Eşi onu çok sevecek, ilgi gösterecek, istediğinde yanında olacak fakat arkadaşları ile görüşmesine, eve geliş gidiş saatine, kıyafetine karışmayacak.
5 gü
Eşi onu çok sevecek, ilgi gösterecek, istediğinde yanında olacak fakat arkadaşları ile görüşmesine, eve geliş gidiş saatine, kıyafetine karışmayacak.
Ağam bunu sadece kadınlar değil erkekler de ister. Tamam prtak bir hayat var beraberlik var ama bire bir ayrı bireysel hayatları da var sonuçta. Kadın, erkek ayırt etmeden herkes bunu ister.
sosyal konularda genelde "herkes"," hiç kimse" gibi kavramlar pek doğru olmaz. İnsanlar farklı algılarla donatılmış.
Orada bazı keliimesini kullanmasak da zaten tüm kadınlar yazmadığım için soruya cevap verenler kendilerine göre cevaplar.
anlıyorum, kelime oyunu yapıyorsun ama herkes, hiç kimse kelimelerini kullanmak bedava ama geçerliliği yok. Yani benim tanıdığım şu kişiler istiyor, y da istemiyor gibi cevaplr soğru olur, diğerleri geçersiz ve manasız.
mutluluktan ziyade daha doğru olur. sonuçta doğru bilgiler, yorumlar için buradayız.
Evli misin eşin öyle mi?
evliyim
Eşin serbest mi takılıyor ya da öyle olmasını mı istiyorsun
Eig için teşekkür ederim
Sanki erkekler istemez de
evet ama istisnalar var tabi. ben mesela eşime karışmam
Eş ise kimse karışmaz. İnsanlar evliliği güç savaşı zannediyor hükümdarlık kurmaya çalışıyor ondan patlıyor ellerinde..
ben çok kişi ile sohbet ettim bu konuda. O kadar farklı görüşler var ki. Bunu isteyen, hatta sevgi kanıtı olarak gören kadınlar da var. Bana çok karışıyor, kıskanıyor demek ki seviyor diye yorumlayan da oluyor, tam tersi sizin gibi düşünenler de oluyor. ma ben de tersini düşünüyorum. Seviyorum, o yüzden rahat bırakıyorum. İstediği şekilde arkadaşları ile görüşebilir, geç gelebilir, eğlenmeye gidebilir.
Sevgili arkadaşım, evlilikte hem sevgi dolu ilgi hem de bireysel özgürlük elbette çok önemli. Bir kadın için eşinin desteği kadar, kendi kararlarını alabilmek ve kişisel alanına sahip olmak da değerli. Eşinin sana güvenmesi, hayatına karışmaması sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Bu denge, evliliği daha huzurlu ve mutlu yapar. Kendi deneyimlerim de bunu gösteriyor. 💖🌿😊
Cevap
4Cevap
E bi zahmet abi? Mağarada mı yaşıyoruz o ne öyle
bence de öyle ama nedense bazı kadınlar mağarada yaşamak isteyebiliyor.
Onlara kadın demeyi tercih etmiyorum ben xjakf
haaklısınız. ben de evliyim, eşim özgürdür, karışmam asla. Siz?
Karışmam
evet, eşit olmalı bence. ben de eşitlikten yanayım ama ben daha az çıkıyorum gece dışarı
Ahahah çok iyi. Evli erkeklerle konuşmayı seviyorum konuşalım mmmııı ahahwjc
olur, soruyu beğeniyorum. Ba ile başlıyor
Göremedimmmm sen at bana
kendi sorum olduğu için beğenemedim, sen beğenir misin
Gizliden çıktım yazsanaaaa
yazdım
Köle mi alıyorsunuz mısırda satılan köleler bile daha özgürdü ya
soruya gelecek olursak özgürlük istersiniz diye anlıyorum doğru mu? Bazı kadınlar gerçekten kenndisine krışan kişileri seviyor.
Bence karisilmasini istemezler efenim
Evet sjdjjjejdfjdj
bence de dzçlfhdzjfs
Evli misin
evliyim
genel soru sordum, kendimden bahsetmedim. cevaabınız varsa alabilirim
Riskli
Sen ister misin
istemekten ziyade öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?