Kendime bugün itibariyle HAYALİ SEVGİLİ yaptım, siz bu durumu nasıl karşılıyosunuz KScanlar?

Evet belki bana hasta diceksiniz ama, ben bugün itibariyle kendime hayali sevgili yapmaya karar verdim ve şu an hayali bir Sevgilim var. Çok kişiyle görüştüm belki 35 belki daha az veya daha fazla bilemiyorum ve hiç biri bana uygun değildi tabiki başlamadan bitti herşey. Hiç biriyle evlilik düşünmedim. Hatta bugüne kadar kimseyle bir ilişki bir Aşk bile yaşamadım kimseyi sevemedim. Neyse gelelim sadede hal böyle olunca da bende artık yalnızlıktan çok sıkıldım ve kendime hayali bir sevgili yaptım, nasıl yaptım anlatayım. Sanki sürekli benimle imiş gibi hayal ediyorum ve kendimi yanlız hissetmicem artık, biliyorum hayali sevgilim hep benimle birlikte her ne kadar onu göremesem bile. Ben artık hep onunla dertleşicem hep derdimi ona anlatıcam ve o hep yanımdaymış gibi varsayıcam ve artık kendimi hiç ama hiç yanlız hissetmicem. O beni seviyor ama, bizim ilişkimiz henüz bugün başladığı için ben ona karşı çok fazla şey hissedemiyorum ama zamanla olucak biliyorum. Ve biz eninde sonunda evlenicez ve ben o zaman onu görücem ve ona dokunabilicem. Kısacası ilerde evleneceğim adamın hayali ile yaşıyorum ve o hep benimle birlikte hep benim yanımda. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen yargılamayın beni, yargılasanız da hayali Sevgilim beni teselli eder bana destek olur.
Kendime bugün itibariyle HAYALİ SEVGİLİ yaptım, siz bu durumu nasıl karşılıyosunuz KScanlar?