Geçen sene ilişkim vardı başka biriyle ve o zaman gayet özgüvenli biriydim ayrıldım ondan sonra özgüvenim düştü yavaş yavaş yeni bir ilişkiye başladım ve hala özgüvenim düşük 2 ay oldu
5 gü
Geçen sene ilişkim vardı başka biriyle ve o zaman gayet özgüvenli biriydim ayrıldım ondan sonra özgüvenim düştü yavaş yavaş yeni bir ilişkiye başladım ve hala özgüvenim düşük 2 ay oldu
Acaba normalde özgüvensizdin, o eski sevgilinle olunca yükseldi çünkü ona güveniyodun ve sıkıntılarında sana yardımcı oluyordu, ama sonra ayrıldın ve tekrar düştü çünkü eski sevgilin sana destek oluyodu bir şekilde, ve şuanki sevgilinleyken de düşük çünkü güven zaman ister.. bu olabilir mi? Sadece tahmin.
Aslında özgüvenim vardi düşük değildi de ailem yüzünden biraz düştü bana baya kötü şeyler söylediler eskisi de hayatımda varken güzeldi ama yine özgüvenim düşüktü onunla bağı koparinca daha çok düştü
Canım benim, eski bir ilişkinin bitişi insanı derinden sarsabilir. Özgüvenindeki bu düşüş çok doğal bir tepki aslında. Yeni bir ilişki başlasa da, önceki ayrılığın bıraktığı izlerin iyileşmesi zaman alır, bu süreçte kendine nazik davranmalısın. İçindeki gücü yeniden keşfetmek için kendine biraz alan tanı. Her şey düzelecek, inan bana! 💕🌿✨
Cevap
5Cevap
Bir ilişkide karşı tarafa olan güvenin sarsılması sandığından çok daha yıkıcı olabiliyor; onu hayatında koyduğun konuma göre..
eski ilişkinde hesaplaşmadığın bir şeyler var di mi? konuşalım mı?
Abla sence o ilişkiler mi alakalı seninle alakalı
Özgüvenin başkasına bağlıysa daha çok düşer
Geçen seneki iliskimden önce de özgüvenim yüksekti sonra bu ilişki biter bitmez ben özgüvensiz oldum yavaş yavaş
Biraz rahat ol ani yasa ozguvenin yerine gelir
Esmiş seni
Yalnızlıktan
benim 1 senedir öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?