14 gü

Bazı erkekler neden kadınları hemen bencil egolu Türk kızı diye etiketliyor?

Karşı cinsi sevmeyen bir insanın iletişim becerileri zayıftır, başka bir açıklaması yok gerçekten. Birkaç gün önce biriyle konuşuyordum, buluşmak istedi, ben de biraz daha tanımam gerektiğini söyledim. Zaten sınavım vardı, ona çalışıyordum.. Bunu söylememe rağmen farklı zamanlarda tekrar sordu, daha önce de kaç kez sordum reddedildim dedi. Ben de bir daha sormazsın o zaman dedim. Eğer buluşmak istemiyor sadece sanalda konuşmak istiyorsan söyle, bazıları sadece sanalda konuşmak istiyor dedi. Bunun ikinci soruşuydu, daha önce yanıtladığım bir şeyi tekrar yanıtlamayacağım dedim. Senin kadar bencil egoist bir insan görmedim dedi. 🤣 Daha da bir şeyler yazıyordu da sildim, yazamadı. Kendisi benimle nasıl iletişime geçeceğini bilmediği için günün sonunda ben kötü oldum. Birçok erkek de kadınlarla iletişime geçerken gerek karşı taraf sınır koyunca kabul edemediği için gerekse hemen kabul görmediği için bencil egolu Türk kızı safsatasını yapıştırıyor. Önce bir dönüp kendine bakmalı insan. Bu kadar insan hatalı olamaz yani, belki de hep ona öyle kızlar denk geldiği için kendisinde de bir sorun olabileceğini düşünmeli. Kendisi hariç herkesin hatalı olduğunu düşünmek, örneğin karşısındaki insan üzgünken buradan kendine pay çıkarmak, (neden benimle konuşmuyorsun kötü bir şey mi dedim vs) narsisizmdir.

Bazı erkekler neden kadınları hemen bencil egolu Türk kızı diye etiketliyor?