem mi diyim ne diyim 1 olduğundan olmuyomu site seninle konuşmamı istemiyor sanırsam
Soran+1 yılbilemem ki şimdi sen becerebilir misin
+1 yılbatman kara şovalye filmini izleme ozaman.
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam izlemem
Soran+1 yıldalga geçiyorum yahu
Herkes ilgi duyar bence normlsin yani
03 Yorumla
Soran+1 yılama aşırı yani normal sıradan insanlara katlanamıyorum
Soran+1 yılVardır ya mutlaka Sherlock gibileri
+1 yılBende öyleyim yalnız değilsin ✌
10 Yorumlaçok ugrasman lazim cook
00 Yorumla
+1 yılarada bende de oluyo
10 YorumlaZeki kişilere hayran olmamak elde değil
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi? Herkes hayrandır zeki insanlara
House MD ızle bırde oda boyle
01 Yorumla
Soran+1 yılDr. House candır ya izlemez miyim
yan etkileri böyle işte
05 Yorumla
Soran+1 yılneyin Sherlock'un mu
Soran+1 yılama Sherlock'u izlerken fark ettim yani olan bir şeydi zaten
Soran+1 yılhayıır kesinlikle değilim
Senin içinde bir cenevar var dostum :)
032 Yorumla
Soran+1 yılcenevarsa sorun yok ya iyi o zaman
Soran+1 yılöyle bir söyledin ki "buyur öner" demeye korktum
Soran+1 yılohoooooooo onu okuyalı çok oldu zaten
Soran+1 yıl3 mü oldu ya en son şeytanı uyandırma'da kaldım ben niye önceden demiyosun
Soran+1 yılnormal olmayan biriyle konuştuğuna göre sen de normal değilsin. Tamam okurum tabiki kaçırır mıyım yani
Soran+1 yılkorkma korkma ısırmıyolar
Soran+1 yılboş yer elbet olur. tıka basa dolu bir mekan hayal edebiliyor musun ki sen :)
Soran+1 yılhayal kurmuyorsan nefes almıyorsun demektir bana göre. elini kaldırırken bile aslında önce elini kaldırdığını hayal edersin sonra eylem gerçekleşir. tam olarak kelime karşılığı hayal değil, biliyorum
Soran+1 yılÜtopik düşünme. Beklentiyi başkasının omuzlarına yükleyip kolayı seçiyorsun
Soran+1 yılHayallerim gerçekleşsin diye kurmuyorum. Bu yüzden gerçekleşmeleri için bir beklentim de olmuyor
Soran+1 yılYanlış anlamış olabilirim eğer öyleyse düzelt lütfen. Sen hayalin gerçekleşmedi diye ümitsizliğe kapılıp ondan vazgeçiyorsun ama benim için gerçekleşip gerçekleşmemesi önemli değil. Hayal kırıklığı diye bir şeyim yok
Soran+1 yılHayal kurmaya bakış açımız farklı bence o yüzden uyuşamadık
Soran+1 yılBüyük ihtimalle. Olsun be demek hayal kurmadan da yaşanılıyor
Soran+1 yılSonra ne oldu?
Soran+1 yıl:) diyecek laf bırakmadın
Soran+1 yılMümkün olsa verirdim. Benim hayallerim sana hayal gibi gelmeyebilir bile. Yeniden hayal kurmaya başlamalısın
Dizisinin izledin değil mi?
011 Yorumla
Soran+1 yılevet izledim
Soran+1 yılbeklicez meburen. güzel dizi yaparlar onu da 250 yılda bir çıkarırlar. neyse ki bölümler kaliteli oluyor da tatmin ediyor
Soran+1 yılbence de başla 2. defa izlediğinde dikkat etmediğin bir sürü nokta görüyorsun ilk defa izliyormuşsun gibi oluyor biraz da
Soran+1 yılaa aynen bende öyle ya. hatta bazen Sherlock'un kafasını anlamak için özellikle geri sardığım sahneler bile oldu
Soran+1 yılEvet 1. Sezobdan başladım ben dün 2. Bölümdeyim. Gayet güzel bence ya tabi diziyi uzun süre önce bitirdiysen
Soran+1 yılKesinlikle izlemelisin o zaman
Çoğu insan merak eder bu tür şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılama aşırı yani. onların o an ne düşündüklerini falan merak ediyorum çok fazla amaçlarını...
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinler ilgini çekiyor mu?
00 Yorumla5 yıl önce birini öldürdüm saka l*n saka çiddiye falan alırsın şimdi..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri