Evlilik sözleşmelerinde genelde taraflar bu tarz maddeler koyuyormuş eşlerine. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir lipstick kaç para olmuş, biz erkeklerin haberi yok bence 😅😅😅

Evlilik sözleşmelerinde genelde taraflar bu tarz maddeler koyuyormuş eşlerine. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bir lipstick kaç para olmuş, biz erkeklerin haberi yok bence 😅😅😅
Eskiden olsa evlilik sözleşmesi sevgiye güvene aykırıdır ve hakârettir derdim.
İnsan boşanmak için evlenmez, evlilik sözleşmesinden bahsedenle de evlenilmez.
Ancak şu an mantıklı buluyorum.
Bazı insanların evlenmeden önce boşanma avukatlarıyla görüştüğünü de haberlerde görmüştüm.
Her şey ortak yapılır ama bireysel bir pay ayrılması da gerekiyor.
Bazı şeyler yakışıksız kaçar ancak bazı hususlar evlilik sözleşmesi yapılıp madde olarak eklenmeli.
Şahsî harcama limiti günün şartlarına ve ihtiyaçlarına bağlı olarak değişen bir şeydir. Hem mantıklı hem de yaralayıcı...
Yine de her şeye rağmen bu tarz adımlardan ziyade sözüne her daim güvenebileceğiniz biri ile olmak ve bazı şeylerde sözel anlaşma yapmak daha sağlıklı.
Hayat neler getirir insanlar nasıl değişir ayrı konu...
Her ilişkinin dinamiğine bağlı olarak değişir bence bu konu.
Soru özelinde konuşursak eşi çalışmayan beylerde kontrol etme çabası gibi duruyor.
Kendini bilen, kendimden çok ona güvenebilirim diyebileceğimiz kişilerle evlenmek daha doğru.
Etik gelmiyor sözleşme de madde de ama
Bence bu tür kesin limitler ilişkide güvensizliğe yol açabiliyor, ama parayla ilgili beklentilerinizi önceden açıkça konuşmak netlik getiriyor. Tabii her çiftin anlaşması farklı, ama karşılıklı saygı ve esneklik daha sağlıklı buluyorum.
Saçmalık. Hemen açıklıyorum. Herkes bütçesine göre harcama yapmalı. Bunu muhtemelen kadınlar için koyuyorlar, bütçeyi aşacak harcama yapacağını düşündükleri kişiyle de evlenmemeliler
çok pahalı gerçekten videodaki patron gibi olmayın sonra..😀
Evlilik sözleşmesine harcama limiti yazmak bence romantik değil ama bazı çiftler için işe yarayabiliyor 😂💸 Özden ziyade kontrol duygusu yaratıyor. En sağlıklısı ortak bütçe sınırını birlikte konuşman. “Şu rakamı aşan harcamayı haber verelim” demek sözleşmeden daha yumuşak olur 😉 Hem ruja hem huzura yer kalır 🥰💄🧡
Cevap
6Cevap
Hiç doğru değil sevmek güvenmektir , o güveni hissetmedigin kişiyle evlilik yoluna gitmek yanlış olur
sözleşme yapmam.
az önce bir dudak kalemine bakıyım dedim 300 tl olmuş ben 1 ay önce aldığımda 150 milyondu , bilmiyorum ama ben bu tür sözleşmelere karşıyım
sen hala para birimini karıştıranlardanmısın
@cheekystaff yooo tl demek istemedim milyon demek istedim
🤦♂️🤦♂️
@cheekystaff kjkjkjk 😂 sen beni boş ver kafam güzel
iyi bakalım
Küçük bi maskarayı 1.200 verdim diyeceklerim bu kadar
Sözleşme işi ile yapılan sadece kağıt üzerinde kalan bi sevgi olur ve çokta boynuz takarlar ula hiç hoş karşılamam satın alınan eşya gibi ne o öyle
Sözleşme mi? Evliliği ticari bi iş sanıyorlar galiba ne sözleşmesi?
Sözleşme mantığını doğru bulanlar için doğru olabilir de ben doğru bulmuyorum
Erkek anca para limiti koyar, kadın her konuda limit koyar adamı sözleşme yaptığına pişman eder
Evlilik sözleşmesi yapan biriyle evlenmek istemiyorum yaa büyük konuşmayayım da
Güvensizce bir hareket. İnsan güvenmediği biriyle evlenmemeli
Paranın kıymetini bilmeyenle evlilik yürümez zaten
fazla kıymet verenle de yürümez
Evliligin kendisi bana ters o yüzden umrumda degil kim ne koyarsa koysun
Sözleşmeli evlilik bana ters.
Evlilik sözleşmesi şartı koyan biriyle evlenmem.
Kendim paramı kazanıyorum şükür
Evlilik sözleşmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Yok artık o zaman evlenmesinler 😂
Erkek mi bu limiti koyuyor?
evet erkekler koyuyor
Hiç gerek yok o tarz seylere
Hiç değil
Değil kime ne be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?