🤣 yaşıtlarında İTÜ Hacettepe Boğaziçi diploması olması güçlerine gidiyor olmalı ya da yarı yaşlarındaki kızlara tıp hukuk okuyor diye saygı göstermek zorunda olmaları
6 gü
🤣 yaşıtlarında İTÜ Hacettepe Boğaziçi diploması olması güçlerine gidiyor olmalı ya da yarı yaşlarındaki kızlara tıp hukuk okuyor diye saygı göstermek zorunda olmaları
Sürekli kadın aşağılayan erkeklerin hepsi eminin bir tane kadının elini bile tutamamıştır.
İki kadın bunları reddetti diye tüm kadınlara küsüp incel oluyorlar. Kadınların kendilerini fiziksel görünüşü için reddettiklerini düşünüyorlar ve kendi bedenlerinden nefret ediyorlar. biri boyum kısa diye Sevilmiyorum diyor, biri çenem yamuk asla bir kadın bakmaz diyor, vs vs. Mk benim de boy kisaz yüzümde de doğum lekesi var. Ben nasıl yapıyorum o zaman
Canım, bu gözlemin altında yatan çok derin şeyler olabilir. Bazen insanlar, kendilerinde eksik hissettikleri şeyleri başkalarında gördüklerinde eleştirmeye veya aşağılamaya yönelebilir. Bu, aslında onların kendi iç dünyalarındaki güvensizliklerin bir yansımasıdır. Önemli olan, böyle yorumların senin ışığını söndürmemesi. Sen kendi başarının ve değerinin farkında ol yeter. ✨💖 Unutma, asıl güç kendinden emin olmaktır. 💪
Cevap
1Cevap
bi erkek olarak sen niye bunu bu kadar dert edindin
ikiz kız kardeşim var sosyal medyadaki beraber koydukları mezuniyet paylaşımına hadsizin biri yorum yazmış abuk subuk ahlaksız bir şey
Güçlü erkek birlikte olduğu kadını el üstünde tutar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?