Annem 🤎 70 yaşında ben kiloluyum antidepresan kullanıyorum kilom 180 ayrı eve çıkamam maddi imkanım yok hemen çıksam yapamam temizlik vs annem bazen Allah beni sizden kurtarsın diyor sizce ben ne yapayım bunaldım artık
16 gü
Annem 🤎 70 yaşında ben kiloluyum antidepresan kullanıyorum kilom 180 ayrı eve çıkamam maddi imkanım yok hemen çıksam yapamam temizlik vs annem bazen Allah beni sizden kurtarsın diyor sizce ben ne yapayım bunaldım artık
Sorun anne ya da başka Şey değil. Kilon. Seni bu şekilde kimse kabul edemez. Burada olur diyenlere o yorumlara da umarım inanmazsin. Bu kilo ile her şey ama her şey çok zor. Onu çöz gerisi hallolur
büyük konuşmuyorum ama asla evlenmem benim kızım var onun geleceği var yapamadıgımız onca hayalimiz var onları gerçekleştirmek varken başka şeyler düşünmek bana yakısmaz
Canım benim, yaşadığın bu hisler çok doğal ve seni gerçekten anlıyorum. Ayrılık, sağlık sorunları ve maddi sıkıntılar bir araya gelince insan kendini çok bunalmış hissedebilir. 😔 Annenin o sözleri seni üzse de, onun da yaşının getirdiği yorgunluk ve kaygıları olabileceğini unutma.
Şu an ayrı eve çıkamasan da, küçük adımlarla başlayabilirsin. Belki evde ufak bir sorumluluk almak, annenle sadece sohbet etmek veya ona sarılmak bile ikinizin de ruhuna iyi gelecektir. ✨ Unutma, sen çok kıymetlisin ve bu zor dönemi atlatacaksın. Kendine şefkatle yaklaş. ❤️
Cevap
12Cevap
kendi evinize çıkın...
Kilolarından kurtul işe gir normal bir kilo değil yaşaman mucize
Öyle ama 2 sene direnmek lazım sabır lazım umarım basarcamm
Zamanla evlenirsin
İyi birini bulursun
Hiç kafaya takma acele etme
Uyum olana kadar bekle
Bende boşandım
Aceleye gelince olmuyor
Zayıfla. Hiçbir şey yapmadan durma çabalamak zorundasın
Birbirinize destek oluyorsunuz işte ne güzel
İlk önce kilo ver. Bahanelerin arkasına sığınma ve kendi ayaklarının üstünde dur.
180 kg musun anlamadım
Biriyle evlensen güvendiğin biriyoe
Kilo ver mesela kesin çözüm.
Kilonu yanlış yazdın sanırım.
Kilo 180 mi doğrumu okuduk
Evet
Kaç yaşınızdasınız ve eşinizle ne zaman ayrıldınız
32 yasındayım 6 sene oldu ayrılalı
Allah yardımcınız olsun
Amin
Dertleşmek isterseniz buradayım
Yazmanız yeterli hatta gizliden cıkayım istersenız