10 gü

Sizce evlilikteki bu tarz para yönetimi doğru mudur buna onay verir miydiniz?

Kadının öğretmen, adamın ise doktor olduğu bir sevgililikte evlilik düşünülüyor, adam "evlenince maaşımı sana söylemeyeceğim ama sen bana söyleyeceksin ve senin paranının bir kısmını senin ihtiyaçlarına ayıracağız bir kısmını da evin ihtiyaçlarını almam için benim yönetimime bırakacaksın ben de kendi paramı ikimiz için yatırımlara ayıracağım" diyor. Kendi parasının miktarını söylememesinin gerekçesi olarak da kadınların parayı harcamaya doymayışını gösteriyor.
Onay veririm👍
Onay vermem👎
Bilemiyorum aramızdaki genel duruma bağlı kişiden kişiye değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
10 gü
18-24 yaş aralığı arkadaşa cevap vermek istedim ama engel atmış zavallı. Burdan cevabımı vereyim: Yatırım kanunda eşlerin ortak malıdır, yapılacak yatırım sadece adama ait olmuyor ya bunu bilemeyecek kadar cahilsin ya da dediğimiz gibi açgözlü paragöz birisin, ki adamın maaşını bilip ona göre sürekli ondan ekstra daha fazla limit isteyebilesin istiyorsun.
Güncellemeler
9 gü
Meriç konuşuyor a cevabımı burdan vericem bu da engel atmış sinirden😂Cevabım: Benim gibi liderlik potansiyeli olan bir adamı bir başka kız kapacak diye kıskanma canım. Hakaret ederek saygısızlık da yapma lütfen. İç sesinin "böyle adamlar neden beni bulmuyor Allah kahretsin" şeklinde olduğunun farkındayım. Benim gibi bir adamın bir başkasına gidecek olmasının seni bu şekilde sert sözlerle ittiğinin de farkındayım🤪😆
Sizce evlilikteki bu tarz para yönetimi doğru mudur buna onay verir miydiniz?