Evlendikten sonra ise ilgiler, sevgiler azalmaya başlar. Daha az ilgilenirler. Peki, Sizce ne oluyorda erkekler evlendikten sonra değişiyorlar?

Erkekler evlendikten sonra değişmezler esasında, aslına dönerler..
Yani annesi, babası ve kardeşi varken, onlara nasıl davranıyorsa o hallerine dönerler..
Bu kızlar için de geçerli aslında.. Evlendikten sonra, bekarken nasılsa, nasıl yaşıyorsa evinde, evlendikten sonra da o hallerini alıyorlar..
Bu kimsenin kabahati değil.. Olması gereken zaten..
İşte bu yüzden evlilik öncesi flört, sevgililik dinen doğru değil.. Çünkü bu dönemlerde iki tarafta rol yapıyor.. Kusurlarını, gerçek davranışlarını değil, karşı tarafın istediği şekle bürünüyorlar..
Evlilik sayesinde elde edince, rol yapmaya gerek kalmıyor, özlerine dönüyor..
Bu yüzden evlenilecek şahsın mutlaka AİLESİYLE İLETİŞİMİNE bakarak evlenmeye karar verilmeli..
Çünkü kişi ailesine rol yapamaz, yapsa da yutturamaz..
#Vesselam
çok doğru demişsin hocam
ama gelgelim burada hangi kız hangi erkek bunu takıyor özellikle izmirdeki sahiller 15 yasında 25 yaşında kadar kız erkek fuhuş yuvasıı gibi
Birazda siz alttan alın, hep erkekler mi alttan alacak olayları ollo olloo 😒 şaka bir yana çoğu köprüyü geçene kadar diye düşünüyordur ama benim ilgimde sevgimde bitmez bu konuda kendime güvenim tam 😏 ayrıca sadece erkekler değil kadınlarda değişiyor evlendikten sonra 😂
Yok kanka benim idealim o, ondan kendime güvenim tam dedim. Ben sırf hayatımda sadece bir kişi olsun, hayatım aşkla dolu olsun diye şimdiye kadar hayatıma kimseyi almadım. Yani evlenip eşime ilgimin azalması ya da ilgisiz kalmam imkansız.
Merci x2 😂
Artık zaten benimsin diyor, kendilerini rahat hissediyor, kaybedecek bşyim yok nasılsa artık bırakıp gidemez diyor. Ve bu şeklde hayatının hatasını yapıyor. Çünkü kadın artık sevilmediğini hissetmeye başlıyor. Ve soğuyan kalbi hiçbşy ısıtamaz. Sevgiliyken ayrılmaya benzemez bir evlilik kadın giderse adam biter.. O yyüzden sevginizi göstermekten korkmayın. Siz sevdikçe biz güzelleşiyoruz beyler. Sevginize hep sahip çıkın, bir ömür...
Köprüyü geçtikleri için özlerine dönüyorlar herhalde.
Cevap
71Cevap
Değişmezler, özüne dönerler. Çoğu erkek köprüyü geçene kadar size prens gibi davranırlar ve siz hep onu öyle olduğunu düşünürsünüz, köprüyü geçtikten sonra da balkabağına dönüşürler. ✌ sonra "neden değişti?" dersiniz ama değişme değil öze dönüş olmuştur.😂
Evlenmeden önce erkek: Seninle bir dakika fazla geçirmek için herşeyimi veririm aşkım. Benim olmanı istiyorum benim kadınım ol. Romantizm, aşk vs.
Evlendikten sonra erkek: Her an birlikteyim ve zaten benim.
Bu kadar yeter mi? :)
Boşanma denen şey bu kadar basit olmamalı. Gerçi şimdiki evlilikler 1 yılı doldurunca devlet üstün hizmet madalyası veriyorlar o ayrı konu :) ama resmen ayağa düştü ya evlilik müessesesi yani canım çok istiyo evlendim canım çok sıkıldı kocam bana aşkım demiyo eskisi gibi ee _ hadi boşandım :) böyle laçka iş mi olur la
Basit olarak gören burada ben değilim yalnız hanımefendiciğim :)
Elde edinceye kadar çok çekiyoruz, elde ettikten sonra da nasıl olsa kolay kolay gitmezler deyip içimizden geldiği gibi davranıyoruz 😃
Doğamızda var değişmek çünkü 😃
Erkek seni elde etmis oluyor, onceden kendisinin kotu huylarini gizleyebildigi kadar gizler onu terketme diye... kendisince bunu yapar olabildigi kadar iyi olmaya calisir sonra evlenince nasil olsa beni bu sekilde kabul etti... onceden dikkat ettigi seylere daha az dikkat eder ve senin gozunde degismis olur... sadece erkekler icin gecerli degil bu kadinlarda da oyle
erkekler fıtrat gereği değişkenlik gösteremezler,
kadınlar fıtrat gereği değişkendirler, evlendiklerinde değişirler bu değişimin farkına varmaz ancak değişime ayak uyduramayan kocaları için çok değişti derler. bu hakaret veya kötülüme algılanmasın durum bu
@Crevision bunu yer yüzünde hiç bir kadına inandıramazsın, kadınları değiştiği için değişime uğramayan kocaları tuhaf gelemeye başlıyo, istisnasız her evli kadına sor kocam değişti der
Herakleitos emmiye katılıyorum ama bu konu sadece erkek yüzden değil.
