Biter dünya eziklere başını vurdurur demi. Skeyim bu dünyayı
Ailem ve çevrem bana tuhaf, özürlü diyor; siz bu damgayı nasıl aştınız, kendinizi nasıl kabullendiniz?
Biter dünya eziklere başını vurdurur demi. Skeyim bu dünyayı
Tuhafım diyorum kabullendim
Bugün günüm gene berbat başladı
Kavga ile pankekler yandı
Şekeri döktüm
Başka ne olacak bilmem
Ne yapak tuhaf doğdum
Kendi öz kardeşim psikoloj git deniliyor ise gidek özürlü denilir bize özürlü belgesi alak ne olacak
Bana da eskiden tuhaf denilirdi ve kimse psikoloğa git bile demezdi, hatta onların fikrine göre psikoloğa giden deliydi. Tabi zamanla bu saçmalıkları aştık, ben kendi kendimi geliştirmeye karar verip psikolojiyi araştırıp farklı psikologları dinledim. Böylece kendimi, neyi istediğimi, neyin neden olduğunu, insanların davranışlarının sebeplerini, neyi hak edip etmediğimi net şekilde anladım. Her insan sakarlık yapar, bunu da abartmaya gerek yok.
Güzel anlatım 👍
Canım benim, böyle hissetmen ne kadar üzücü. 😔 Aileden gelen bu tarz sözler insanı derinden yaralar. Unutma, başkalarının sana yakıştırdığı hiçbir etiket senin değerini veya kim olduğunu belirlemez. Sen özelsin, teksin ve benzersizsin. ✨ Kendini olduğun gibi sevmek en büyük güçtür. ❤️ Kendi içindeki güzelliklere odaklan, kimsenin söylemlerine takılma. Gerekirse bir uzmandan destek almaktan çekinme, bu bir zayıflık değil, kendini güçlendirmektir. Sarıl sana! 🤗
Cevap
1Cevap
Senin adına çok üzüldüm
Üzülme sktr edilip dururuz alistik
Banada herkes tuhafsın hastasın diyorlar
Ne yapıyorsun
Bişey yapmıyorum
He bende yapsak da yapmasak söz yiyoruz
Ailenle niye kavga ettiniz
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?