Cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar sürekli bu karşıma çıkmaya başladı ısrarla erkekler evlenince değişiyor bu bir gerçek diye. Bende merak ettim nedenini acaba nedir?
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Degismez erkek evlenince değişiyorsa o onun karaktersizligidir ayni zamanda bu iki taraf icinde gecerlidir yani şöyle ki ayni evin içine girmek oyle disardan sevgili hayati yaşamaya benzemez illaki iç içesiniz yaa yani bunu her iki tarafta aynı sekilde düşünebilir ayni yatakta uyuyup uyanmak aynı evi paylasmak falan erkek olsun kadın olsun farkli bir duygudur yani erkekler evlenince neden değişiyor ya da kizlar evlenince neden değişiyor falan bunlar göreceli seyler ben evlenmedim ama mantiken soyle düşününce farklı hissedebilir insanlar kiz olsun erkek olsun
Bende senin gibi düşünüyorum aslında sorma amacım yaşayan birinden de cevap almak umarım yazar öyle birisi bakalım ne diyecek eğer tabi varsa
Anladim dedigim gibi ben yasamadim ama sadece mantık yürüttüm yasaysan birisi yazsin benim şahsi düşüncem bu.
Yorumunuz için teşekkürler umarım yazar
Yazanda cinsiyetci yorumda buluncaktir emin ol. Neyse eyvallah
Erkeklere özgü bir detay var ise bilip ona göre hareket edelim yazsın 🙂 amacım güzel bir birliktelik yaşamak
Kadınlarda erkeklerde değişiyor, çünkü evlenmeden verilen yapılamayacak sözler vb sonra karşıya iyi gözükmek için o iyilik meleği insanlar her iki taraf içinde diyorum, sonrasında evlenince asıl huy ve olanaklar belli olunca değişti deniyor. Halbuki değişmedi olan bu idi
:(Ben evdeki karakterimi biliyorum karşımdaki sorarsa açık açık söylerim de bunu umarım o kişi de bana aynı şekilde yaklaşır
Umarım öyle olur, evlenince kadın erkeği kendi tarafına benzetmeye çalışıyor.
Klasik biz kadınların bir şeyi değiştirme iyi hale getirme çabaları oysa ki kimse kendisi istemeden değişmez 🙂
Öyle yani insanı olduğu gibi kabul etmek gerek ve tabiki kendisi ayan beyan ortada ise maske takmadı ise
😅
😂Aynen öyle
Türkiye de zor
Valla öyle her insan labirent gibi
maalesef
☹️
Gerçekler
Farkındayım
Acı ama elden ne gelir.
Bosanmalarda genelde bundan
İmkanlar arttıkça karaktersizlik de arttı elektrik tutsa karaktersiz çıkıyor karakterli çıksa elektrik tutmuyor napcaz bu aşk işlerini bilmem 😂
Aynen öyle oldu, ayrıca iletişim arttı ve aldatmalsr değer vermemeler arttı. Çünkü ulaşmak çok kolay
Dua edeceğiz ince eleyip sık dokuyacagiz, iyi araştıracağız hatta sağlık verilerine bile bakacağız
Ama unutulan bir şey var ki bir şey sürekli değişirse bunun sonu yok yeteri kadar iyisini buldun mu orada dur işte kıymet bilmeye bak. Vala ben sorduğum kişilere bile güvenmiyorum artık öyle şeyler yaşadım ki. Şuanda da hayatımda biri var tabi ama artık Allah a dua etmekten başka çarem yok napayım 🙂
Açıkçası boşanan birisi olarak ve etrafta da insanları görünce, ilişkilere bakınca güven duygum zayıfladı. Artık eskisi gibi değilim maalesef bende günlük yaşıyor gibiyim. Halbuki böyle değildim
İşte Allah bilir ne yaşadın ki seni bu hale getirdi. Haklısın benim de insanlara güven duygum zayıfladı her anlamda. Allah a emanet yaşıyoruz napalım
Öyle Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Amin cümlemizi
Amin
Evlenene kadar yani aslinda seni elde edene kadar maske cekiyorlar bence. Evlendikten sonra da saliyorlar.
Erkolar lütfen öyle yapmayın eğer niyetinizde varsa yazık la iki tarafa da :'(
Bnce bu degisme deilde iki tarafinda sonucta hayatinda ilkkez herseyini birbiriyle paylasma sureci kisaca alisma ve bu duruma alisamama durumu
Libido patlaması yaşıyorlar
O yüzden mi kavgalar artıyor😧
Kadınlar öyle
Bir kısım öyle olabilir elbette 🤔
Öyle
Herkes değişir.