Ben çok sıcak bakıyorum da etraftan gelen eleştirilere tahammülüm yok 😬
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl25 ine geldiğinde 40 ına gelmiş bir kadın kadar yıpranmış ve bıkmış olacaksın. Hayattan nefret ediceksin biliyorsun değil mi? 30 unda 2 çocuğunla uğraşıp nefes alamazken yaşıtların fıldır fıldır geziyo ben oturuyorum diye iç çekip küfür edeceksin hayata.
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Evlenirsen ve 30a gelmeden 2 çocuk sahibi olursan, lütfen 30 una geldiğinde bu soruyu güncelle ve herkesin öyle olmayacağını bize ispat et 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik olgunluğuna gerçekten hazır olduğundan eminsen senin kararın elbet. Ama erken evliliğin bedelleri de var. Birkaç yıl sonra eğer vaktinde doğru zaman ve kişiyi hayatına almamışsan pişmanlıklar başlayacak bu sefer boşanmak için çırpınışlar boşanamayınca bir türlü ekonomik özgürlük aile karışması vs durumlarından ilgi dışarıya olmaya başlayacak. Riskli bir yaş ama herkes için durum böyle olacak diye bir kaide yok belki senin icin en doğru zaman ve en doğru kişi olacak bilinmez ama çok dikkatli düşünmeni öneririm yazık etme kendine değerlisin🍀🤍
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim şekercim🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılKadınlar kendi ayakları üstünde durmadan evlenmemeli bence. Üstelik insanın düşünceleri devamlı değişiyor mesela 19 yaşındayken evlenmek istediğim kişiye şu an selam bile vermem😂 araştırmalar da zaten 24-25 yaş sonrasında yapılan evliliklerin daha sağlıklı olduğunu gösteriyor, ha tabi herkesin kendi tercihi
00 Yorumla
+1 yılDaha ağzın süt kokuyor kanka. Eline mesleğini al bi baltaya sap ol önce. Varoş gibi 19 unda evlenmek nedir. Aşırı köylü kafası. Bari 20 li yaşlarını bekle. (Biliyorum üslubum kırıcı olabilir ama kızma doğruya yönlendirmeye çalışıyorum seni)🤍
04 Yorumla- +1 yıl
Sevildim de neyse. Umarım bir hata yapmazsın. 🤍
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılMantıklı değil hayır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasın kendini bilen sorumluluk alabilcek biriyse hem erken evlılıgin cok avantajları olabiliyo dezavantajlarıda vardır muhakkak ama avantajları büyük zinaya harama bulasma riskinazalıyo cocuk yetistirirken illaki cocugun pesinde kosucaksın o enerji oluyo enerjin düstügünde zaten cocuk büyümüs oluyo yetiskinigindede cocuklar yetiskin olunca eşinde kafa dengiyse güzel evlılıgınızın tadını cıkarır sırt sırta verip calısır madid olarak gücünüze güc katabılırsınız siz gencken anne babada genc oluyo ama yasını alırsan özellıkle 30 yaslara gelınce hastalıklar baslar aile büyüklerin yaşlanır bakmakla yükümlü olursun cocukların büyüme telası yorar enerjini bitirir tüketir calısmak icin cok bi zamanın kalmaz genc iyidir
11 Yorumla
+1 yılDeğil.. kadının gücü olmalı, kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Aldatma oranları o kadar çok artmış ki. Yarın bir gün aldatılsan çocuğun da olsa ortada kalacaksın. Yakın çevremde gördüm bunu. İyi ki okumuşum diyor. Belki bir gücün olsun çıkar karşına biri. Acele etme
20 YorumlaÖnce kendini garantiye almalısın, çevrendeki eleştiriler kadınların bu dünya içerisinde halden hale sokulduğunu göz önüne alarak seni uyarıyorlar. Sen güzel ihtimale odaklanıyorsun ancak fiillerin kötü ihtimallere göre tedbirli olmak zorunda. Bir belgen ya da lisansın, bir mesleğin ve kimseni bilmediği bir miktarını kenara koymak zorundasın. Burası dünya, seni o nedenle uyarıyorlar ki ben de bir insan olarak böyle uyarmalıyım.
10 YorumlaCocuk oyuncagi zannediyorsun ondan sicak bakıyorsun kac kere yemek yaptin kac kere camasir utu bulasik yikadin yasa kac kere sorumluluk sahibi oldun
227 Yorumla- +1 yıl
Nasıl 10 yaş 30 yaşında mı karşı taraf?
