Kendime bakım yapıyorum herseyime burun sokuyor ne gerek var diyor duş almama bile karışıyor canım misin niye sürekli yapıyorsun diyor ne yapayim orman gibimi olayım beni de kendine benzetmeye çalışıyor ya bıktım artık sürekli bi baskı bunaldım
Sınava çalış, şehir dışında üniversite kazan, sonra da şehir dışında işe gir ve kurtul. Başka çare yok.
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Üniversite göndermezler ortam kötü diye, ki bende kendime güvenmiyorum bin bir çeşit insan var kötü niyetli basima ne geleceği belli olmaz korkuyorum biraz
Hiç bir şey gelmez başına ben 10 senedir ayrıyım. Okul, ev, arada arkadaşlarla gezmeye/takılmaya falan çıkarsın. Okul arkadaşlarının çoğu da senin gibi olacak sonuçta. Bir de işe girip kendi paranı kazanmaya başladın mı tadından yenmez. Aileni de iyi bir gelecek için bunun şart olduğuna ikna edebilirsin bence.
Hayatını etkileyecek bir anksiyeteyse psikoloğa veya psikiyatriste gidebilirsn her şeyin çözümü var. Ailenle de her gün telefonla görüşürsün, ayda bir yanlarına gidersin.
Onlardan uzak olunca da yabancılaşıyorum garip oluyorum ben beceremem bu işleri… üniversite düşünmüyorum zaten de birikim yapıp kendime yatırım yapmak istiyorum lakin her yerde ayak bagilar gogusleirm küçük göğüs estetiği falan istiyorum özgüvenimi yerle bir ediyor or0sbu mu olcan diyolar cildiricam ya
Bu planlarından onlara bahsetme, paranı kendine sakla (gerekirse kazandığın miktarı söyleme) diğer konuyu da çözmeye çalış, sonuçta bir gün öyle ya da böyle ayrılacaksınız.
Her şeyin bir çözümü vardır. Benim çok yakın bir arkadaşım kazada ailesini kaybetti. Her şeyi kendi başına halletti ve şu an mesleği elinde, mutlu bir hayat sürüyor. Ne zaman umutsuzluğa kapılsam onu düşünerek devam ediyorum yaşamaya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne güzel işte bakımına özen gosteriyorsun bunun neresi yanlış ki
Bilmiyorum göze batıyorum niye bu kadar bakım yapıyorsun diyor çok bunaldım ya
Aman boş ver hiç takma
Sınava çalış, şehir dışında üniversite kazan, sonra da şehir dışında işe gir ve kurtul. Başka çare yok.
Üniversite göndermezler ortam kötü diye, ki bende kendime güvenmiyorum bin bir çeşit insan var kötü niyetli basima ne geleceği belli olmaz korkuyorum biraz
Hiç bir şey gelmez başına ben 10 senedir ayrıyım. Okul, ev, arada arkadaşlarla gezmeye/takılmaya falan çıkarsın. Okul arkadaşlarının çoğu da senin gibi olacak sonuçta. Bir de işe girip kendi paranı kazanmaya başladın mı tadından yenmez.
Aileni de iyi bir gelecek için bunun şart olduğuna ikna edebilirsin bence.
Onlarsizda bir şey yapamam oyle alıştırdılar korkuyorum anksiyetem falan da var nabicam hiç bilmiyorim bunlarla zor ya of
Hayatını etkileyecek bir anksiyeteyse psikoloğa veya psikiyatriste gidebilirsn her şeyin çözümü var. Ailenle de her gün telefonla görüşürsün, ayda bir yanlarına gidersin.
Onlardan uzak olunca da yabancılaşıyorum garip oluyorum ben beceremem bu işleri… üniversite düşünmüyorum zaten de birikim yapıp kendime yatırım yapmak istiyorum lakin her yerde ayak bagilar gogusleirm küçük göğüs estetiği falan istiyorum özgüvenimi yerle bir ediyor or0sbu mu olcan diyolar cildiricam ya
Bu planlarından onlara bahsetme, paranı kendine sakla (gerekirse kazandığın miktarı söyleme) diğer konuyu da çözmeye çalış, sonuçta bir gün öyle ya da böyle ayrılacaksınız.
Keske dediğin gibi olsa millet yaşıyor hayatını en güzel yaşlarımın tadını çıkaramıyorum koyuyor bana ya Buda benim imtihanim 🤦🏻♀️
Her şeyin bir çözümü vardır. Benim çok yakın bir arkadaşım kazada ailesini kaybetti. Her şeyi kendi başına halletti ve şu an mesleği elinde, mutlu bir hayat sürüyor. Ne zaman umutsuzluğa kapılsam onu düşünerek devam ediyorum yaşamaya.
Başı sağolsun nasıl durduysa ayaklarının üstünde vsllaha her insan yapamaz bunu ben olsam yapamazdim
Duymamazlıktan gel