12 gü

Annem son dakika planlarıma bozulup trip atıyor, ben mi haksızım annem niye böyle davranıyor?

Evliyim eşim iş seyahatine gitmişti bu yüzden arkadaşımla plan kurduk cuma günü arkadaşım bizde kalacaktı kız gecesi yapacaktık cumartesi günü de yeni ev tuttu onu temizleyelim dedi ben de tamam dedim sonra cuma günü annem beni aradı arkadaşımın bizim evde kalacağını bilmiyordu dedi ki yarın size geleceğim yani cumartesi gününden bahsediyor ben de dedim ki annecim gel ama arkadaşım bizde kalacak cumartesi günü evde olmam temizlik yapacağız dedim sonra neyse tamam dedi telefonu kapattık sonra ben arkadaşımı aradım temizliği cumartesi yapacağımız kesin mi diye o da iptal oldu dedi ben de anneme mesaj attım anne temizlik iptal olmuş gel hem gezmeye falan gideriz dedim o da vazgeçtim gelmekten dedi niye dedim işte öyle falan dedi arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor görüldü atıyor benim de ağrıma gidiyor ben nerede hata yaptım sonuçta o bana son dk söylüyor benim de planım olabilir illaki bunu anlayışla karşılaması gerek sizin düşünceniz neler?

Annem son dakika planlarıma bozulup trip atıyor, ben mi haksızım annem niye böyle davranıyor?