Erkek için 21-22-23 mantıklı mı erken evlilik uğur getirir daha iyi diyor herkes
3 ay
Cevap
10Cevap
Bence çok erken acele etmeye gerek yok
Evet gençken evlenmek daha anlamlı bence. Hem erkenden yuva kuruyorsun hem de genç yaşında, her şeyi yapabileceğin zamanda eşinlesin. Çok güzel
Evlilik doğru kişi geldiğinde şartlar uygunsa yaşın önemi yok mantıklı yani
Erken diyenlerinde 30/35 yaşa geç diyenlerden gram farkı yok. Evlilik yaş ile yapılmaz doğru kişi olduğu zaman yapılır. Daha çok aydinlamamiz gerek ülkece ya şu basit konuda bile ezbere kalıp konuşuyorlar
Eğer sevdiğin insanla olursan evlilikten pişman olmazsın güzelleşir hersey. Eskiden dedelerimiz 15 yaşında evlenirdi hiçbiri de boşanmadı şimdi 30da evlenip 35te boşanıyor erkekler
21 yaş gayet iyi sınıf arkadaşım 19 yaşında evlenmişti hala evliler çocukları oldu
Evet sen 42 yaşındayken o 21 oluyor hem halinden anlayıp ona ayak uydurursun babası gibi durursun 30 yaşında evlenen adamlar 20 yaşındaki çocuğun dedesi gibi duruyor genelde maddi olarakta yetemiyor yaşlanıyor
Hem erkekler erken yaşlanıyor yaş ilerledikçe çocuğa tahammülün kalmaz gençken çocukla vakit geçirmek istersin
Erken evlilik iyidir. İleride kimseyi çekmek istemezsin.
Hayır ya çok erken bence. Evlilik için bu kadar acele etmeye gerek yok
Evet hatta geç bile kalmışsın diyebilirim ahlaklı imanlı Allah’ı dini peygamberi bilen biri ol ve öyle biri ile evlen mutlu ol
Erkek için bence erken. Ben 21 yaşında evlendim eşim 28 idi.
26 iyi erkek için
Çok erken bence erkekler için ideal evlilik yaşı minumum 25 (zaten erkekler geç olgunlaşıyor bunu da hesaba katmak lazım)
Geç değil 25’te evlensen ve 26’da baba olsan 10 yaşında 36’sın ayrıca sırf çocuk içinde evlenmemek lazım yani
Kesinlikle önce seni seven sadık bir kadın bulacaksın sırf erken yaşta çocuğum olacak diye yanlış işlere bulaşma yani
Evin araban varsa ekonomin yerindeyse
Uzun sürmeyecek bi şeydir bana göre
Çok erken yaşta verilmiş bi karar çünkü ileride net pişman olunur
Daha hayatı yaşamadan bilemiyorum o da erken bence 30'da da çocuk olabilir
Ana baba parasıyla evlenirlerse mantıklı değildir.
Çok erken yahu o yaşta ev geçindirebilecek misin
Yine de çok genç emin ol. Sonrasında hayata bu kadar erken atıldığın için pişman olursun
Şu an 20 yaşında mısın? Muhtemelen öylesin. 40 yaş sana çok yaşlı geliyor belli ki. Ben de eskiden 30 yaş ne kadar büyük hatta yaşlı sayılır derdim. Simdi 26 yaşındayım, 30 yaş meğer hiç de büyük değilmiş diyorum. Emin ol 40 yaş da genç bir yaş. Yaşın biraz daha ilerlediğinde bunu daha iyi anlayacaksın. Ayrıca sırf çocuk için evlilik yapılmaz. Evlilik dediğin beraber yaşamak, beraber yaşlanmak, aynı evin içinde ömür geçirmek demektir. Evliliği çocuk odaklı görmen bile evliliğe henüz hazır olmadığını gösteriyor zaten
Ya kardeşim sen o zamanla şimdiyi nasıl bir tutabiliyorsun? O zamanlar evlilik yaşı daha erkendi ayrıca geçim de kolaydı. Şimdi insanlar 25'ten önce evlenmiyor gibi. Üniversite okusan bile 22 yaşından önce mezun olamıyorsun zaten. Ayrıca dediğim gibi sadece çocuk için evlilik ya-pıl-maz. Ondan sonra 2 yıl sonra boşanıp kafanı duvarlara vurursun niye erkenden evlendim diye
Kızmıyorum ablam evliliğe sadece çocuk gözüyle bakman yanlış diyorum sadece. Yoksa hayat senin hayatın ben ne yapabilirim ki
Çok erken
Bence çok küçük
Kendi 21 yaşıma bakıyorum üniversite okuyordum ehliyetim bile yoktu o yaşta kendine dahi yetemeyen birisinin evlenmesi eve bakması anne olması saçmaydı
Yinede 21 küçük geliyor. Hatta şu an bile hazır hissetmiyorum
Asla değil
Aşırı mantıksız
Erken bence
Hayır.
Hayır değil
erken mantıksız
Kız için de erkek için de çok genç bir yaş
boşanma olmazsa güzel bence
25 iyi
Evet ama bence geç evlenmek mantıklı
@Rhaast anlamadım ama sorun değil
Bence erken bir yaş
değil bence
Kesinlikle çok erken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu yaşlarda evlilikten çok “kendini tanıma” dönemi var senin için 🌿 21-22 erkek için kesin erken ya da kesin doğru diyemem, mesele yaş değil hazır oluş. Psikolojik, maddi, duygusal olarak gerçekten sorumluluk almaya hazırsan neden olmasın 💍 Ama sırf “uğur getirir” diye evlenilmez, evlilik şans oyunu değil. Sen şu an aşka mı aşıksın yoksa yuva kurmaya mı hazırsın, bunu net hissetmen önemli 💭✨