Olgun biri nasıl yanlış yapmaz nasıl bu kadar çok güvenebiliyorsunuz karşı tarafa üstelik bu devirde insanın yakını bile yanlış yaparken.. - +1 yıl
Benim tüm arkadaşlarım 18 19 da evlendi hiç biri de bilmiyordu bir hiçte rezil olmadılar kaynana bile yardım etti üstüne doğum yaptılar valla çokta iyi yani kimse ütü yemek dert etmedi
- +1 yıl
@tugce082000 dimi ya millet neler neler demiş
- +1 yıl
Onlar kendi gördüğü şekilde konuşuyor burada mesela öyle değil gezip tozuyorlar kocaları ile hep ama tabi herkes kendince haklı ama eminsen evlen yaparım dersen tamam yaşayacak olan sensin gör kendin küçük küçük diyip duruyorlar kime göre küçük şimdi ben olsam ben yapamam biliyorum kendimi boş ver milleti kendine bak herkesin zamanı kendine
- +1 yıl
@tugce082000 teşekkürler ben de öyle düşünüyorum
- +1 yıl
İleride inşallah pişman olmazsın. Ben burada destan yazsam şu an karşı tarafa ilgi duyduğun için anlamayacaksın..
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaş olarak erken ama önemli olan gönlüne göre birini bulmaktır. Ayrıca eleştirilere kulak vermek gerekiyor. Ben hayatım boyunca ne istediysem ya gerçekleşmedi ya da gerçekleştiği için hayrını görmedim.
21 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta karar sizin. Ben düşüncelerimi aktardım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya değil, ne deneyim var ne olgunluk var... evlilik iki öpüşüp sevişmekle bitmiyor, evlilik çocuk oyuncağı değil, evlilik yapmak için 30lu yaşlar ideal yaş
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKim en iyisini bulup evlenip çocuk sahibi olmak istemez ama doğru insanı bulmak kolay değil ki belki 40ta 50de bulacaksın, sırf evlenmek için evlenilmez ki, hem daha yaşın küçük
Cevap sahibi+1 yılEh napalm kader işte, parmağı uzun olan değil kısmeti olan bal yalar demiş atalarımız
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kızmayın ama doğru uzmana göre yanlış beyinleri gelişmiyor herşeyi aşk sanıyorlar öyle bir şey yok karar çıkmalı 25 yaşından küçükler evlenmemeli
10 Yorumla Senin kararın ama bence kendine büyük yanlış yapmış olursun eğer içinde ukte kalan şeyler varsa önce onları yap güzel bir meslek arkadaş çevresi vs evlendikten birkaç yıl sonra pişman olacaksan bu yola girme derim aşk gözünü kör edebilir ama her şey aşkla halledilmiyor maalesef insanlar ve düşünceler değişebilir eğer çok az da olsa içinde evlilik hakkında sorgulamaya girdiysen zaten bunu istemiyorsundur.
10 Yorumla
+1 yılKendini evliliğe hazır hissediyorsan kimin ne dediğinin bi önemi yok sonuçta evlensen de evlenmesen de insanlar her türlü iyi veya kötü konuşacak bişey buluyor
10 Yorumla
+1 yılKardeşim lütfen yapma. Gerçekten ileride çok pişman olursun. Senin yaşlarındayken ben de toz pembe görüyordum bu evlilik mevzularını ama öyle değil. En azından 23-24 ünü bekle derim
11 Yorumla
+1 yılNe xaman istersen uygun görürsen o yaş senin için makuldür başkalarının ne düşündüğü pek de önemli değil
21 Yorumla
+1 yılNeredeyse çocuk yaş.. O yaşta evlenmek hiç bir insan için mantıklı değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsan evlen reşit olduğun sürece ve hazırsan evlen kime ne yani
10 Yorumla Kendini hazır hissediyorsan evlen 19 çok erken sayılmaz kadına göre
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için de kadın için de 25 yaş öncesi evlilikler erkendir.
10 Yorumla Olgunluk varsa olabilir hayattan beklentim kalmadıysa ne diyim evlen
10 Yorumla
+1 yılÇok erken daha.
En azından 24'e kadar beklenmeli.10 YorumlaBiraz daha beklemenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSen çıldırmışsın büyük bir ihtimal oyuncak sanıyorsun
11 Yorumla
+1 yılBence evlenebilirsin bazı şeyleri evli değilken yaşamaktansa evlenmek mantıklı. Böyle iğrençleşen bir çağda karşındakine sadık kalmayı tercih etmek en doğrusu
20 Yorumla
+1 yılSigismek herkesin hakkı ama
Bir ilişkiyi yürütecek olgunlukta misin
Asıl soru bu01 YorumlaEvlen nasıl olsa 3 yıl içinde birbirinize tahammül edemeyecek ayrılacaksiniz.