Neyse herkes tebessüm etsin;

Erkekler de değişir kadınlarda. Gerek fiziksel gerekse huy olarak. Zaman insanı yıpratır. Hayatın zorlukları insanları yorar bitkin düşürür. Bu da en yakınında ki insanlara yansır. Zaten evlilik iki kişinin birbirini idare edebilme sanatıdır. Anlayış sevgi ve saygı olursa ilk günde son günde arada ki muhabbet değişmez bireyler de değişmez 😊
hiç kimse değişmez yalnızca gördükleri hediye paketinin üst yüzeyini açmış olurlar yani iki hediye paketi veriliyor insana biri çok güzel kaplanmış mükemmel diyor alıyor içini açıyor boş çıkıyor hayali yıkılıyor
sonar diğerine yöneliyor dışı pis iğrenç diyor içini açıyor o kadar mükemmel ki yine mutsuz oluyor bunlar beni aşıyor diye sonuçta hep istediğini bulamıyor
bu insanın kendisi ile alakalı neyi neden ne için nasıl istediği ile
Erkeklere sorarsanda kadinlar degisir evlenince eski bakimli kadin gider yerine gobegi başı sarmis kadin gelir derler.
Sorun erkek ya da kadında değil sorun evlenmeden onceki heyecanini evlenince olur olmaz seylerle kavga edip o heyecani sinerjiyi kaybetmekle alakali yani hayal ettigini elde edince heyecan bitiyir ateş sönüyor
Çünkü sevgili iken ev sorumlulugu gecim derdi gibi sorunlar yok.. Ve kadınlar da hep bakimli super model edasiyla bulusmaya gidip evlenince pijamayla yemek kokan ust basla daginik sacla adami karsilarsa neyiyle ilgilenecek peki adam?
cevap aşırı basit insanlar belirli zaman sonra bırbırındne sıkılabılır bu normal bir şey sen omrun boyunca bowlıng oynayacaksın ve olene kadar hiç sıkılmadan oynayabılırmısın hayır şu an ınsanlar belirli zaman sonra bırbırındne sıkılsada ayrılamama gıbı bir saçmalık durumuda vardır çogu ınsanlarda böyle yapıypr sıkılsalarda ayrılmıyor çünkü dışlanacaklar bir çok insnaı karsılarına almaları gerekıyor gibi gibi
Ne yapsınlar kadın kafasını yiyiyor bitiyor. Adamcağız ya cokup zayıflıyor ya da kilo alıp 1 metre gobekle geziyor.😂
Kadını aldatıp farklı zevkler yaşamaya meyilliler, sonrada karımı seviyorum derler öyle sevgi olmaz olsun. Kadınlarda kendini salmasın, erkeklerde aynı şekil sadakat her iki cins için önemlidir.
Birlikte 24 saat geçirmeye başlayınca bazı şeylerin perdesi kalkıyor, batıcı karakteristik özellikler beliyor olabilir
Değişmiyorlar , sadece kendilerini oldukları gibi göstermedikleri için , evlenince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Halı saha maçında izlemek lazım aslında çünkü orada sinirliyse gerçekten sinirli bir yapısı vardır 😄
Valla her iki cins de değişiyor erkek sorumsuz olabiliyor, köprüyü geçene kadar diye bir söz var bayanlarda kendini salıyor, ya da iki tarafın beklentileri farklı oluyor. 🤔🙄
Evlenene kadar peşinden koşarlar
İkna ederler
Sonra evlenince nasılsa elde ettim diyip kendilerini salarlar...
Evlendiler artık hayat 2 kişilik parmaklarnda olan yüzük sirtlarina tonlarca yük gibi geliyor belkide hazır olmadigini geç farketti..
Çünkü evli olmak değişik bir tecrübedir. Bu tecrübeyi daha önceden akıl yorup planlayıp sorgulayamamışlarsa başarısız olurlar. Bir kişi evlenince karşısındaki insanın da onunla evlendiği unutabiliyor.
