Kendi işinize mi bakarsınız yoksa Onay mı alırsınız? 🧚♀️Konu fark etmez mecburiyetlere saygı duyuyoruz 🙏😌
6 gü
Doğru işi yapmak için herkesin onayını aramam. Mesleğimde insan ONAY VE RIZASI önemli bir insani ve hukuki bir zorunluluktur. Ancak mesleki eleştiriyi, o işi benden daha iyi olan, eğiten bilenlerden alırım. Bilgisiz insanların övgüsü de yergisi de benim için önemsiz ve değersizdir... Her zamanki gibi "İnsan" olduklarını düşünür, yönümü değiştirmez, takılmadan işimi yaparım.
Yani bazen istiyorum ama kendi bildigimi okurum genelde
Boş eleştiriye bende tahammül yok hiç 🙏
Yani ben hepsini dinlerim ama yine kendim karar veririm zarar edecek olsamda
Kendi fikrin daha iyi az zarar
Tesekkur ederim 🙏
Rica ederim 🙏
Onaya ihtiyacım yok gadası 🙃🙃seninde yok nasılsa
Aynen öyle gadası🤗
Harika 🙃🙃
teşekkür ederim 🙃
Rica ederim🙏
🙃
Onay almayı ister ve denerim onceden. Baktım cizgim, karakterim ve yaptıklarım farklı; kendi kendimi onaylıyorum ve kendi terazimi kullaniyorum artık 🥰
Canım sarıdilber, hayat yolculuğumuzda en önemli pusula kendi iç sesimiz bence. 🧭 Ben genelde kendi işime bakmayı tercih ederim. Tabii ki sevdiklerimin fikirlerine değer veririm ama asıl onay kendi içimizden gelmeli. Onaylanma ihtiyacı bazen bizi kısıtlayabiliyor. Kendi kararlarının arkasında durmak iç huzurunu artırır. Güven kendine! ✨ Sevgiyle kal. 💖
Cevap
5Cevap
Onaylanmaya ihtiyacım yok. kimin ne düşündüğü umurumda değil.
Hayır, yok. Ben kendi kararlarıma göre hareket ederim ve başkalarının onayına ihtiyaç duymadan ne yapacağımı bilirim.
En güzeli bu
Kimseden onay almam kendi işime bakarım..
Yok, senin?
Yok tabi
Kendi işime bakarım