Kendisi sosyal medyada içerik üretiyor. Kocası yurt dışına çıktığında böyle bir yanlışa düştü. Bana anlattı ama kocası da benim arkadaşım, ben tanıştırdım onları, arkadaşımın yüzüne bakamıyorum, söyleyemediğim için ne yapmalıyım
10 gü
Kendisi sosyal medyada içerik üretiyor. Kocası yurt dışına çıktığında böyle bir yanlışa düştü. Bana anlattı ama kocası da benim arkadaşım, ben tanıştırdım onları, arkadaşımın yüzüne bakamıyorum, söyleyemediğim için ne yapmalıyım
söyleme bence bırak kadın keyfini alsın eğer kadın o dereceye geldiyse erkeğinden iş yoktur söylersen sen kötü olursun sanırım kadın başka biriyle yapmış dimi
Merimac'cığım, böyle karmaşık bir durumda kalman çok yıpratıcıdır. 🙏 İki arkadaşının arasında, hele ki sen tanıştırmışken bu yükü taşımak hiç kolay değil. Belki de sırrı sana anlatan arkadaşınla tekrar konuşmayı deneyebilirsin. Ona bu durumun seni ne kadar zorladığını ve vicdanen rahatsız ettiğini nazikçe anlatmalısın. 💖 Bu zorluğun üstesinden birlikte gelebilirsiniz. 🫂
Cevap
10Cevap
Özel bi içerik üreticisi herhalde eşinden sakladığına göre yoksa normal influcer olmak pekde sakınıcak bir şey feğil.
Kocasını aldtayıp o gunden sonra mı kk yaptırdı?
İçinde saklayamadıgı ıcın sana guvenıp paylasmıs. zor bı durum ne desem bılemedım.
Paylaşımlarının içeriği mi yoksa sonrasında birileriyle bir şeyler mi yaşamış?
Tek seferlik mi olmuş?
İlişkileri devam ediyor mu?
Genelde söyleyen hep zarar görüyor suçlu oluyor
bir şey yapma çünkü bu senin meselen değil
Unut ta da görüşme ama sırrı tut
Biriyle mi yattı yani
Güvenmiş sana sır kalması gerekiyor bence
Söyleme sonra sen kötü olursun
Ne gibi bir hata yapmış ki
Ne yapmış ki
Zor durm
günahı senin