Hayır karakter meselesi kadınlar da değişiyor değişebilir karaktersiz olan herkes değişir karakteri olanda sevdiğini mutlu etmek için iyi yönde değişir
İlk yaptığı rol ve karaktersizlik bir erkek dişiye fazla prim veriyorsa karakter yoksunudur. Ve böyle adamların sizi kandırmaları hoşuma gidiyor.
Elde edildikten sonra herşey belli bir süre sonra heyecanını yitirir ki bu biz kadınlar için de geçerli acı ama gerçek..
evlilik aşkı öldürür, insan sorumluluklardan cilveleşmeyi ve güzel vakit geçirmeyi unutur. evlilik bu yüzden günümüzde hayli azalmış ve evlenenlerde boşanma yolunda.
Kadınlar kadar değişemezler. Kadınlar evlendikten sonra kendini salıyor pijamalar saç baş dağınık kilo alıp genişlemeler. Gerçek yüzleri ortaya çıkıyor 🙄😏
Hahahah😂😂 Allah korusun iğrenç
@umutsuzwaka_ amin inşallah 🙂😂
🙂 🙂
Bence değişmiyor onlar aynı kişi sadece kadınların aşktan gözü kör olduğu için o zamanlar farkına varamiyolar
Genelde kadınlar, erkeği değiştirmeye çalışırken ters tepiyor. Sonra vay bu niye böyle oldu?
Bir şey olmadı. Adamın ayarlar bozuldu.
Evlilik niçin yapılır amaçları nedir idrak edilmediyse evlendikten sonra da böyle sorular sorunlar ortaya çıkıyor doğal olarak.
Artık benim heyyyttt uleeyyn diyorlar
Babasının evine geri ihtimali ço ço çokk az öküzümsü ruhuna geri bürünüyorlar
Ehü ehü ehü 🤣😁🤣🤣😁
Çünkü erkek evlilikten çok şey bekler. Ama evlendikten sonra normal bir şey olduğunu anlar. O nedenle monotonlasir. Fakat sevmiyor anlamına gelmez
her erkeğin romantikliği aynı eve girip çorabı helikoter yapana kadardır güzellerim :) ama şunu söyleyeyim aynı evi paylaşmadan kimse kimseyi tanıyamaz :)
sadece erkekler mi kadınlarda öyle :D
#iyiaksamlar
O zaman kaybetme ihtimali var. 🎈 evlendikten sonra o ihtimal ortadan kalkıyor.
Ben kendimi örnek göstermedim. Toplumun genelinde olan düşünceyi söyledim. Aşık bir insan yüzyıl geçse de delicesine sever.
Aynı şey kadınlar için de geçerli. Genelde artık benim oldu bir yere gidemez tapusu bende artık kafasındalar
Evlendikten sonra otoriteyi ellerine almak istiyorlar ondan biraz da
Herkes için geçerli olmamalı. İlişki tek düze olması, heyecan ve renk kalmaması nedeni ile olabilir. Çiftler bunu konuşarak çözebilirler.
Sanki kadınlar hala melek kalmaya devam ediyor 🤔😃
Cunku evlenmeden önce bekardirlar. Evlenince evli hayati yasadiklari icin degisirler
Olay aciklama😂😂
Nasil bir degisimden bahsettigine gore degisir bu. Sevgi acisindan mi ilgi alakadan mu bahsediyosun?
@88denizz88 napim oyle bir sormuş ki 😂😂
Ya bunun sebebi cok bariz değil mi? İlk başta yasadigin duygular daha farklidir , cicim aylari vs işte heyecanla yaparsin her yaptigini , bisiler yasamaya açsindir vs vs. Daha sonra o yasadigin butun duygular evlilikle beraber saf doğal bir sevgiye birakir. Dogal olarak iliskide monotonlaşmaya baslar. Dusunsene sevgiliyken bulusmak icin can attigin , 1 saat fazla gorusebilmek icin ne fedakarliklar yaptigin sevdigin kadinla , evlendikten sonra her gun beraber uyuyosun. Her an yaninda herseyi istedigin gibi yasiyosun. Ee ilk zamanlarda ki gibi olmasini beklemek biraz utopik olur degil mi? haa boyle olmasi daha az sevdigi anlamina mi gelir? asla..
