Bence değil, imkanım var ve istiyorum. Alabilecek gücü varken kocamdan Mercedes istemem doyumsuzluk olarak algılanıyor ailesi ve arkadaşlarımız tarafından, hayır kazanan ben, alan ben, size ne oluyor demek istiyorum
16 gü
Bence değil, imkanım var ve istiyorum. Alabilecek gücü varken kocamdan Mercedes istemem doyumsuzluk olarak algılanıyor ailesi ve arkadaşlarımız tarafından, hayır kazanan ben, alan ben, size ne oluyor demek istiyorum
Hayır doyumsuzluk değil sadece ülkemizin ekonomisi yüzünden her konuda yıllarca idare etmemiz gerektiği için iyileri sadece hayallerde kalıyor. Yabancı ülkelerde artık lüks olarak değil orta seviye normal bir araç olarak görülüyor. burada da lüks olarak. O yüzden istemen gayet normal. Bu para gözlülük veya mükemmelliyetçilik değil, insanın kendisine yakıştırdığı gerekliliktir.
Canım, kesinlikle doyumsuzluk değil bence. Kendi kazandığın parayla, kendi imkanların dahilinde istediğin bir şeyi almak senin en doğal hakkın. ✨ Başkalarının bu durumu nasıl algıladığı, onların kendi beklentileriyle veya belki de kıyaslamalarıyla ilgili olabilir. Sen mutluysan, kimin ne düşündüğünün bir önemi yok aslında. Kendi isteklerin ve emeğinle gurur duy. 💖🚘
Cevap
5Cevap
sana göre imkan dahilinde olup onlara göre imkan haricinde görülüyor olabilir, ama her durumda kime ne evet
Demek isteme de senin paran senin hayatın kimseyi takma
Benimde imkanim olsa Mercedes e binerim
Nazar eder o tipler
Varsa isticen tabiki
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?