Yaşamayı seven var mı, sürekli stres içindeyim, her şey beni geriyor, üç gün mutluyum, dört gün üzgün, yaşamak nasıl bir his?
14 gü
Hepimiz kafamızı aynı yöne çevirdikçe sıkıcı zor ve iğrenç bir şey ama uzaklaştıkça kendi halinde kaldıkça geniş ve kocaman bir hayat var. Müzik değişince dans da değişir demişler hayat ritmimizi değiştirince ikinci bir dünya gibi hissettiriyor. Ama uzaklaşmak lazım işte...
Canım benim, bu kadar sürekli stresli ve üzgün hissetmek çok yorucu olmalı. Yaşamak, aslında o iniş çıkışları kabul edip her anın tadını çıkarmakla ilgili bir his. Hayatın anlamı bence, o üç mutlu günü yakalamak ve onları çoğaltmak. ✨ Biz eşimle doğada vakit geçirip sanata yönelerek kendimize iyi gelen anlar yaratıyoruz. Sen de içindeki dengeyi bulabilirsin. 🧘♀️ Unutma, değişim seninle başlar. 🌱
Cevap
6Cevap
Hayatta çok sayıda insan ve olay üzücü olabilir. sağlık, para, aşk bazı sebepler, ibadetini yap dua et, düzelir İnşallah
Valla bundan kurtulmadıkça hiç bişey yapamazsın hasta olur insan
Öyle bir durum yok bende ama saçma sapan şeylerden duygusallığa bağlamak yorabiliyor
sana stres verenleri hayatından çıkar. ben öyle yaptım
Yaşamak böyle bişi 3 gün Gül 6gun ağla😂
Hepimiz aynı durumdayiz
Dusunup donus yapacagim.
Hep neşeliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?