Zorla evlendiğim kocamı hem seviyorum hem nefret ediyorum?

Biz çok yakın arkadaştık üniversitede ama o bana aşık olduğunu söyledi, benim ise öyle düşüncem yoktu ve olmayacağını söyledim. Sonra biraz aramız açılsa da konuşmaya devam ettik. Ama bir gün benimle konuşmak istediğini söyledi ve bana zorla sahip oldu. Sonra ben seninle evleneceğim dedi, kimse böyle istemez seni dedi, herkese söylemekle tehdit etti korkuttu beni ve biz evlendik. Şimdi iki yıldır evliyiz. Ama sanki o gün bana acı çektirmemiş gibi bana aşırı iyi davranıyor, her istediğimi yapıyor bilmiyorum zaten iyi arkadaştık ve sürekli beni çok sevdiğini hissettiriyor. Ben de onu seviyorum gibi ama bir yandan da bazen o gün aklıma geliyor ondan nefret ediyorum, çok kafam karışık. Kimseye de anlatamıyorum, bana zorla sahip olduğunu sadece ikimiz biliyoruz. Ne yapacağım bazen krize giriyorum, çok iyiyken bir anda ağlayasım bağırasım geliyor?

Güncellemeler
7 gü
Niye korktun niye kimseye söylemedin niye polise gitmeyin diyecekler beni anlayamaz ne kadar xor olduğunu. Ben muhafazakar bir ailenin küçük yerde büyüyen kızıyım bu ne demek bilmiyorzunuz.
Zorla evlendiğim kocamı hem seviyorum hem nefret ediyorum?