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyaklarının üstünde duran bir birey olmadan maalesef yaşayamadıklarına ileride iç çekebilirsin
10 YorumlaHiç değildir, bir insan cinsiyet farketmeksizin önce okuyup meslek sahibi olmalı okumamışsa da bir meslek sahibi olmalı ve evliliği öyle düşünmeli.
10 Yorumla
+1 yılEvlen geç sonradan zor olur bende bekar kaldım 😂
127 Yorumla- +1 yıl
Evlen kızım küflenirsin diyen teyzenin mi etkisi var biraz 😂
- +1 yıl
Evlen kendine göre ailene göre birini bul inşallah mutlu olursun
- +1 yıl
Sen açıl sonra da senden bekleyeceğime ben söyledim gel buraya evleneceğiz de 😉 hayat cesurları sever
- +1 yıl
Çok beklersin 😂
- +1 yıl
Kolay gelsin sana 😂
- +1 yıl
Ahahahaha ben mi pis 😂😂😂
- +1 yıl
Olsun sen at bir adım ne olacak
- +1 yıl
Sonuç (evde kaldı ) ahahahahah çok gülerim var yaaaa
- +1 yıl
Valla sorma 😂 bişeyden feragat etmem lazımdı hayatımda evlilikten ettim 12 yıl dağda olunca kimseyi arkamda bekletmek istemedim 😉
- +1 yıl
Sıkılmaya fırsatın olmuyor😂 ne yazıkkı tek derdimiz canımızın sıkılması olsun
- +1 yıl
Neyini yapamayacaksın 😂
- +1 yıl
Böcek olur da dert edilmez 😂 nasip herkesin hayatı sen evlen ama çok prenses birisin umarım çok mutlu huzurlu olursun
- +1 yıl
Tövbe de 😂 iyiyim bn böyle 😂
İlk olarak meslek sahibi olmalarını tavsiye ederim sonrada olabilir
20 YorumlaYoo sen istiyosan sevdiğinde varsa tamam tabi aileyide okeylersen daha ne olsun yabancılatı boş ver
10 Yorumlaetrafındakilermi evlenecek sen evlenicen yapıştır :)
10 YorumlaBence ekonomik özgürlüğü kazanmadan mantıklı değil
20 Yorumla
+1 yılAbi saçmalamayın ya 19 yaş nedir daha çocuk ve eğlence yaşı 25-27 en iyi yaş evlilik için
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlığın için evlenmek istiyorsan evlen tabi
16 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin ne diyor bu konuda
- +1 yıl
Durumu iyimi
Yaşlar kaç - +1 yıl
Ne zamandır görüşüyor sunuz
+1 yılBirkaç yıl daha bekle
10 YorumlaKadın 30 dan önce evlenmemeli
10 YorumlaSorumluluk almaya hazır hissediyormusun kendini
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette.
Son karar sizin.
Mutluluklar.10 Yorumla
+1 yılKulağını tıka mutluysan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılErken yaşta evlenme.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. 19 yaş biraz erken bence zamana göre 🖒
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine yazık edersin abisi
11 Yorumla
+1 yıl19 yaşında kadın kı?
15 Yorumla- +1 yıl
Evlen arkandayım
- +1 yıl
Valla
Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Aday var mi
13 YorumlaAşırı erken ya
15 Yorumla20 yazıyor
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatının yanlışını yaparsın
03 Yorumla- +1 yıl
Evlende gör diyorum o zaman
+1 yılEvlen geç edeplice yaşa
014 Yorumla- +1 yıl
evlilik insanı korur bazı günahlardan
- +1 yıl
Zinadan korur en önemlisi
- +1 yıl
Öyle deme
- +1 yıl
Evlenemeyenler dayanamiyo gayri-meşru yollara basvuruyo
- +1 yıl
Şu an evlenmek zor maddi olarak
- +1 yıl
Sana da sen evli misin
- +1 yıl
Ama fikrin doğru korunmasını bilen her türlü korunur. Ama kaza olabilir. Cinsellik girince işe akil gidiyo
+1 yılÇok erken bir yaş
20 Yorumla
+1 yılYani neden olmasın reşitsin
10 YorumlaHayat şartlarına bağlı
10 Yorumla
+1 yılönemli olan buna hazlr olmağın
10 Yorumla
+1 yılDeğil oku
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. değil
10 Yorumla
+1 yılÇok erken
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mantikli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılDegil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil bence
10 Yorumla Kesinlikle mantıklı değil daha çok gençsin
10 YorumlaBence biraz erken
10 Yorumla
+1 yılÇok aşık olmak gerek
10 Yorumla
+1 yılEvlen
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı