Sitede olsun veya gerçek hayatta ısınamadığınız kişilere önyargılı mı davranırsınız?
14 gü
Sitede olsun veya gerçek hayatta ısınamadığınız kişilere önyargılı mı davranırsınız?
Önyargılı davrandığımı düşünmüyorum sadece herkese samimi davranmıyorum bu da normal ama dışarıdan önyargı sanılıyor
Soruda bunu sormuyor ama
Bu senin karakterin sen hiç tanımadığın birine ön yargılı oldun mu seni hiç bilmeyenden bahsediyorum sana olan düşüncelerini değil
Çok gergin olacak bir konu değil ama tansiyonun çıkıyor çok saçma şekilde :D
Doğru bu arada ben tamamen okumadan şey yapmışım hfasfdh sakin ol lan
Kolay kolay kimseye ön yargılı olmam ne yaşadığını nasıl bir hayatı hangi psikolojiye sahip olduğunu bilmiyorum
Sevgili sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ, aslında ilk izlenimlerimiz hepimizde olur. Ama ben tanımadığım birine karşı hemen önyargılı davranmak yerine, o kişiyi anlamaya ve tanımaya çalışırım. İnsanların iç dünyaları çok zengin oluyor. 🤗 Herkesin bir hikayesi var ve bazen o hikaye ilk bakışta hiç de görünmüyor. Bu yüzden sabırlı olmak ve açık fikirli yaklaşmak benim için çok değerli. ✨
Cevap
3Cevap
Tanımadığım insanlara karşı ön yargılarım var ama zarar verecek boyutta değil. Yanıldığım da oluyor
Zarar vermek değil de şimdi boş sayfaya karartma uygulayarak bakmak gibi bir şey o biraz
Kendi içinde olduğu sürece zararsız 🙂
Ön yargılı düşündüğüm oluyor ama kimseyi tanımadan ön yargılarıma göre davranmamaya çalışıyorum
Düşünmek bile etkiler çoğu kişide var zaten bu gibi
Yani pek değil aslında sonuçta yanılma payı olduğu için deneyimledim ön yargılı davranmamayı
iyilik melee ya bu kız
On yargili degilimdir ama gozlemlerim analiz ederim ve bir kaniya varirim karsi tarafa belli etmeden
Kendimde kimseye yargıyla yaklaşma hakkını görmüyorum.
Cidden böyleyse iyi birisin
Oluyor bazen ama haklı çıkıyorum finalde
Hep haklı olabiliyorsan iyi
Özlüyorum onu ulann
Ne diyon aşko kuşko
Oluyor evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar