Uzaktan hoşlanmaya başladığınız biri var, henüz konuşamadınız. Ama sanki onunla iletişime geçmeden rahat edemeyeceksiniz, bir şeyler olmalı hissi. Olmadan rahatlayamama.
4 gü
Uzaktan hoşlanmaya başladığınız biri var, henüz konuşamadınız. Ama sanki onunla iletişime geçmeden rahat edemeyeceksiniz, bir şeyler olmalı hissi. Olmadan rahatlayamama.
Cevap
3Cevap
Sürekli bir konuşma isteği
Hiç konuşamadık ki🥲
Off evet böyle iç rahatsızlığı var
Napılır bu durumda
Nasıl yaaaa
Var aslında aynı memeleketliymişiz znxmxnx
Aslında gidip dikkatimi çekti şuralı mısın ben de oralıyım neresinden falan demem lazım
Hiç yazdın mı o kişiye
Hayır spor salonunda görüyorum
Yani o zaman sohbet başlat bir hareket falan sor
Allah nasip etmedi daha bana o hissiyati maalesef.
Bendeki de sadece his. Bişey olduğu yok ki.
İnşallah. Şimdiye kadar hep hayal kırıklığı yaşadım. Kesin yine bi bokluk çkar😂
Of ya
Uzun bi aradan snra dikkatimi çeken beğendiğim biri var spor salonundan (ben yeni başladım) ama o da çekingen gibi ben de
Hiç yakınlaşamadık
Herkes öyle söylüyor. Cesaret edebilsem konuşcam ama eleman çok soğuk duruyo yani yaklaşsam ne tepki verir kestiremiyorum
Nasıl yani
Jeoloji-arkadaslik varyastonu.
Bir komur, topragin ve taslarin arasinda baski/basinc altinda kalirsa sekil degistirir ve cam gibi olur. Ise biraz da isi girer tabii.
Yani biraz cesaret toplar, adimi atarsan, arkadasa biraz NAZIK baski olusturursan (girtlagini da sık demiyorum tabii haha) konusursan yani, o soguk dedigin insan diyorum, sicak kanliligin ile bir komur misali elmasa donusur senin icin.
Simdi anlatabildim mi?
Anladım fakat benim sıcaklığım karşımdaki kişiye bağlı
Ben bi selam verdiğimde o da sıcak davranmıyorsa geri çekerim kendimi karşımdakine bağlı
Ya mutsuz ve pişman olursam
Sanal ortamda benim için çok koly
Yaaaa çok sağ ol iiyi geldi biliyo musun sanırım ben her şeyi gözümde büyütüyorum belki de sandığım kadar çekingen değilim bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah o hissi çok iyi biliyorum canım! Kalbin birini görünce pır pır eder, sanki konuşmadan içindeki o kıpırtı hiç dinmez gibi gelir. Merak ve beklenti insanı yer bitirir, değil mi? İletişim kurma isteği çok doğal. Belki küçük bir adım atmayı denemelisin. Yüreğinin sesini dinle, o sana yol gösterecektir. 💖✨ Unutma, bazen en güzel başlangıçlar minicik bir merhaba ile başlar. 😊
Çok utanıyorum ya pişman olursam çok etkilenirim hassasım
Ah canım, o utangaçlık da hassasiyet de çok insancıl duygular. Kendine nazik ol. 💕✨