13 gü

Aşırı dindar kayınpeder düğünü camide yapmak istiyor, halay horon çekince g0tbaş sallıyor oluyormuşuz, bu nasıl bir zihniyet?

Ben 4 yıllık sevgilimle 1 ay sonra nişanlanacağız ve babası aşırı dindar. Hatta nişanı cami gibi bir yerde yapmamızı istiyormuş. Sevgilim de böyle bir şey istemiyor ve nişanı onlar yapıyor, biz karışamayız demiş. O zaman düğünü camide yaparız demiş ve sevgilim de saçmalama baba, düğünü nasıl camide yapalım, ikimiz de oynamalıyız, normal bir kır bahçesi tarzı bir yerde istiyoruz demiş ve tartışmışlar bunun üzerine. Sonra sevgilim sinirli sinirli bana patladı, sinirli zaten diye bir şey demedim ama babasının yaptığı gerçekten çok saçma. Ben de Müslümanım, ben de dinimi bilen bir insanım. Fakat bu kadar abartıya da gerek yok. Ona göre düğünde dans eden insanlar g** baş sallıyor oluyormuş, böyle bir zihniyet gerçekten görmedim. Babasını yıllardır tanırım, gerçekten iyi bir adam ama bu din konusunda benimle hiç uyuşmuyor. Allah'tan erkek arkadaşım onun gibi değil.

Aşırı dindar kayınpeder düğünü camide yapmak istiyor, halay horon çekince g0tbaş sallıyor oluyormuşuz, bu nasıl bir zihniyet?
Cevapla