Arkadaşımın sırrını başkasına anlattım o da başkalarına anlatmış?

geçen sene 16 aylık ilşkimin olduğu insan beni aldattı. depresyondaydım. o zamanlarda kafamı dağıtmak için bir çok insanla konuşmaya çalışıyordum. aşk için değil sadece arkadaşça da yani sadece konuşmak için konuşmak. kendi egom zedelendiğinden mi bilmiyorum sınıfımdan bir erkek arkadaşıma kankamın sırrını anlattım konu olsun diye. aslında sadece o değil lisede sınıfta olan tüm dedikodular sırlar... arkadaşımın sınıfta hoşlandığı kişiyi söyledim. tabiki o sır orda kalmadı. sınıftakilere yayıldı. bu sene 15 tatilde (biz üniversiteye geçtik artık ) eski lise arkadaşları buluşması yaptık. o sır ortaya döküldü. ben arkadaşıma çaktırmıyım diye o sırrın konusunu açan kişiye kimden duydun felan yaptım yani numara yaptım. arkadaşımda yanımdaydı. tabi sonra öğrenmiş heralde neim söylediğimi. şimdi sen birine bir şey söyledinmi diye soruyor ne cevap vericem napıcam ben? inanın neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum o depresyondan bile kendimi daha yeni yeni toparladım ama toparladıkça o ara yaptığım bir şey çıkıyor ve ben gene yıkılıyorum. napmam lazım arkadaşıma ne diycem? lütfen yardım edin.
Arkadaşımın sırrını başkasına anlattım o da başkalarına anlatmış?