Kişilik & Karakter Ne kadar stresli bir yaşamınız var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.Kafam omuzlarıma ağır geliyor. Ne kadar stresli bir yaşamınız var? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Maalesef öyle. Dünyalık dertlerimizin yükünün altında eziliyoruz... 2 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar doğru ki😑 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Aşırı stresliyim 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Olumsuz enerjiye cok fazla maruz kaliyorum stres gobek adimiz oldu artik.😁 2 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Çok stresliyim senelerdir stres sıkıntı depresyon bunalım içindeyim hiç mutlu olamadım 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gerek iş gerekse özel hayatım bayağı stresli.. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Beni anksiyete yapacak kadar 1 0 Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Olumu arzulayacak kadar 1 0 Yorumla
MAI-pen-rai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Sacım dökülcek kadar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Off😑😑 Yorumla
Belkibirgün58 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Saçım beyazladı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimki yakındır Yorumla Belkibirgün58 +1 yıl Bakim dksks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Maalesef öyle. Dünyalık dertlerimizin yükünün altında eziliyoruz...
O kadar doğru ki😑
Aşırı stresliyim
Olumsuz enerjiye cok fazla maruz kaliyorum stres gobek adimiz oldu artik.😁
Çok stresliyim senelerdir stres sıkıntı depresyon bunalım içindeyim hiç mutlu olamadım
Gerek iş gerekse özel hayatım bayağı stresli..
Beni anksiyete yapacak kadar
Sağdan alıp soldan vermeye çalışıyorum.
Olumu arzulayacak kadar
Sacım dökülcek kadar
Off😑😑
Lanet dunya sona ermeli artik
Saçım beyazladı
Benimki yakındır
Bakim dksks
Maalesef
Pek takmam 😏
Her an