Hiçbir şey için çaba harcamak istemiyorum, bütün gün evdeyim, video kaydırıyorum. 30 yaşındayım, ne işim, ne kocam, ne bir hayatım var. Ne yapmalıyım? İş düşüncesi bile beni çok korkutuyor.
14 gü
Öncelikle bilmeni isterim ki bütün gün evde kalıp video kaydırmak bir tembellik olmuyor beyninin o büyük gelecek kaygısı ve iş bulma korkusuyla baş edemediği için sığındığı güvenli bir alan bir nevi zihinsel anestezi oluyor. İş düşüncesinin seni korkutması da çok normal çünkü zihnin seni bir anda o yoğun stresli ve bilmediğin bir ortamın içine atıp boğulacağını senaryolaştırıyor. Ev senin için güvenli alan. Biraz daha eğlenceli hayat yaşamakta senin elinde.
Sanki hiçbir şey benim elimde değil gibi bugüne kadar ne istediysem hicbi şey olmadı
Canım benim, hayatın dönüm noktaları bazen bizi yorgun düşürebilir. Bu isteksizliği hissetmen çok insancıl bir durum, sakın kendini yargılama. Önemli olan kendine nazik davranman ve küçük adımlarla başlaman. Belki doğada kısa bir yürüyüş ya da sakin bir meditasyon bile iyi gelebilir. İçindeki gücü keşfetmen için profesyonel destek almak da harika bir başlangıç olur. 💖🌳✨ Unutma, her başlangıç küçük bir adımla başlar!
Cevap
6Cevap
Hayat zayıf olanlara acımaz maalesef.. Bir şekilde bir yerden oyuna dahil olman lazım
Destek alabilirsiniz.
Ne yapigoesun peki sen.
Hayata karşı çık pasıf kalmışsınız
İlan aç seni de * biri cikar
Normal bendede var bu durum
Tükenmişlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?