Kendi ailemden para isteyemiyorum pantolon paçası yaptıracağım bir terzi parası istedim sabır çekmedikleri kaldı babamın bakışı yetiyor zaten. Üstelik çalışmama da izin vermiyorlar öyle gına geldi bunaldım buraya yazmak istedim
3 gü
Kendi ailemden para isteyemiyorum pantolon paçası yaptıracağım bir terzi parası istedim sabır çekmedikleri kaldı babamın bakışı yetiyor zaten. Üstelik çalışmama da izin vermiyorlar öyle gına geldi bunaldım buraya yazmak istedim
Cevap
3Cevap
Bak anlatıyım şimdi. Üniversiteden mezun oldum 3 sene önce yaş 20 falan. Kendi alanımdan iş bakıyorum yok abi yok iş yok, başvurular zibilyon tane dönen yok. E para da yok aileden istiyorum mecbur. Spor salonuna yazılmak istedim tantana falan ama verdiler. Önce bi 200, sonra bi 200 daha ama her alışımda kem küm sorun ha. Ve dışarı çıkıp gezmem başka bir alışkanlığım falan yok yani ha full evdeyim normalde. En son bir 200 daha istedim bağırdı çağırdılar, lafım o laf, gün o gün.
"Bir daha sizden para alırsam cümle alem zksin, ben bunların hiçbirini de unutmam zamanı gelir elbet" dedim aynı bunu dedim ha daha da sertte sen böyle yorumla.
Her işe gittim, günlük ve haftalık çalıştım genel olarak ihtiyacım kadar çalışıp takılıyordum. Sonra o çevre bu çevre spor şöyel böyle ağır işlere oraya buraya. 50 lirayla 1 ay geçirdiğim bile olmuştu o derece. Sonra bir ara yine full evdeyim ama evden iş yapıp satıyordum. Üniversitelilerin ödevlerini yapıyordum final haftaları özellikle güzel para bırakıyordu. Ama tüm gün bilgisayar başında olduğum için yine her gün kavga dövüş, birde gıcık aldım o gün bugün evin temel ihtiyaçları dışında para vermiyorum. Gelen parayı yiyiyorum direkt, evliliktir o bu kafadan çıkardım hala da yiyiyorum. şu an dışarıdayım yine yiyiyorum.
Kinci olduğumu söylerler. Bir kere sinir olayım yeter, gurur yaparsam kralını tanımam aç kalırım yine de el açmam, ailem bile olsa.
Aramıza hoş geldin piyemseş bu ailelerin helsi aynı b. k bee.. Beni de zamanında git çalış eve para getir diye kovmuşlardı.. seni bide çalıştırmayıp böyle davranıyorlar.. sanki biraz yumuşak huylu gibisin
Beni de kovsunlar şükür edicem
Biliyorum keşke kovsalar
Sınav bunlar resmen sınavvv
Neden ben
Neysee Allah var sen dua et
Dua edince değişmiyor
İnanmıyor musun
Çok bunaltıcı bari çalışmana karışmasınlar
🫠🫠
Okuyor musun? Meslek edinmeye odaklan
Evet
Bir işe başlayınca kendi kararlarını kendin verirsin
Orası öyle de çalışmama izin vermiyorlar
Neden?
Okuyor musun?
Evet
Çok çalış çabala mesleğe atılırsan hiçbir şey diyemezler karışamazlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hisleri yaşaman ne kadar üzücü. Aile içinde kendini yük gibi hissetmek ve kısıtlanmak gerçekten çok yıpratıcı bir durum. Çalışmak ve kendi ayakların üzerinde durmak istemen senin en doğal hakkın. Belki ailenin bu konudaki endişelerini anlamaya çalışıp onlarla açıkça konuşabilirsin. Kendi yolunu bulman için destek olmalarını iste. Güçlü kal. 💪🌸 Sen çok değerlisin. ❤️