Bunu birçok kadından duyuyorum, evlenmeden önce çok iyiydi falan, evlendikten sonra eşine şiddet uygulayan bile oluyor
2 gü
Bunu birçok kadından duyuyorum, evlenmeden önce çok iyiydi falan, evlendikten sonra eşine şiddet uygulayan bile oluyor
Cevap
33Cevap
değişmez gerçek yüzleri ortaya çıkar
bence bunun bir kaç sebebi var ama esas konuların başını şöyle sıralayayım
1) ülkedeki ekonomi kötü çalışma şartları ile erkeğe yüklenen evi geçindirmelisin piskolojisi ile işsiz kalmayı göze alamayan adamın stresini evde atma çabası...
2) eşi evlenene kadar hep süslenip püslenip buluşmuş.. makyajsız halini hiç görmemiş.. haliyle o kişi ile değil gerçek eşi ile evlenince tanışmış yani sizi de ilkkez tanımaya çalışan kişinin yaşadığı hayal kırıklığını sert şekilde dışa vurması..
3) Evlilik başlı başına zor. evi kimse temizlemek istemez. ev işlerinde aksayan şeyleri görmek kadının olsun erkeğin olsun bi şekilde işin ucundan tutup yapması gerekirken genelde taraflardan biri salıyor ve diğer taraf acısını başka şekilde çıkarıyor. bu olsun olmasın salınan konu bazen eşinin yanında osurmak ile başlıyor bazen de saygısızlık seviyesine giden başka başka durumlar ile oluyor.
4 bonus ( aileler) anneniz babanız artı onun annesi babasına karşı sürekli bi iletişim sürekli bi beklentileri karşılamanın getirdiği sorumlulukların adetlerin insanı yorması..
kısacası evlilik ile sevgililik aynı şey değil o yüzden evli ünlüler neden hemen ayrılıyor sanıyorsunuz. bu zorluğa gelemiyorlar. gerek yok sevgiliyken daha mutluyduk diyorlar.
Degsmez gerçek yüzlerini ortaya çıkartır.
Kendileri de biliyor kadnlar ne bk oldklarini bilseler bakmayacaklarini haliyle imzaya kadr ne bk oldklarini gizliolsr imzadan sonra gerçek yüzünü gosteriolar
Şerolar
Beklentiler ne kadar yüksekse hayal kırıklıkları da o kadar artıyor 🤷🏻♂️
Evlenince degersiz görüyolar kadinlari , hep gordukleri icin elimin altinda diyip ezip siddette uyguluyolar. Evlenmeden once her an gidebilir benim degil korkusu oluyo bunlarda ondan iyi oluyolar
İttler
Bence sen de evlenme din ayağına seni de döverler kadın dediğin erkeğe itaat eder kitap öyle yazar
Şiddet uygulamak çok aşağılık bir şey o ayrı ama değişmek konusuna gelince bence alışmanın rahatlığı olur diye düşünüyorum
Acaba köprüyü geçme muhabbeti gerçekten doğru mu 🫣🤔🤨
Öyle
2 gün oldu boşayalı ne ara evlendin zalımın gızı qewjkqwekjweqkjweqkejwqeqwjkewq
Ya gene mi sen hfjfjdjd
@Karanlikkx665742 Salmıcam seni kariiii qwejkqwekjqwekqjwekjekjeqw
Hfhjdjdj neden
@Karanlikkx665742 Muhabbetini sevdim geneli malya ondandır belki qewjkweqkjewqjkqweeqw
Bana mi dedin 🤨
Anlamadım 🙈🙇
Hmm tamam teşekkürler 🤗
Bilemiyorum artikinnn
Banane jfjfjfjf
Hfjdjrj şaka şaka
Tamam gidiyorum
E git dedin
Xjjfjfjfnfnr
Noldu kine
Dövüşçü müsün
Anlamadım sen boksör müsün şu turnuvalara katılan mesleğin o ailede sana ekstra ağırlık mı kaldırtiyo
Hmm tamam
Hastaneye git slk
şu an ne iş yapıyorsun
Bxhxh
Hastaneye git dedim ml
Neyse ben uyuyom görüşürüz jdhdhd
Allah kuru iftiradan saklasin aaaaaaaa ac bak ayol mesajlara bfjcjc
Etmiremmmm
Bdhfhdhdjf hocam herkesin dindarlığı kendine nerden biliyon belki Allah katında sen benden daha iyisindir
Bdhdjd neyse ben kaçar uyucam sende hastaneye giy
Mal sın mal neyse
Jfjfjfjf
Genelde huylar evlilimten sonra cok
degiyiyor
Neden
Bence herkes evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteriyor, sadece erkekler değil, haksızlık yapmayalım
Aslında bize gerçeklerini göstermiyorlar. Onlar hep öyleydi.
İyi tanımamıştır, aslında var olanı yeni fark etmiştir değiştiğini düşünen.
Buna inanıyor musunuz?
Bir şeyin doğruluğu onu söyleyen kişinin sayısıyla mı ölçülebilen bir şey.
