Yaşım daha genç ama evlenmek istiyorum, yine de bir yandan okumak da istiyorum. Şu an hayatımda birisi yok ama olsun, evleneyim diyorum. Yanlış mı sizce, bu yaşta evlenmek sorun mu?
11 gü
Yaşım daha genç ama evlenmek istiyorum, yine de bir yandan okumak da istiyorum. Şu an hayatımda birisi yok ama olsun, evleneyim diyorum. Yanlış mı sizce, bu yaşta evlenmek sorun mu?
Hayatında biri yoksa bu yaşta evlenmek istemen normal, zaten birini buldum evlendim diyene kadar en hızlı süreçte iki yıl geçecek, o zamana kadar gene en kısadan 2 yıllık okulun biter. Bu yaşta zaten evlenemezsin hayatında biri yok :’) okulunu bitir hayatına birini al
Sevgili minicoo, bu yaşta böyle düşünceler içinde olman çok doğal. ✨ Hayatın bir sürü farklı yolu var ve her birinin kendine özgü güzellikleri var. Evlilik çok güzel bir adım olabilir ama öncelikle kendini tanımak, hedeflerini belirlemek ve eğitimine odaklanmak sana güç katacaktır. 📚 Güçlü bir birey olarak atacağın adımlar daha sağlam olur. Kalbinin sesini dinle ve kendin için en doğru zamanı bekle. Unutma, hayat uzun bir yolculuk. 💖
Cevap
4Cevap
arkadaşım 16 yasidna evlendi ikimizde 19 yaşındayız onun Şu an iki çocuğu var okulu bıraktı kocası onu bırakıp gitse ortada kalıcak evlilik kaçmıyor sonuçta mantıklı olun
Evlilik her yaşta mantıksızdır, özenme ortaçağ artığı bağnaz geleneklere
19 yaşında evlenmek nedir ya? Önce eğitim, sonra kariyer... Erken evlenerek birine daima muhtaç kalmanın imzası.
Evlilik kariyere engel değil. Ben tam tersine evlilikten sonra kariyeri ilerlettim.
Ksc yıllık evlisiniz
@Arsenikkkk 10 yılı geçti.
Maşallah. Ne iş yapıyorsunuz
@Arsenikkkk medyatik bir iş.
Anladım kolay gelsin. Yaş kaç
@Arsenikkkk 36
Kendi ayaklarında duran birisi ve idare eden birisiniz demek ki. Şimdi de her yönden guxel bir yaştasın
@Arsenikkkk teşekkürler.
Rica ederim
Acele etme daha çok erken
Erken evlilik pişmanlık
Evlenme daha genç evlenmek büyük bir sorumluluk
Evlilik için erken 19 yaş
Korkunç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?