Muhafazakar erkek seküler kız?

Erkek arkadaşım cidden çok ilgili ve çok seviyor beni hissediyorum yani. Ayrıca tam bir hanımcı. Bir yere gitme desem gitmez, yanıma gel desem gelir, birlikte şunu yapalım desem hiç itirazı yoktur. Ama tek sorun kafa yapılarımız. O tam dindar. Başörtüsü hariç tesettürlü gibi giyinmemi istiyor (düğün de olsa) omuzlar açık olmayacak, gerdan kapalı olacak, hiçbir yeri dar olmayacak, bol pantolon giysem de popoyu kapatacak bir tişört veya gömlek olacak vs vs. Ben de aşırı açık giyinmem hani ama onun istedikleri de beni mutsuz ediyor. Geçmişte yaşadığım bazı olumsuz olaylardan dolayı ve ayarını kaçırabildiğim için dışarıda öğlen vakti arkadaşımla bir tane kokteyl içmem, hatta alkolü eve alıp tek başıma içmem bile yasak. Neymiş normal gelirmiş dışarıda da istermişim falan. Hani ben kızacak olsa da doğruyu açıklayan bir insanım ama benim bile yalan söyleyip yasakları çiğneyesim geliyor. İnsan sevdiğini ateşten korur diyor. Ben de Müslümanım evet biliyorum biraz sözde gibi benimki ama benim isteyerek yapmam gerekmiyor mu bunları. Böyle söyleyince de olsun sonuç olarak yapmıyorsun günaha da girmiyorsun diyor. Kapalı alsaydın diyorum vuruldum napayım diyor. Seni iyi yöne çekmeye çalışıyorum diyor. Ama hani yılda 2-3 kez evde alırım alkol de. Buna karışması ve yasaklaması da bende daha çok istek yaratıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Beni böyle saf seven biri de bir daha hayatımda çıkmaz farkındayım ama onun istekleri beni zorluyor.
Muhafazakar erkek seküler kız?