Kimse göründüğü kadar iyi, anlatıldığı kadar kötü değildir. O yüzden insanları yargılamakta aceleci davranmamamız gerektiğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında¿

hepinize Hayırlı cumalar diliyorum.
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Kimse göründüğü kadar iyi, anlatıldığı kadar kötü değildir. O yüzden insanları yargılamakta aceleci davranmamamız gerektiğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında¿

hepinize Hayırlı cumalar diliyorum.
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Bir insanı tanımadan yargıya varmam. Bunu yapmak için vizyonsuz bir cahil olmam gerekiyor. Sonra bu adam çok iyiymiş hakkını yemişiz diye naralar atıyorlar.
Benim ön yargım yok hiç bir şekilde.. zaten bir insanı tanımadan da hiç bir şekilde ön yargılı davranmam ben.. önce tanımam lazım hakkında fikrim olması için.. ön yargılı insanlardan da uzak dururum.
Cevap
10Cevap
Kimseye karşı ön yargılı değilim gadası
Kişiyi dinlemeden ön yargılı olmak cahillerin işidir
Kendim tanımadan kimseye bir ön yargım yoktur önce konuşma onun hakkında kendi Fikrimin olması gerekir önyargı Duvarlarımı kaldıralı çok oldu
Önyargı sadece kadınlarda vardır. Erkeklerde yoktur. Erkekler kendine güvendiği için önemsemez öyle şeyleri
Mutlaka tanımaya çalışır, onu anlamaya çabalarım. Mesela iki kişi arasındaki sorunda da iki tarafı dinlemeden hayatta karar vermem.
Aldığım enerji kadar önyargılıyım. Üslup ve yaklaşıma bakıp konuşmak isteyip istemediğime karar veriyorum.
biraz önyargılıyımdır özellikle dış görünüşü etkiler başta
erkekse %100 önyargılıyım. benden uzak dursunlar. benim gözümde erkeklerin hepsi kadına fiziksel veya psikolojik zarar verme potansiyeli olan kişiler. (Türkiye'de)
Önyargılı değilim bana nasıl geldiğine bakarım
asla hiç kimseye karşı önyargılı değilim. bir katili dinleyebilecek kadar da soğukkanlı olabilirim. davranışlarını ölçer tartarım, önyargı yerine mesafeli olmayı tercih ederim.
Bana vermiş oldukları enerjiye göre değişiyor aslında bazen çok bazen az.
ön yargıdan ziyada mesafeli yaklaşıyorum ne olur ne olmaz die
Belki biraz ama çok değil.
Umrumda değiller açıkcası
Tanımadığım insanlar hakkında yargı oluşturmam.
Hiç değilimdir.
cok mesela sen kesın cok sınırlı bırısın
Ön yargolı değilim
Onyargiliyim
Fazlasıyla
neredeyse hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?