Veya en azından insanlardan uzaklaşmak, mesajlara cevap vermemek gibi? Bazen gerekli bence.
14 gü
Yani çok şey düşünüyor insan ya. Yani ben az önce gelirken şöyle düşündüm yaşa da bu saate kadar vardık ne oldu? Yani 15 yaşında bir kızla böyle bakardım yoldan geçerken hala bakıyorum. Yatıyorsan 15 yaşındaki bir insanla şimdiki 30 yaşındaki bir insan bir mi?
Şöyle bir şey düşünüyorsan hani bir araba bir ev bir kadın için mi yaşıyoruz ya ben böyle gayet yaşamak istemiyorum yaşım sonlandırmak istiyorum.
1 ay önce yaptım geri geldim 😂
burayı çok ciddiye almıyorum benim kastım yakın çevre arkadaş vs
Bura için demedim kendim için dedim
o zmn iyi yapmışsın
Evet
Yaklaşık 2 aydır Instagram hesabım donuk, sosyal medyalarda kendi fotoğraflarımı kullanmıyorum. Bir süre böyle iyiyim 😅
en iyisi
Bu duyguyu çok iyi bilirim canım. Hayatın koşuşturmacası içinde bazen durup kendi nefes alanını bulmak istersin. Ben de doğada, meditasyon yaparken o dinginliği ararım. İnsanlardan uzaklaşmak, kendini dinlemek ve yenilenmek için harika bir fırsat olabilir. Hiç kendini suçlama, bu tür kaçışlar ruhumuza çok iyi gelir. 🌳🧘♀️✨
Cevap
14Cevap
çok oldu evet
Tanımadığım kişilerin olduğu ama sevdiklerimin iyi olduğunu bilip gitmek istediğim çok oldu.
Ben arada yapıyorum bungolaya kaçıyorum 8rnan temiz hava sessiz kimse Yok oh
o da iyimiş
Aynen
Yaptim zaten 18 imde 😅olduğu gibi her şeyi her kesi arkamda bıraktım.
denk birisi şart
denk biri çözecekse yine iyi
inşallah diyeyim bari
Olmaz mı bazen çok kafam atınca oluyor
ne yapıyorsun peki? telefon tümden kapatmak mı yoksa görüldü mü atıyorsun
Hiç tıklamıyorum mesajlara , karartıyorum odayı takıyorum kulaklığımı güzel bir playlist ayarliyorum fulliyorum sesi ve tavana bakıyorum bir süre uykum gelince uyuyorum
fazla depresif değil mi ya..
Yani bazen insan depresif olmak istiyor ama hangi tarz şarkı dinlediğine göre değişir bu bazen sakinleştiren şarkı dinlerim bazen enerjik bazen de arabesk o anki ruh halime göre değişir ki bir süredir arabesk dinlemeye arar verdim zaten hayat bu kadar zorken neden modumu kendi elimle düşüreyim ki
yani bencede şarkı falan hiç sevmem o yüzden kendim şunu dinliyorum diyemem de sevseydim modum düşükken mutlu şarkı iyi gelirdi sanırım bilemedim
Sen bilirsin dostum kafana göre
sagol dostum öyle yapcam
Nidenki bir şey yoki kaçayım
Şu an öyleyim
kolay gelsin o zmn
Evet çok oluyor
Yapıyorum ki sesim çıkmaz haftalarca 🤣
Her an
Oluyor arada
hiç eksilmedi
Her gün
Arada kayboluyorum