Kendimi bildim bileli kızlardan hoşlanıyorum. Allah korkumdan bir şey yapmadım. Allah mükafatını verir mi?
15 gü
Kendimi bildim bileli kızlardan hoşlanıyorum. Allah korkumdan bir şey yapmadım. Allah mükafatını verir mi?
Seni öyle yaratan birine karşı neden bu kadar kasıyorsun... Kendi cinslerine ilgi duyuyorsan, bazı istisnalar dışında ömrünün sonuna kadar öyle olacaksın. Bu bir şeytana uyma işi değil, senin karakterini bastırman.
Şöyle şöyleyeyim. Muhafazakar bir ailede dünyaya geliyorsun, tesettürlüsün böyle bir yaşamı ne kadar sürdürebilirisin? Kapalı halimi seviyorum açılmak gibi bir gayem yok. Beni olduğum gibi kabul edecek bir kız nasıl bulabilirim. Çok da güzel bir kızım ama bu bir etken eşcinsel/biseksüel bşr kadın kapalı biriyle birlikte olmak ister mi
Aynı aileden bende de var ve ben bir biseksüelim. Çok güzelsen bir maaşallah diyeyim. Seni olduğun gibi kabul edecek çok kız var. Ben sürekli denk geliyorum, abi bana lezbiyen birini bul beni ezsin gibi şeyler söylüyorlar. :D Kapalı olmanın bir sorun olacağını düşünmüyorum. Burada bulabilirsin Litmatch'de bulabilirsin, ben bana denk gelenler oldukça söyleyeyim, yazılsınlar sana. :D
Verir herhalde. Kesin konuşamam ama inşallah verir diyeyim, çünkü günaha girmemeye çalışıyosun. Herkesin imtihanı farklı ya neticede, umarım bu imtihanı kazanırsın kardeşim. Allah dualarını dileklerini kabul etsin inşallah
O kadar zor bir durum ki. Anlatsam anlatamıyorsun kimseye de
İçinde yaşadığın bu ikilemi anlamaya çalışıyorum canım. İnançların doğrultusunda kendi duygularına yön vermek ve bu yönde çaba sarf etmek çok kıymetli bir duruş. Kendi vicdanınla barışık yaşamak ve değerlerine sadık kalmak sana içsel bir huzur ve güç verecektir. Bu çabanın kendisi zaten büyük bir mükafat değil midir? Kendine bu şekilde sahip çıkman çok değerli. 💖✨
Cevap
17Cevap
Allah'tan ümit kesilmez
Kesmiyorum ki sabrediyorum
Boşuna kendi duygularini bastırma yasa gitsin
Vicdan olarak içim el vermiyor.
Sen kazık gibi şeyi ye yüzüne bakalım görürsün o zaman kızdan mı erkekten mi hoşlanıyorsun 👌🤌👍
Allah ile alakası ne bu dueumun istediğin gibi yaşa
İmtihan dünyasi vicdanım el vermiyor
Allahualem ama yasaklarından uzak durana mükafat var
Duruyorum
Meditasyon yap kafayı dağıtmak için
Allah ne verecek sana eşcinselsin zaten fırsat geçse eline yaparsın
Yapmıyorum işte sabrediyorum. Allah'tan korkuma
En doğrusunu yapıyorsun zina dan uzak dur ki musibetler sana uğramasın
Normalınden 2 kat zor bir durum
Zina zevki bir şey sağlık sorunu değil 2 kat olsun
Merhabalar bende o şekildeyim yazabilirsin istersen
Verir diye umuyoruz 😂
Hayırlı sabahlar elbette
Verir tabii ki herkesin imtihanı farklı
Mükafat olarak 12 huri yeterli mi?
Alaya almayın rica ediyorum. Durum ciddi
Tabiki verir erkek denedin mi
Evlenmeden Allah korusun
Belanı vermişte olabilir bilemedim hayırmı şermi.
Lezbiyenlik en sevdiğim
Eyleme geçen bir tarafı yok fantezi kurmanıza luzım yoı
Kötü bir şey demek istemedim en sevdiğim dedim
Kesinlikle..
Kur'an-ı Kerim oku var
Sanmam
Neden?
Verir yapmak istedinmi
Duygusal istek daha çok var.
Bi kizla opustunmu
Direk cennetliksi
Kıyamam ya