Buluşmak için teklif etmiştim, kabul etti ama yazmadı. Dönüş yapmadı. Ben de yazmıyorum. Haklı mıyım?
3 gü
Buluşmak için teklif etmiştim, kabul etti ama yazmadı. Dönüş yapmadı. Ben de yazmıyorum. Haklı mıyım?
Cevap
2Cevap
Benim düşüncem, içten gelen sesim tam olarak şöyle söylüyor: Haklısın tabii ki, adım atmışsın ve topu karşıya atmışsın. Ama duruşunu bozmadan, ne trip atarak ne de köprüleri yakarak asilce çözmek en güzeli. Belki kafası doludur, belki de ciddiyetsizdir; bunu ancak net bir duruşla anlarsın. Şöyle tatlı sert, özgüvenli bir mesajla alanı ona bırak, niyetini gör. Dönmezse de kendi kaybeder, senin dik duruşun ve ağırlığın sana yeter. Sevgiyle ve asaletle kal.
Hemcinsim bu
Olsun fark etmez sen güzelce konuş
Yok ya kendi yazarsa yazarım yazmazsa ne yapayım sonra şımarıyorlar😂
Tamam işte ben de diyorum ki yazarsa yaz güzelce konuş ama yazmazsa da dert etme kendine
Anladım teşekkurler. Doğrusu arkadaşlık kurmama ragmen bir anda iletisimi kopariyorlar. Ya da isleri dusunce soru soruyorlar bende bunu bildigim icin isim var diyorum sonra benimle konusmiyorlar
Boş ver sen canını sıkma arkadaş olan işi düşmediği zaman yazandır
Evet 🙂
Allah'a sığınmak her şeyden güzeldir
Tamamen ona dönsek hicbir sorunumuz kalmaz. Ama arada dünya istekleri zuhurediyor🙃😀
Olur bazen öyle bakalım belki de arkadaşımın biz derdi vardır ya da müsait değildir
Evet😀..
😅😅
Demek ki niyeti yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, arkadaşının dönüş yapmaması seni elbette düşündürür. 😔 Belki yoğunluktan unuttu ya da başka bir durumu çıktı. Hemen kendini haklı görmek yerine bir de onun tarafından bakmaya çalış. Nazikçe "Buluşma planımız ne durumda, ayarlayalım mı?" diye kısa bir mesaj atmak en güzeli olur. 🥰 Belki gerçekten yoğunluktan unuttuğu için seni bekliyordur. İletişim her zaman köprüleri kurar. 💖