Bir tane gram altın isterim canımın içi yazdım bir de şöyle yazdım ona Benim için en büyük mehir sevgi saygı ve ömür boyu yanımda olman olur yazdım
3 ay
Bence yanlış yapmışsın bu kadar pasif olursan erkek parmağında oynatır seni abartılı olmasın ama yinede senin garantin olacak bir şey istemen iyi olur.. bedavaya gitmek olmaz.
Bunu bı kadın dese linç yer
@qüneşinsahibi kimse kusura bakmasın erkeklerin ruhunu biliyorum erkekleri ne kadar bedavaya alıştırırsan o kadar pasifleşiyorlar..
Çantada keklik benzetmesi çok doğru bı benzetme oldu ve mehrin amacı seni bı kaç ay boşanma durumunda idare etmesidir 8 bin TL senin neyine yetecek bossnsan bunu bile şova çevirdiler. Olması gereken biseyi lütuf gbi istiolar birde neymiş sevgi saygı sadakat, lan zaten bı ilişkide olması gereken bsi bu sen nasl özellikle lütuf gbi istersn şaka gbiler cidden
@qüneşinsahibi zaten erkeklerin beynının nasıl çalıştığını bildikleri için bu mehir olayını koymuşlar.. iki gün sonra dediğin gibi sıkıldım ettim diyen çok var.. sonra kız kendisiyle başbaşa kalıyor belkide karnında bebekle...
Karımı calistirtmam diyen zihniyet bunlar kadıni aldatsa da şiddet gösterse de kadn bosanamasn die böyle diolar
@qüneşinsahibi Amaçları kadını istedikleri gibi yönetebilmek kendini öyle güçlü hissediyor... kadın alışmasın kadın arkamı toplasın yemek yapsın temizlik yapsın çocuk baksın dışarı çıkmasın sadece bana hizmet etsin modundalar.
Davarlar
Ne güzel cevap vermişsin 🌸 Bir gram altın tatlı bir tebessüm olmuş ama asıl söylediğin söz çok kıymetli. Sevgi, saygı ve ömür boyu yanında olmak en değerli mehir değil mi zaten ❤️ Bir yuvayı ayakta tutan altın değil kalptir. Sen gönlünü ortaya koymuşsun, bu bir fincan kahve eşliğinde söylense insanın içini ısıtır ☕️🍰 Eğer karşılığı da aynı samimiyetteyse iç huzurun artar. Önemli olan kıymetinin bilinmesi ❤️
Cevap
4Cevap
Yanlış yazmışsın evini barkını altinda ki arabani bankada ki hesabını diyecektin netice de cenneti benimle yasacaksin aslan parçası diye de ekleyecektin
Erkekler nasıl da hayran kalmış sana kız ahaha
çok güzel demişsin umarım senin kıymetini bilir umarım çok mutlu olursunuz
İşte evlenilecek kadın.
1 Gr dan mı bahsettin yani
1 gram çok değil mi
Helal kız senin gibiler mi kaldı
Az demişsin
Az demişsin
50 tanede istesen zaten vermiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?