Değişmez aslına döner
Erkek evlenmeden önce değişir evlenince aslına döner
Aynı yatağa girdikten sonra herkes değişir kadını erkeği yok
Ortada şiddet e uğrayan erkek yok kadın var
Valla ben sana bişey diyim mi şiddette uğrayan erkek görmemişsin sen neler var
Neler var
Göremediklerin var mesela ben çok gördüm şiddete mağruz kalan erkek fiziksel ruhsal her türlü hemde kadın erkeği evlenince esir alır ne dersem o olacak der en son erkek de patlar ama tam tersi olanda var
Evet arkadaşım da esinin değiştiğini söyledi çok korkunç
Maalesef öyle
Bu yüzden mutsuz evli kadınları teselli etmek bana düşüyor.
Erkek esc sin
yoo ücretli sekse karşıyım
Bu ten uyumu ile alakalı hissetmek hissettirmek çok önemli
İşine gitt kardeşim biz burada değişen erkeklerin kadınlara uyguladığı şiddetten bahsediyoruz
Şiddet sadakatsizlik ten oluyor
Kadın neden aldatır sence
Şiddete uğrayan kadınlarin hepsi sadakatsizlik ten şiddete uğramıyor eften puften döven caniler var
O kadar değil
Maalesef o kadar
Olanlar var doğru ama herkes değil bu yüzden gerçekten iyi tanımak gerekiyo
4 yıl sevgili olanlar bile aynı
Bence herkes aynı değil
Öyle olanlara diyorum
Kaç yaşındasın
Sadece erkekler değil Kadınlar da değişiyor
Bu da karakter meselesi
evlendikten sonra insanlar değişir. evlenene kadar 2 tarafta kusurlarını gizler
Bir Heveslik İle İmza Atanlar Bir Nefes İle O ilişkiyi Bitirebilir
Elde ediliyor o yüzden kadında değişiyor
Ne kadar saçma
Saçma maçma dndj insanoğlu işte elde ettimi değeri kalmıyo
Maalesef öyle ama birazda karakter meselesi
Öyle öyle
Çünkü sizde değişiyorsunuz etki tepki
He bu şiddete bahane mi
Şiddetten bahsetmiyorum konu insanların değişmesi hatta sizin zihniyette sadece erkeklerin değişmesi 🤔
Değişen kadınlar da mutlaka vardır bunu inkar etmiyorum
Ama sorduğun soru ediyor bende soruna cevap verdim
Biraz erkekler oynamış olabilirim 🙈
İşte daha önce bir evlilik geçirmiş ve çevremde de benim gibi arkadaşlarım olduğundan değişen her zaman erkek olmuyor yani
Hmm üzüldüm
Kadınlar erkekleri delirtiyor çünkü
Şiddetlin bahanesi olamaz
Evet şiddete karşıyım ama bazı hareketleriniz bizi çaresiz bırakıy8r
Ya bi git bktan sebepleri bahane Edip şiddet e başvuran cani erkekler var
Ya haklısın diyorum bak. Ama kadınlarda da var
Bosarsin şiddete e bahane bulunmaz
Yani kadınlar her halükarda haklı mı
Hayır haklı değil ama insanlıktan cikamak gerekmez uzaklaştırirsin
Evet doğru söylüyorsun. Ama öyle kadınlar var ki adamın üzerine gidiyor. Adam sus dedikçe daha çok bağırıyor.
Ceketini alir çıkarsın boşanma davası açarsın
Ne kadar kolay söylüyorsun be
Yapması zor ama adam olan yapar
Tek taraflı düşündüğünü düşünüyorum
Çok düşünüyorsun
Çok düşünmeyi severim
Filozof ol
Felsefeden nefret ederim
Ndjdjd birbiri ile örtüşmüyor bch
Felsefeciler gereksiz düşünecem diye lafayı sıyırıyor zkzksksosk
Orasını bilemem bdhdj
Keksjsjdjd
Tam tersi, kadınlar değişiyor.
Valla darp edilen erkeğe hiç rastlamadım
Erkek şiddete meyilli olduğunu bir şekilde belli eder evlenmeden önce ve evlenmekten vazgeçersin. Yani aslında değişmemiştir. Konumuz şiddet değil, karakter olarak değişmek sanıyordum. Konunun tam ne olduğuna karar verirsen ona göre konuşalım.
Oscar ödülü alması gereken oyuncu erkekler var başta mükemmel erkek iyi erkek sadık erkek gibi görünüp evlendikten sonra cellat olan erkekler var yani bazen gerçekten anlayamıyorsun
Kadınlar değişmiyor mu?
erkeği kadını yok iki tarafta değişirrrr
O yüzden evlenmemek daha iyi. İki taraf için de
Bekarim bisey diyemiycem
Erkekler değişir kimisi kötü kimisi de adam olur
Şişmanlar
Ne alaka
Sklmek istiyolar cunku
Belkide değişen sizsiniz
garantiledikten sonra bence
Devismiyoruz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlendikten sonra yaşanan bu değişimler oldukça yaygın bir gözlem canım. Evlilik, yeni sorumluluklar ve beklentiler getirir. Bazen kişilerin gerçek benlikleri, evlilikteki baskılar altında ortaya çıkabilir. İletişim eksikliği, uyum sorunları ve hayal kırıklıkları da bu değişimi tetikleyebilir. Şiddet asla kabul edilemez. Böyle durumlarda destek aramak çok önemli. 🫂❤️🩹