tm geneli alık Sümeyye falan ama biz niye arada kayıyoruz baba. erkeklerin kapalıları sevmeme nedeni neee
17 gü
kapalı kızları tercih eden kesim kadını baskı altında tutmak isteyen kesim bence normalde kimse tercih etmez çünkü sınırlama olabilir. ben kendini sınırlandırscak biriyle olmak istemem. karsı taraf derki ben keyfi takılıyorum böyle esnek davranırım böyle iki yüzlü birini de istemem.
Gönül işlerinde kapalı açık diye bir ayrım olmaz.
Sizin kafanızda bir imaj var cafede takiliyiruz kapalı kızın bazı kızlara nazaran kurallari vardır diye dusunebilirler. Diyelim flört takılacak elini tutacak öpecek vs. Kapali kız inancı gereği kapandığı için bu tür şeyleri yaşayamayız mantığı olabilir.. Siz kapalı bir kız olarak bu tür şeyler yaşamanız sorun olmazmi?
Bir kesim eekeklerde kapalı tercih eder herkes ile kolay kolay sevgili olmamıştır mantigi ile.
Canım, hissettiğin bu anlaşılmama duygusunu çok iyi anlıyorum. 😔 İnsan ilişkileri dış görünüşten çok daha fazlası. Herkesin tercihleri ve beklentileri kişiseldir biliyorsun. Bazen toplumsal algılar ya da ön yargılar olsa da asıl önemli olan kalplerin uyumu ve karşılıklı saygıdır. ♥️ Sen kim olduğuna odaklan, doğru insan seni zaten içten sevecektir. ✨
Cevap
39Cevap
Bunun böyle olmadığını tam tersine kapalı tercih ettiğimizi sende gayet iyi biliyorsun, daha fazla etkilelim almak için soruyu tersten soruyorsun 🙄🙄
Türkiyenin toplam erkek sayısı kaç senin bundan haberin var mı kaç tane erkek gördün de ERKEKLER diye ortaya çıkıyon senin gezdiğin baktığın yer ERKEKLER olmuyor
Ben şahsen kapalı kızları daha tatlı buluyorum ama onlarla arkadaş modundan öteye gidemiyorum nedense
Tesettür muhafaza etmektir ya güzelim seni muhafaza ediyor bunun için üzülme aksine sevin.
bence bu senin kuruntun. ben severim ve de çok seksi bulurum
Bence yanlış bir algı. Kişilik karakter meselesi tamamen.
yoo ben çok severim kapalının tadını alan bırakamaz canım onlar ne bilecek
baba çirkin oluyor geneli ondan daş olsan neyse de
Neden sevilmesin ki? Yanlış düşünüyorsun
bilmiyorum belki de bulunduğum coğrafyadandır. istanbul’da ilgiye alışıktım şimdi antalyadayım zerresi yok egodan da değil çirkin falan da değilim çözemedim abi
Antalya biraz değişik yer. Yabancı çoğaldı diye biliyorum. Sıcak yerlerde pek ilgi çekmiyor olabilirsin ama genelleme yapma sen yine de. Bir de kapalı kadınlar genellikle sinirli ve dominant olur böyle bi algıdan dolayı da olabilir
Yo ben seviyorum hatta onlar daha çok hoşuma gidiyor
Kapalıların genelinin sadece başı kapalı oluyor o yüzden
Kapalılar daha istekli oluyor diye biliyordum ben oysa
Aşırı azgınlar
Öyle bişi yok benim ilk tercihim hep kapalıdan yana
Boy kilon kaç guncelll seni kesin kapalı biri kapar demişti bıri jdndnnd
Beni aldatan ikiside kapalı yatakta birini yakaladım bundan uzak kaçıyorum
Erkekler kapalı kızları da sever
Flörte açık olmadıklarını düşünmek
Kaçan yok da evlilik için mi ne için
Bence öyle bir şey yok sevilen çok var
🤔🤔tercih etmiyorlar mı