Yanliş dusunuyosun. Ayni degeri degil daha fazla deger veriyor aslinda , sadece bunu eskisi kadar belli etmiyor o kadar. Erkek sahip oldugu kadina , cinsellik yasadigi , hele cocugunun annesi olan bir kadina daha cok deger verir. Yaradilis geregi bunu , siz kadinlar kadar belli etmez ya da edemez diyelim hepsi bu.. hatta cok degisik bir ornek veriyim saba bir tane arkadasim vardi karisini surekli aldatiyodu falan. Olum dedim sen malmisin karisini sevmiyosan boşan niye aldatip duruyosun salak salak. Dedi ki olur mu lan oyle sey cocuklarimin annesi karin o benim nasil sevmem. Niye aldatiyosun olum o zaman dedim? Bunlar oylesine takildiiklarim can sikintisi hepsi boş (Yani uçkurundan bahsediyor) gelip geçici karim bitanedir benim , dedi.. yani erkeklerin kafa yapisi farklidir. Severken aldatir , aldatirken bile sevebilirler. Garip ama gercek.. Bu kadar emin olma o yuzden.
Sıkılır, bunalırlar. Aynı şey kadınlar içinde geçerli.
Ruhsal açıdan hem kadın hem erkek değişme eğilimi gösterebilir...
Tek taraflı değil maalesef iki tarafta da olabiliyor bu durum ne yazık ki
Kendilerini avcı olarak görüyorlar güya😄
Kadinlar hic degismiyormu saniyorsun sen
Sevgiliyken bakimli titiz guzel kiz gidiyor , evde içlikle dolaşan bacanağa dönusuyorlar
Çünkü imzayı atınca kendimizi kapana kısılmış gibi hissettiriyorsunuz kadınlar.
ilk yazdığın paragraftaki şeyleri yapmaya zorlamanızdan dolayı bıkıyor olabilirler :D
Ne olsa evde duruyor gibi bir düşünce oluyor sanırım
Off sizin yuzunuzden soguyomm erkeklerden ve evlilikten genelleme yapmayin 😡😡😡
Neden soyleyip insan biseye ulasinca degeri olmaz nankorluk yapar
Hayır yanlış düşünüyorsunuz
Gayet dogruyum cabul elde ettigi icin hevesi geciyor kaybettikten sonra pisman oluyolar gecmis olsum
Sanki evlenip boşanmış gibi konuşuyorsunuz hanımefendi
Ilgisi yok hic evlemedim yasadigim. tecrubeler sagolsun
Ben de evlenmekten çekinen bir insanım Sorumluluk alamıyorum
Bnde evlenmek istemiyorum zaten
Siz neden istemiyorsunuz
Bir bir suru olay oldu olumsuzluklar aman bosver
Merak ettim bak şimdi bir özelden yazsana
Aman bosver
Bir şey olmaz hadi yaz
Niye mrk ediyosun
Çünkü ben de evlenmekten çekinen bir insanım o yüzden
Çünkü sıkılırlar çünkü artık muhtaclıkları da yoktur
Rahat bırakmıyorsunuz ki kiminle çiksak başlıyorsunuz evlilik planlarına
Ne demişim ben o kiza 2 aylık derken?
E kalsik evlilik işte 30 undan önce evlenenin olacaği bu ya da buna benzer seylerdir genelde
Bu tamamen erkeğin yaşadığı çevreye bağlı. Nasıl olsa evin reisi erkekler, onlar istediğini yapar vb. şeyler sıkça karşılaştığımız duyumlar. Bunlar da erkeklerin değişmesine bir sebep
Sanki kizlar degismiyor. Hep tek tarafli bakmakta israrcisiniz. Ne kadar cahilsiniz
Değişen tarafın sadece erkekler olduğunu düşünmüyorum.
Aslında değişmiyolar. Evlilik öncesi tavırları abartili sadece. Evlilik sonrasi aslina rücu ediyolar işte
Evlendikten sonra her iki tarafında değiştiği düşüncesindeyim.. Artık benim zihniyetinden kaynaklanıyor olsa gerek..
Erkeklerin ne yaptığı belli değil zaten evlendikten sonrada değişmeleri gayet normal
Istedigini elde ettiği için olabilir. Bu bayanlarda da oluyor.
Alan almış satan satmış gözüyle bakıyorlar. Makyaj yapsak bile. zaten evlenmişsin ne makyajı bu saatten Sonra diyip küçük görüyorlar
Fazla sıkıyosunuz adamı sonra niye değişiyor aslında değişmiyor onun kişiliği o aslında ✌✅
Bence bu değişmek değil. d
Evlenmeden önce kızı elde etmek için değişiyordu yani sevgili zamanında değişmişti evlendikten sonra değil evlendikten sonra eski haline dönüyor bir nevi
Sanirim kadin bakimini ve yumuşakliğini azalttiğindan dolayi erkekler boyle yapiyor
Doyuma ulaşınca yeni avlar için dinlenme dönemine gireriz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar